Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2009, 15:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 21 lip 2009, 15:17
Cloud

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 21 lip 2009, 16:51
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lip 2009, 17:10
Pamietasz co mowił Lyon o Benzemie, jego czesci ciała podobno były warte wiecej niz cały kupiony przez Real.RealFan pisze:Tak Jarzinho, Inter chciałby takich pieniędzy. Rok temu chcieli 70 to czemu teraz miałoby być inaczej? Przecież Kaka' czy Cristiano to tylko dodatkowy argument w negocjacjach i nic więcej. A sam Zlatan jest jednym z najlepszych na świecie i od wspomnianych piłkarzy Realu różni go tylko ilość nagród indywidualnych.
W La Liga pewnie by go wygryzł, ale spodziewam sie, ze w Juve, w SerieA Canna bedzie grał na swoim poziomie.(L)oczkerson pisze:PS: Caceres ma szanse z Canną w walce o miejsce w 11 waszym zdaniem?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lip 2009, 17:15
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 21 lip 2009, 18:30
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 21 lip 2009, 18:33
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lip 2009, 18:39
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lip 2009, 18:57
I co z tego? Gadka szmatka. A Barka sprzedałaby Messiego za 40-50 mln bo więcej to by było psucie rynku i nienormalna cena? Nie? Inter Zlatana też by nie sprzedał.Jarzinho pisze:Pamietasz co mowił Lyon o Benzemie, jego czesci ciała podobno były warte wiecej niz cały kupiony przez Real.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 21 lip 2009, 23:43
RealFan pisze:A Barka sprzedałaby Messiego za 40-50 mln bo więcej to by było psucie rynku i nienormalna cena?
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 lip 2009, 8:14
Czyli twierdzisz że 40 mln to w niezepsutym rynku byłaby normalna kwota? Jak dla mnie proste jest że są piłkarze dobrzy i najlepsi. Za tych najlepszych płaci się dużo więcej niż za tych dobrych.Killerbean pisze:![]()
![]()
Sprzedawca dyktując zaporową cene nie psuje rynku . Nabywca , który znacznie przepłaca , psuje .
Tłumacząc na syt. z życia codziennego . Jak ja sobie wystawie mój dom na Allegro za pół miliarda to nie będę psuł rynku , bo mi wolno ale jak ktoś , dom wart 1 mln kupi za 10 to on bedzie psuł . Ot taka drobna różnica .
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lip 2009, 8:43
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lip 2009, 10:47
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lip 2009, 12:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lip 2009, 12:54
To nie posługuj się halalogiką, bo na tych zasadach Paweł Brożek jest najlepszym polskim piłkarzem, a Milito powinien być jednym z najdroższych napastników świata.Mi tam halalogika podpowiada, że Zlatan jest od Kaki warty więcej bo ostatnie dwa lata grał lepiej i jest/był największą gwiazdą Serie A. Zatem kupując Szweda taniej niż Real kupił Kakę chyba robimy jednak niezły interes
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio