Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 942

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 20:34

chodziło o ocenianie piłkarza jako człowieka(były nawet określenia obrażające całą drużyne) po jednym występku , i robili to w większości kibice Barcy dlatego razem z RealFanem przytoczyliśmy przykłady piłkarzy Barcy, którzy postąpili podobnie.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 maja 2009, 20:37

to wtedy Francuski Bóg też jest idiota :> ?

- chociaż pewnie każdy wie o czym mówię :wink:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 20:38

Vianuch pisze:W tym roku konktakt Wesleya nie wygasa, nie wiem z jakiego pudelka bierzesz te plotki.
Ja tego nie wymyśliłem, i sam w to jakoś nie wierzyłem, ale proszę - oto "pudełko":
http://www.eredivisie.pl/index.php?stro ... kul=139168

Szkoda, że Zizou w najważniejszym meczu w swojej karierze nie potrafił trzymać nerwów na wodzy...

Awatar użytkownika
DareN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 20:44

Moofasa pisze:to wtedy Francuski Bóg też jest idiota :> ?

- chociaż pewnie każdy wie o czym mówię :wink:
Nie, francuski Bóg jest Bogiem, Wy macie jakieś kompleksy z tym związane. Dla mnie wybryk jakiegoś piłkarza Barcelony naprawdę nie byłby tak ważny i po jakimś tygodniu olałbym to. Nie wiem kto to powiedział, ale miał rację "Barca ma kompleks Realu" i tyle.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2009, 21:10

10 pisze:
Vianuch pisze:W tym roku konktakt Wesleya nie wygasa, nie wiem z jakiego pudelka bierzesz te plotki.
Ja tego nie wymyśliłem, i sam w to jakoś nie wierzyłem, ale proszę - oto "pudełko":
http://www.eredivisie.pl/index.php?stro ... kul=139168
Swoją drogą ja ostatnio czytałem gdzieś newsa, że Sneijder może być włączony do transferu Ibrahimovica. Podobno, że jeśli Szwed będzie naciskał na transfer to taka wymiana + gotówka zadowala obie strony.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 maja 2009, 21:17

Nie spotkalem sie z czyms takim. Slyszalem natomiast, ze Inter jest zainteresowany Vaartem. Osobiscie chcialbym zeby Wesley zostal, ale obawiam sie, ze Floro moze chciec na nim zarobic. Zobaczymy. To jest Real, wszystko sie moze zdarzyc.

Edyta: Oficjalny komunikat klubu dotyczacy wyborow:
18 May: Board meeting.

19 May: President addresses Electoral Board.

20 May: Electoral Board sends official summons to be published on noticeboard and in two Madrid-based newspapers.

21 May: Summons published on club's noticeboard and in Madrid-based newspapers.

22 May: Ten-day limit for presentation of bids begins.

31 May: Final day for presentation of bids.

1 June:
- If no last-minute resources are presented, the Electoral Board will announce the date of election will be held. If there are, there may be a two to four day delay.

- If there is only one valid bid, its members will immediately be proclaimed as the new members of the Board of Directors. If there is more than one, elections will be held no later than 15 days subsequent to the presentation of bids.

14 June: Election day.

15 June: Investiture.
rm.com
Prezentacje programow odbeda sie wiec miedzy 22 a 31 maja.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 21:25 przez Makis, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 21:23

Mi się wydaje że Snajder zostanie bo jakby on odszedł to kto by nam został z kreatywnych pomocników ? tylko Guti i ten niby crack który przejdzie to by było zdecydowanie za mało , na bank za to odejdzie VDV i z nim chyba nikt nie ma wątpliwości bo nieprzydatny jest.

Awatar użytkownika
DareN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 21:37

Ale po co Sneijder? Po co koleś, który przez 2 sezony nie zagrał 3-4 dobrych spotkań z rzędu. Mnie akurat ten zawodnik frustruje najbardziej. Ile można słuchać o jego zapowiedziach dobrej formy, ile można się napalać na te "atomowe" strzały, które zawsze albo obijają się o nogi obrońców, albo okazują się świecami. Jeśli kogoś z dwójki VdV, Sneijder miałbym zostawić to na pewno byłby to Vaart. Temu chłopakowi trzeba dać jeszcze szanse, bo stać go na dużo. A Sneijdera Real zdecydowanie przerósł.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 21:45

czy ja wiem , poprzedni sezon miał 10+ bramek , był w dobrej formie przez większość sezonu i pokazał że potrafi grać na najwyższym poziomie a w tym odrazu kontuzja w okresie przygotowawczym , później kolejna i teraz też kontuzja , nie ma co oczekiwać że wróci i będzie grać jak z nut po kontuzjach i bez okresu przygotowawczego .

a co pokazał Vaart ? w porównaniu do tego co grał Snejider po przyjsciu w tamtym sezonie to naprawde słabo VDV wypada przy nim...

Awatar użytkownika
DareN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 21:52

A ile szans dostał Vaart? Sneijder nie jest rozgrywającym na taką drużynę jak Real. No chyba, że chcemy wciąż męczenia się w lidze i tych wspaniałych "remontad" przeciwko Osasunom, i innym świetnym drużynom. Pierwszy lepsze mecz w LM, lepszy obrońca typu Vidic i Sneijder za przeproszeniem piernąć nie może. Nie oszukujmy się, Calderon nasprowadzał do klubu przeciętnych zawodników, którzy nigdy nie powinni się tu znaleźć. Mam tu na myśli tak Vaarta, jak i Wesa. Jednak, jak już mówiłem, większe szanse dawałbym temu pierwszemu.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2009, 21:57

Przesadzacie. Fakt, Sneijder ten sezon ma słaby, ale duży wpływ na to miała kontuzja z okresu przygotowawczego... tamten sezon jak dla mnie miał dobry i wydawało się, że powinien być jednym z lepszych transferów w ostatnim czasie. Dla mnie pozbycie się go teraz byłoby głupotą. Jeśli przepracowałby okres przygotowawczy do nowego sezonu i grał jak teraz to ok, ale imo szansa mu się należy bo potencjał ma.
DareN pisze:Pierwszy lepsze mecz w LM, lepszy obrońca typu Vidic
Bez przesady, na samym Euro pokazał się z kapitalnej strony, a Włosi czy Francuzi aż takiej słabej defensywy nie mają ;)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 22:00

DareN pisze:A ile szans dostał Vaart? Sneijder nie jest rozgrywającym na taką drużynę jak Real.
To kto nim jest?
:lol:

Wam potrzebny pawoskrzydłowy, a nie nowy playmaker.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 22:00

sprowadził troche tych graczy a twoja wypowiedz zabrzmiala jakbys mówił o ogóle ..

tak się czepiając że Wes nic nie pokazuje przy lepszych obrońcach to można powiedzieć że Gago też jest słaby bo jak narazie nie widziałem jakiegoś dobrego meczu z silnym rywalem , pokroju Barcy , Juve .

Imo VDV nie dostaje szans nie bez powodów bo ani Schuster na niego nie stawiał ani Ramos nie stawia , chyba nie sądzisz że obydwaj trenerzy mają coś do niego osobiście , jakaś niechęć czy coś w tym rodzaju?
Wam potrzebny pawoskrzydłowy, a nie nowy playmaker.
to już jest bzdura totalna , widać było jak graliśmy z Barcą z dwoma pivotami i dwoma skrzydłowymi , pivoci którzy mają więcej strat niż odbiorów to cechowało naszych DMów , bo to oni rozgrywali...

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 22:10

Etus2 pisze: to już jest bzdura totalna , widać było jak graliśmy z Barcą z dwoma pivotami i dwoma skrzydłowymi , pivoci którzy mają więcej strat niż odbiorów to cechowało naszych DMów , bo to oni rozgrywali...
Jest jeszcze opcja 4-3-3 z takim Sneijderem do rozgrywania. Ale on jest za słaby...

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 22:18

ja tego nie napisałem

4-3-3 odpada... do tego trzeba mieć wykonawców a wątpie żeby po transferze jednego prawoskrzydłowego to zdałoby egzamin , pozatym mamy za dużo środkowych napastników ...

dla mnie lepszą opcją by było pozyskanie i mediapunto i skrzydłowego (obojętnie z której bo Robben może grać po prawej i po lewej.)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”