Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 kwie 2009, 0:00
Lepiej nie, bo Mentor kiedyś powiedział, że jak wytrzeźwieje to umrze.franz pisze: Tak serio trzeba bedzie sie zastanowić co z tym zlotem, ale to już jak bedziemy trzezwi, nie wiem kiedy to bedzie, no ale kiedys na pewno.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 1:06
Jakiś masz problem dzieciak? Tak mnie wkurwiacie niektórzy na tym forum, że kiedyś się przejadę na ten Wasz zlot i wszystkim wpierdole.franz pisze:[k****] gdzie to jestByle nie koło Wrocławia, ani nie w Bytomiu.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 kwie 2009, 1:08
NO to nie robimy w Lipinach i ja nigdzie nie jade.cloner pisze:i wszystkim wpierdole.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2009, 1:16
Nie po nerkach. Natomiast doświadcznie uczy że K.J słowami rozpierdalał gości ze sprzetem.cloner pisze:i wszystkim wpierdole.
Ty sie bedziesz jeszcze spowiadał. Poczekaj.Chlopaczek pisze:Seks.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 9:20
Byliśmy pijani - po pijaku się nie liczy.fieldy pisze:nie jesteście jeszcze na zlocie
No mniej więcej taki, że jestem bezdomnym i bezrobotnym, alkoholikiem-recydywistą, którego nikt nie kocha, pasi? Wreszcie zrzuciłem to z siebiecloner pisze:Jakiś masz problem dzieciak? Tak mnie wkurwiacie niektórzy na tym forum, że kiedyś się przejadę na ten Wasz zlot i wszystkim wpierdole.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 kwie 2009, 22:34
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 kwie 2009, 22:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 23:08
To tak jak ostatnio zupełnie.Mentor pisze:Aż tak to nie, ale niech stracę - stawiam flaszkę!
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 10:42
No własnie, ostatnio wysłał mi wiadomośc, że wiosna sie zbliża i już uruchomił z zakładek wszystkie sex czaty, chodzi po gimnazjach i wciska kit wszystkim połnagim lalka ze ma 18 lat i korzysta z tego co ma wiosna najlepszego. Nawet w temacie Milanu sie nie wypowiada.franz pisze:Na pierwszy ogień idzie Chłopaczek.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2009, 11:24
Babel, chyba Cię oszukaliBabel pisze:u Piwusa na chacie ogladalismy MŚ,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 11:48
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2009, 11:59
Tylko, że miał chyba wtedy pff filozofięBabel pisze:Odnośnie szkoły i poprawek to dał nam przykład Mentor jak zwycieżać mamy.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 12:11
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2009, 17:23
Babel pisze:Mentor na mój koszt zjadł pizze. Inaczej, zjadłby gdyby po zamówieniu nagle nie usnał.
Ja bym czegokolwiek nie pamiętał?Babel pisze:Pamiętacie?
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio