Zjazd forumowiczów Pilka.pl - Strona 95

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Który termin zjazdu bardziej ci odpowiada?

4-6 wrzesień
1
13%
11-13 wrzesień
0
Brak głosów
18-20 wrzesień
0
Brak głosów
To bez znaczenia, bo Eyesmon i tak pewnie skończy na tym zlocie sam
7
88%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Re: Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2009, 23:59

Seks.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 kwie 2009, 0:00

franz pisze: Tak serio trzeba bedzie sie zastanowić co z tym zlotem, ale to już jak bedziemy trzezwi, nie wiem kiedy to bedzie, no ale kiedys na pewno.
Lepiej nie, bo Mentor kiedyś powiedział, że jak wytrzeźwieje to umrze.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 1:06

franz pisze:[k****] gdzie to jest :!: Byle nie koło Wrocławia, ani nie w Bytomiu.
Jakiś masz problem dzieciak? Tak mnie wkurwiacie niektórzy na tym forum, że kiedyś się przejadę na ten Wasz zlot i wszystkim wpierdole.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 kwie 2009, 1:08

cloner pisze:i wszystkim wpierdole.
NO to nie robimy w Lipinach i ja nigdzie nie jade. :?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2009, 1:16

cloner pisze:i wszystkim wpierdole.
Nie po nerkach. Natomiast doświadcznie uczy że K.J słowami rozpierdalał gości ze sprzetem.

3 (albo 2 boguru nie w lipinach) - Babel.
Chlopaczek pisze:Seks.
Ty sie bedziesz jeszcze spowiadał. Poczekaj.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 9:20

fieldy pisze:nie jesteście jeszcze na zlocie
Byliśmy pijani - po pijaku się nie liczy. :wink:
cloner pisze:Jakiś masz problem dzieciak? Tak mnie wkurwiacie niektórzy na tym forum, że kiedyś się przejadę na ten Wasz zlot i wszystkim wpierdole.
No mniej więcej taki, że jestem bezdomnym i bezrobotnym, alkoholikiem-recydywistą, którego nikt nie kocha, pasi? Wreszcie zrzuciłem to z siebie :lol:

Tak serio, to ten Bytom miał być określeniem/metaforą całego Śląska – nie chce tam jechać na zlot, bo mam daleko (za bardzo na południu to jest) No i Śląsk to nie moje klimaty. Bytom jest fajny – mają dobre garnitury.

No ale jak się ułoży tak, że większość ekipy będzie ze Śląska i tam to się wszystko odbędzie – to trzeba się będzie wybrać do Hanysów.

A na zlot wpadaj, szybko zakończy sie Twoja przygoda - po starciu z piwusem i jego kosą - kolejna akcja z cyklu "Krakowskie Klimaty".

Lista na razie:

1. Mentor
2. Babel
3. franz

Gdziekolwiek pilka.pl będzie chlać! Blisko, czy daleko stąd! Tam będzie Babel, Mentor, franz, aby „dopingować” ją! :pijemy:

Jak będzie więcej chetnych to sie pomyśli o przedbiegach - jak nie to tradycyjnie wrzesnień.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 kwie 2009, 22:34

zające ćwierkają, że w tym roku zlot w całości funduje Mentor, wraz z przelotami ze stanów, wiec guru też się może wybrać :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 kwie 2009, 22:38

Aż tak to nie, ale niech stracę - stawiam flaszkę!

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 23:08

Mentor pisze:Aż tak to nie, ale niech stracę - stawiam flaszkę!
To tak jak ostatnio zupełnie.

Nawet Żubra na Twój koszt piliśmy z Olkiem w pociągu, ale tego to mozesz nie pamiętać. Nie wiedzieć czemu spałeś.

Widzę, ze chętnych na przedbiegi nie ma, a reszta ekipy sobie odpuszcza temat. No cóż, czyli klasycznie końcówka wakacji i jadymy. Wtedy się pomyśli co i jak. O ile dożyjemy.

Zgodnie z obietnicą/szantażem od wtorku zaczynam systematyczne publikacje nagich zdjęć tych co zrobili rozłam w naszej partii – jedynej słusznej.

Na pierwszy ogień idzie Chłopaczek. Gimnazjalistki już możecie przygotować świeże stringi z powodu nadmiaru produkcji kisielu – niezłe z niego ciacho.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 10:42

Mentor na mój koszt zjadł pizze. Inaczej, zjadłby gdyby po zamówieniu nagle nie usnał. Pamiętacie? Podczas meczu Wisły drzemka i słynne zawołanie "czy Pawełek dojdzie?" Ale ja chyba nie oddałem mu za piwa jeszcze w Piotrkowie, wiec jestesmy kwita.

No wrzesień to dobra sprawa, tylko pasuje aby ktoś (czyt. Mentor) zaczał koło czerwca organizowac miejscówke abyśmy nie wylądowali z reką w nocniku w jakims ośrodku gdzie nas znowu ograbią z soboty. Pasuje tez dobrac jakąs miejscówke by na zlocie zyło sie lepiej. Jako ze byliśmy juz w Wielkopolsce, Ślasku, srodkowej Polsce, u Piwusa na chacie ogladalismy MŚ, teraz wypadłoby na Ukraine (Perła, głownie Mocna choć Chmielowa tez jest dobra :jupi:), ale i tak wybierzemy gdzie bedzie mogło najwiecej userów dojechac i gdzie o nas jeszcze nie słyszeli i nie boja sie do domków wpuścić. I fajnie aby ludzie wstępnie sie wpisywali czy sa zainteresowani wrzesniem by sondować czy w ogole warto, bo jak ma nas być trójka to wpadajcie do mnie na chate. Teraz, akurat nic nie robie. Mam prawie całego gina (Hendrick's dobry), piwo i wodke kupimy po drodze w Biedronce czy innej Żabce.
franz pisze:Na pierwszy ogień idzie Chłopaczek.
No własnie, ostatnio wysłał mi wiadomośc, że wiosna sie zbliża i już uruchomił z zakładek wszystkie sex czaty, chodzi po gimnazjach i wciska kit wszystkim połnagim lalka ze ma 18 lat i korzysta z tego co ma wiosna najlepszego. Nawet w temacie Milanu sie nie wypowiada.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2009, 11:24

Babel pisze:u Piwusa na chacie ogladalismy MŚ,
Babel, chyba Cię oszukali :lol:.

Jeśli chodzi o maj, to jeśli ustalicie atrakcyjną datę i miejsce, to się pojawię. Jeśli chodzi o wakacje to najprawdopodobniej, chociaż wrzesień, to jest słaby czas, ludzie mają poprawki albo szkoły, w zeszłym roku pogoda była absurdalna, frekwencja też byłaby lepsza gdyby to był czerwiec/lipiec/sierpień. Druga połowa sierpnia, jak robiliśmy wcześniej wypadała lepiej niż dobrze, może warto do tego wrócić.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 11:48

Nikt mnie nie oszukał. Była kiedyś sonda i wyraznie wiekszość ludu ogladala u Ciebie MŚ, ja bylem wsrod nich. To chyba Ty nic nie pamietasz!!1 Tak czy inaczej bylismy w Krakowie i Mentor rzucał telefonem o podłoge, a ja pietnascie razy umierałem.

Odnośnie maja to jestem chetny, najgorzej bedzie z hajsem, ale najwyżej mopa na głowie zrobie sobie pozniej. Nic, bede wygladał co najmniej smiesznie (jakas nowość?). Sierpień to raczej nie dla mnie, ale rozumiem wasze motywacje i po prostu w tym terminie raczej mnie nie bedzie. Wrzesien mimo argumentów pogodowych, bardziej by mi odpowiadał. A nuż w tym roku pogoda wreszcie wejdzie na international level i tym razem dopisze. Zobaczymy jak (i czy) inni sie okresla. Odnośnie szkoły i poprawek to dał nam przykład Mentor jak zwycieżać mamy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2009, 11:59

I pewnie reszta grupy reprezentacyjnej (Mentor wygra jeszcze 20tysięcy i zostanie na całe lato w Barcelonie) będzie wolała wrzesień, ale pamiętam, że w zeszłym roku zniechęciło to trochę osób.
Babel pisze:Odnośnie szkoły i poprawek to dał nam przykład Mentor jak zwycieżać mamy.
Tylko, że miał chyba wtedy pff filozofię :). Poza tym Mentor jest hardkorem, więc proszę bez skrajności :lol:.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 kwie 2009, 12:11

W tym cały sek. Że jak nie Mentor i tzw. grupa reprezentacyjna to pewnie nikt inny sie za organizacje nie zabierze lub nikt nie pojdzie na ustępstwa odnośnie miejsca i bedzie lypa, panie. Ja przeżyje jak nie pojade, choć wiem, że ominie mnie przednia zabawa - towarzystwo to gwarantuje. Bede sie cieszył, że udał sie wam spotkanie. A że Mentor jaki jest to jest (co zrobić :o), ale do hardkora to mu jeszcze daleko.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2009, 17:23

Babel pisze:Mentor na mój koszt zjadł pizze. Inaczej, zjadłby gdyby po zamówieniu nagle nie usnał.
:foch:
Babel pisze:Pamiętacie?
Ja bym czegokolwiek nie pamiętał? :lol:

Ja tam wolałbym urządzić jakieś przedbiegi jak najwcześniej bo potem nie mam pojęcia jak będę stał z czasem i hajsem. Apeluję zatem, aby wpisywać się tutaj ochoczo. Każdy zainteresowany może się określić co sądzi na temat ewentualnych majowych/czerwcowych manewrów. W niedzielę wracam i mam nadzieję, że wszystko będzie już gotowe :hahaha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”