Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 946

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2012, 22:00

Ale urwał. Ale to bylo dobre :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2012, 22:01

Co za gol Guarina :O

Włączyłem mecz 5 minut temu i się opłaciło, świetny gol.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 11 lis 2012, 22:05

Ja pierdole ten gość seryjnie gubi krycie :!!:

Silvestre jako obrońca Interu [*]
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 22:10 przez MaUser_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2012, 22:10

Hahaaaha przecież to jest pieprzony sabotażysta.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 lis 2012, 22:12

Powiem szczerze, że od czasu ... no właśnie kogo, nie pamiętam, żeby taki kołek grał u nas na środku obrony.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 11 lis 2012, 22:12

No i [ch**]. Cały mecz gościu nam za****ł. Można mieć jeszcze żal o sytuacje gdzie Palacio się wypieprzył przy próbie dośrodkowania, bo tam można było szybko wyjść na prowadzenie, zanim Silvestre począł swój koncert. Jak można zawalić 3 bramki? !? !?

e: prawie czwartą :shock:
Ostatnio zmieniony 11 lis 2012, 22:13 przez MaUser_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 lis 2012, 22:13

Zajebiście, musze pamiętać żeby na te miernoty nigdy już więcej nie stawiać.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 11 lis 2012, 22:15

Arwin pisze:Zajebiście, musze pamiętać żeby na te miernoty nigdy już więcej nie stawiać.
Trzeba być niezłym ignorantem, żeby nie znać szczególnego charakteru wyjazdów Interu do Bergamo i tykać takie mecze. Dobrze Ci :D

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 lis 2012, 22:15

Nie sądziłem, że to kiedykolwiek powiem, ale z WIELKĄ nadzieją oczekuje powrotu Chivu ! Po tym meczu rumun jawi się jak zbawca naszej obrony. Tymczasem Cambiasso na środek lub ktoś z primy.
Zajebiście, musze pamiętać żeby na te miernoty nigdy już więcej nie stawiać.
Mam nadzieję, że straciłeś wszystkie oszczędności, czyli jakieś 20 złotych.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2012, 22:22

I dodatkowo stawiac nie wiedzac o problemach danej drużyny z zestawieniem obrony.

Coz, mozna bylo przewidziec ze piekna seria sie kiedys sie skonczy. Szkoda bo gorszy Inter nie jest. Brakuje wykonczenia, no i obroncy.

Edit:
No dawac, dawac. Moze nie wszystko stracone...

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 lis 2012, 22:32

no i obroncy.
Przede wszystkim obrońców, których kontuzje wymusiły konieczność wystawienia trefnisia oraz zmianę ustawienia. Strach mnie ogarnia na myśl o tym, że kawalarz najprawdopodobniej będzie w najbliższych meczach naszym etatowym obrońcą. Liczę na kogoś z primy. Poziom najpewniej będzie zbliżony, ale warto zaryzykować, a nóż ktoś młody się wybije.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 11 lis 2012, 22:41

A żeby ta Atalanta spadła!!

:lol:

Otrzepać się, zamknąć Silvestra z juniorami, albo zatrudnić mu dr Blecharza i zbierać dalej trójki. Dobrze, że Sneijder wraca bo Cassano chyba potrzebuje większego luzu.

Forza!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2012, 22:47

Pisalem w kontekscie, ze jeden dzisiaj zawiodł szczegolnie i wydaje sie gdyby chociaz jeden z trojki Ranocchia, Samuel, Chivu byz zdrowy to wynik bylby inny.

Wielka szkoda. Ładna pogon. Genralnie dobry mecz Interu, poza obrona oczywiscie. No i te głowki Palacio z pierwszej połowy. Gdyby wtedy pokonał Consigliego to moze by sie inaczej wszystko ulozylo. Tak jak pisalem wczesniej, kazda seria musie sie skonczyc. Było pewne, ze nie bedziemy wygrywac wszystkiego. Jakkolwiek dziwnie to brzmi po porazce, ale zespol gra niezle i jesli Stramaccioni ogarnie tyły to powinnismy powrocic na zwycieska sciezke.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 12 lis 2012, 8:26

O sabotażyście napisaliście już wszystko i generalnie zgadzam się, że Silvestre zawalił nam ten mecz. Jednak Nie można całej winy zwalać na Argentyńczyka. Trzeba zapytać dlaczego w większości pojedynków z bardzo ruchliwym Moralezem toczył właśnie Silvestre, który jest wolniejszy i mniej zwrotny niż jego rodak. Zabrakło mi wczoraj ustawienia drużyny pod przeciwnika. Wydaje mi się, że zespół i Strama zbyt mocno uwierzyli w swoje umiejętności i wczoraj zespół był ustawiony tak by grać "swoje", a nie by wyeliminować konkretne zagrożenia płynące ze strony przeciwnika. Dodatkowo przegraliśmy środek pola. Słabo w odbiorze zagrał Gargano, Cambiasso i Guarin na plus w ofensywie, ale nie było odpowiedniego wsparcia z ich stron w destrukcji, stąd te problemy w defensywie. W meczu z Juventusem wszyscy bronili, przecież Palacio w głównej mierze wyeliminował Pirlo. Wczoraj takiej dyscypliny w grze do tyłu nie widziałem. Wydaje mi się, że wszystko ustawiła pierwsza bramka, notabene podobnie straciliśmy bramkę z Romą. Do tego momentu widziałem Inter, który chciałbym oglądać. Druga linia szybko odbierała piłkę, długie zagrania zawodników Atalanty lądowały albo na aucie albo pod nogami obrońców albo bramkarza. Po golu jakby Atalanta uwierzyła, że może wygrać, a nasz plan na ten mecz wziął w łeb. No i jeszcze zespół nie zareagował pozytywnie na strzelenie bramki. Sądziłem, że po golu Guarina jeszcze mocniej siądziemy na przeciwniku.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 12 lis 2012, 18:36

Przegraliśmy trzy razy w tym sezonie, ale wg mnie o tych wynikach decydowały jakieśtam epizody. Wystarczyło w tamtych sytuacjach trochę więcej zimnej krwi i 3 pkt byłyby nasze... no przynajmniej 1.
Z Romą przy stanie 1:1 Guarin dostał całkiem dobrą piłkę, gdzie spartolił przyjęcie i setki nie było. Od poczatku drugiej połowy cisnęliśmy i zapowiadało się dobrze, ale Romie wyszła kontra, Osvaldo akurat nie skiksował i się zawaliło.
Ze Sieną przedobrzył Sneijder, który chyba do końca bił się z myślami czy podawać, czy strzelać - jak wyszło pamiętamy.
A wczoraj brakowało reakcji zespołu po bramce Guarina, no i ta akcja z kiksem Palacio - można było z tego wyciągnąć więcej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”