Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 paź 2012, 17:53
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 paź 2012, 18:08
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 31 paź 2012, 21:08
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 paź 2012, 21:36
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 31 paź 2012, 21:55
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 paź 2012, 23:00
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 31 paź 2012, 23:17
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 paź 2012, 23:19
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 lis 2012, 23:23
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 lis 2012, 11:54
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lis 2012, 17:15
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lis 2012, 12:04
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 lis 2012, 10:03
Pytanie tylko, ktore jest dobre. Tlumaczen jest zawsze wiecej niz jedno bo i zrodla podaja nieco odmienne wersje, nawet na glownej chyba cos jest.mete pisze:Ma ktoś wypowiedź Morattiego po meczu w dobrym tłumaczeniu? Widziałem jedno zdanie, które mi się strasznie spodobało i ciekawi mnie czy coś więcej dodał...
Ogladalem druga polowe i nawet ten remis wydawal mi sie na wyrost. Z taka forma Napoli powinno w kolejnych spotkaniach nadal tracic punkty.Salas11 pisze: Napoli w ostatnich minutach dało sobie wbić bramkę i zremisowało z Torino 1:1 (Cavani wrócił, strzelił, ale jak widać kiepska ostatnio forma Azzurrich nie wynikała wyłącznie z jego absencji
No wlasnie z tymi malo wymagajacymi rywalami to bym nie przesadzal. Atalanta, gdyby nie minus na starcie to punktowo prezentuje sie na poziomie szostej w tabeli Romy. Udinese tez sie ogarnelo po poczatku i spacerku to ja sie nie spodziewam, szczegolnie, ze mowimy o wyjezdzie. Jest jeszcze jeden niemily powod. Ranocchia wypada na 3 kolejki, Samuel na 2. Moze nie jest to tragedia, ale jednak zostajemy z samym JJ i Silvestre. Do tego awaryjnie Cambiasso. Jezeli Matias chce tutaj zostac na dluzej to jest to idealny (a byc moze rowniez ostatni) moment aby zaprezentowal swoje umiejetnosci, jego dotychczasowe wystepy nie napawaja jednak optymizmem. Nieszczesny Chivu, ktory by sie przydal w tej sytuacji, wraca akurat po Ranocchi. Strama raczej musi na ten czas wrocic do grania czworka z tylu. Obawiam sie, ze swoje i tak stracimy wiec ofensywa musi grac przez ten okres z nastawieniem, zeby strzelic przynajmniej ta jedna bramke wiecej od rywali. Wraca natomiast Sneijder, ale jeszcze nie na Bergamo.Martin Pellegrino pisze:Jest dobrze i może być jeszcze lepiej. Miesiąc rozpoczął się idealnie i byłoby dobrze kontynuować tą passę do końca roku, kiedy spotkamy się z Napoli (dom) i Lazio (wyjazd). Poza tymi spotkaniami mamy raczej mniej wymagających przeciwników, ale nie od dziś wiadomo, że scudetto wygrywa się właśnie w takich meczach.
Poza tym wczoraj wieczorem, albo dziś miało/ma odbyć się spotkanie z agentem Paulinho. Liczę, że Moratti sypnie jednak trochę grosza w okienku zimowym na solidne wzmocnienia, a Brazylijczyk wydaje się być sensownym rozwiązaniem. Dobrze by było też sprowadzić jakiegoś środkowego obrońcę. Mecz z Sampdorią (i nie tylko) pokazał, że Silvestre nie ogarnia i rozbicie podstawowego tercetu obronnego powoduje niemały problem, a nie łudźmy się, że do końca sezonu nie wypadnie jakieś zawieszenie, kontuzja, czy przemęczenie i Argentyńczyk znów będzie sabotował formację obronną. Do pełni szczęścia przydałby się też napastnik. W tej chwili mamy Milito, Palacio i FanAntonio i tylko pierwszy jest egzekutorem z prawdziwego zdarzenia. Nie wiem na jakim etapie leczenia jest Rossi, ale ktoś taki by nam się na pewno przydał.
Maciek (interista)
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lis 2012, 20:36
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio