Grzyb z Ruchu ma 36 lat i zapierdala na prawym skrzydle aż miło, więc słabooooMGiggs pisze:są lepsi kondycyjnie od takich Grzybów
panom jak już, słownik ortograficzny polecamMGiggs pisze:ale paną z weszlo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2011, 15:23
Grzyb z Ruchu ma 36 lat i zapierdala na prawym skrzydle aż miło, więc słabooooMGiggs pisze:są lepsi kondycyjnie od takich Grzybów
panom jak już, słownik ortograficzny polecamMGiggs pisze:ale paną z weszlo
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2011, 15:33
Wcześniej zasugerowałem, że po prostu po pierwszym mistrzowskim sezonie Muraś dostał szansę, aby pokazać swoje umiejętności. Miał cały sezon, więc nikt teraz chyba nie powie, że wrócić do domu, bo w Rosji nie dano mu szansy. Ja widzę jeden powód jego powrotu - RUBIN ZAWALIŁ SEZON, dzięki dużej ilości remisów stracił mistrza, nie wyszedł z dość wyrównanej grupy (Barcy nie biorę pod uwageMGiggs pisze:jednak podaje fakty, grał w mistrzu Rosji i grał w LM, jeśli bylby tak słaby dawno by go wywalono.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 sty 2011, 17:58
Janczyk tez gral w LM i w lidze rosyjskiej i tez go nie wywalono. Argumenty ze tak powiem z dupy. Nie neguje ze to dobry zawodnik, ale jego gra w I skladzie Rubina wynikala ze slabej kadry a nie jego super formy. Na polska lige bedzie wzmocnieniem jak swego czasu Mila czy Frankowski (w Europie nic nie znaczacy)jednak podaje fakty, grał w mistrzu Rosji i grał w LM, jeśli bylby tak słaby dawno by go wywalono.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 sty 2011, 19:43
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sty 2011, 20:11
Nie chodziło mi o przeszłość polskiej piłki nożnej a teraźniejszość.bartbuks pisze:Teraz to mnie rozbawiłeś. Jednym z najlepszych? Dobry to był Sobolewski, Kałużny, a nawet J.Bąk na DM, a Murawski jest co najwyżej solidny. Za granicą nigdy nie zrobi kariery, może przez swój charakter, dupowatość, ale w Ekstraklasie zawsze będzie się wyróżniał.
Patrz, a Villa zmarnował bardzo podobną sytuację.bartbuks pisze:A co mieli napisać? Odnotować jego obecność na boisku? Z Barcą miał setkę, którą lepiej wykończyłby niepełnosprawny na wózku. Koleś jest przeciętny i tyle. W pierwszym sezonie nie pokazał nic, dano mu szansę, bo Rubin wygrał ligę. W drugim cały team zawiódł, więc przyjdą na ich miejsce lepsi. Kto bogatemu zabroni? Takie jest prawo piłkarskiej natury.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2011, 20:53
No to zwracam honorJarzinho pisze:Nie chodziło mi o przeszłość polskiej piłki nożnej a teraźniejszość.
Tak, tylko że DV ma takich sytuacji 4-5 na mecz, ale to też go nie usprawiedliwia. Murawski zamiast spróbować najprostszego rozwiązania, próbował czarować. Niestety w takim meczu jak Barca - Rubin, słabeusz przeważnie musi być przygotowany na wykorzystanie każdej akcji, bo następna może już się nie trafić.Jarzinho pisze:Patrz, a Villa zmarnował bardzo podobną sytuację.
Jarzinho pisze:Pisanie, że gra bo ktoś odszedł wygląda śmiesznie, bo piszemy o drużynie która wydaje 20 ml na Carlosa Eduardo, tak samo mogli wydać po 5 na nowych zawodników w miejsce Murawskiego, a już z całą pewnością nikt by nie wystawiał go tak często jakby nie wierzył w jego umiejętności, przydatność czy zaangażowanie. To nie liga polska, gdzie gra się bez problemu w każdym spotkaniu niezależnie od prezentowanej wcześniej formy. Ruscy takich żegnają nawet nie patrząc ile za niego wcześniej zapłacili czy to milion czy 15...
bartbuks pisze:Wcześniej zasugerowałem, że po prostu po pierwszym mistrzowskim sezonie Muraś dostał szansę, aby pokazać swoje umiejętności. Miał cały sezon, więc nikt teraz chyba nie powie, że wrócić do domu, bo w Rosji nie dano mu szansy. Ja widzę jeden powód jego powrotu - RUBIN ZAWALIŁ SEZON, dzięki dużej ilości remisów stracił mistrza, nie wyszedł z dość wyrównanej grupy (Barcy nie biorę pod uwage ), więc czas wzmocnić skład, który w ciągu ostatniego pół roku strasznie się osłabił. Polak po prostu pewnego poziomu już nie przeskoczy, ma 29 lat, raczej nie tego spodziewali się po nim działacze RK i tyle. Nie ma co dywagować. Po prostu taka jest rzeczywistość. Na pewno nie ośmieszył się jak większość polskich piłkarzy, którzy wyjeżdżali opowiadając jak to zawojują ligę, a potem po pół roku wracali opowiadając jak to ich trener zniszczył...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 sty 2011, 21:06
Manager Radosław Osuch podał przecież powód jego powrotu. Sprawy osobiste. Murawski wraca ze względu na córkębartbuks pisze:Ja widzę jeden powód jego powrotu - RUBIN ZAWALIŁ SEZON
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2011, 21:08
Pierwsza zasada - nigdy nie wierz menago. W takim wypadku Rubin mógłby np albo ściągnąć rodzinę Murasia do Kazania, bądź wypożyczyć go na pół roku do Polski, a nie od razu rezygnować. Ja jakoś nie wierzę w owy argument.emdżej pisze:Manager Radosław Osuch podał przecież powód jego powrotu. Sprawy osobiste. Murawski wraca ze względu na córkę
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 sty 2011, 21:17
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sty 2011, 21:34
Raczej nie, bo wiadomość dość szybko trafiłaby do mediów. Nie chcę wdawać się w takie domysły, ale Osuch często i gęsto wali ściemy na lewo i prawo.MGiggs pisze:Może ma córke cięzko chorą?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 sty 2011, 21:41
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 sty 2011, 12:29
Wrócił ten temat, gdyż pojawiła się nowa opcja dla Wołączkiewicza na wypadek gdyby do Lecha miał przejść dopiero latem. Otóż na te pół roku może zostać...wypożyczony. Zainteresowanie takim rozwiązaniem wyraziły Skonto Ryga i Bałtyk Gdynia (którego sponsorem jest zresztą...Amica). Zawsze to lepsze niż bieganie w trzecioligowych rezerwach.emdżej pisze:Denerwujące jest takie podejście klubów, w których gra zawodnik dogadany już z innym. Za pół roku odchodzi to do rezerw. Co to ma być? Zemsta jakaś?czeher pisze:Lech podpisl kontrakt z Wolakiewiczem, czyli to co bylo od dosc dawna zapowiadane - od czerwca a teraz pertrakcjacje z Lechia aby juz teraz dolaczyl do kolejorza... jak nie top rezewry...
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 08 sty 2011, 15:10
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sty 2011, 15:17
Baltyk nie jest jakams duzo lepsza opcja od rezerw... Zas Skonto to zawsze jakies urozmaicenie oraz ... zagranica - a Lechia ma uklady z lotyskim zespolami.emdżej pisze:Zainteresowanie takim rozwiązaniem wyraziły Skonto Ryga i Bałtyk Gdynia (którego sponsorem jest zresztą...Amica). Zawsze to lepsze niż bieganie w trzecioligowych rezerwach.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 sty 2011, 18:26
JW bierze wszystko co jest medialne, dużo zarabia i grało za granicą. Jak to powiedział Leszek Pisz:"Dobrze, że Phoenix podpisało kontrakt z Gortatem, bo jeszcze Wojciechowski by go wziął..."czeher pisze:Polonia juz zainteresowala sie Murasiemoj Kolejorz Kolejorz
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio