Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 20:34
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 maja 2009, 20:37
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 20:38
Ja tego nie wymyśliłem, i sam w to jakoś nie wierzyłem, ale proszę - oto "pudełko":Vianuch pisze:W tym roku konktakt Wesleya nie wygasa, nie wiem z jakiego pudelka bierzesz te plotki.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 20:44
Nie, francuski Bóg jest Bogiem, Wy macie jakieś kompleksy z tym związane. Dla mnie wybryk jakiegoś piłkarza Barcelony naprawdę nie byłby tak ważny i po jakimś tygodniu olałbym to. Nie wiem kto to powiedział, ale miał rację "Barca ma kompleks Realu" i tyle.Moofasa pisze:to wtedy Francuski Bóg też jest idiota?
- chociaż pewnie każdy wie o czym mówię
DareN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2009, 21:10
Swoją drogą ja ostatnio czytałem gdzieś newsa, że Sneijder może być włączony do transferu Ibrahimovica. Podobno, że jeśli Szwed będzie naciskał na transfer to taka wymiana + gotówka zadowala obie strony.10 pisze:Ja tego nie wymyśliłem, i sam w to jakoś nie wierzyłem, ale proszę - oto "pudełko":Vianuch pisze:W tym roku konktakt Wesleya nie wygasa, nie wiem z jakiego pudelka bierzesz te plotki.
http://www.eredivisie.pl/index.php?stro ... kul=139168
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 maja 2009, 21:17
rm.com18 May: Board meeting.
19 May: President addresses Electoral Board.
20 May: Electoral Board sends official summons to be published on noticeboard and in two Madrid-based newspapers.
21 May: Summons published on club's noticeboard and in Madrid-based newspapers.
22 May: Ten-day limit for presentation of bids begins.
31 May: Final day for presentation of bids.
1 June:
- If no last-minute resources are presented, the Electoral Board will announce the date of election will be held. If there are, there may be a two to four day delay.
- If there is only one valid bid, its members will immediately be proclaimed as the new members of the Board of Directors. If there is more than one, elections will be held no later than 15 days subsequent to the presentation of bids.
14 June: Election day.
15 June: Investiture.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 21:23
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 21:37
DareN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 21:45
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 21:52
DareN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2009, 21:57
Bez przesady, na samym Euro pokazał się z kapitalnej strony, a Włosi czy Francuzi aż takiej słabej defensywy nie mająDareN pisze:Pierwszy lepsze mecz w LM, lepszy obrońca typu Vidic
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 22:00
To kto nim jest?DareN pisze:A ile szans dostał Vaart? Sneijder nie jest rozgrywającym na taką drużynę jak Real.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 22:00
to już jest bzdura totalna , widać było jak graliśmy z Barcą z dwoma pivotami i dwoma skrzydłowymi , pivoci którzy mają więcej strat niż odbiorów to cechowało naszych DMów , bo to oni rozgrywali...Wam potrzebny pawoskrzydłowy, a nie nowy playmaker.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 22:10
Jest jeszcze opcja 4-3-3 z takim Sneijderem do rozgrywania. Ale on jest za słaby...Etus2 pisze: to już jest bzdura totalna , widać było jak graliśmy z Barcą z dwoma pivotami i dwoma skrzydłowymi , pivoci którzy mają więcej strat niż odbiorów to cechowało naszych DMów , bo to oni rozgrywali...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 22:18
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio