Wasze prywatne typy - Strona 950

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 14:16

fieldy pisze:tzn ?
Wkład i wygrana ;)
fieldy pisze:Tottenham - Everton
Czysto techniczne sprawy:
Tottenham u siebie w 4 meczach wycisnął 2 zw remis i porażkę. Ostatnie 10 ligowych meczów u siebie: WWWWWWDLWW , (włączając puchary - WWWDWLWDWW).
Everton na wyjeździe 4 mecze, 1 zwycięstwo, 1 remis i 2 porażki. Ostatnie 10 ligowych meczów na wyjeździe: DWDDWDLLDW, (włączając puchary - WDDWDLLDDW).
Tottenham wygrał 2 ostatnie ligowe mecze u siebie z The Toffees. 2:1 i 2:0. Everton ostatnio dwukrotnie przypunktował na wyjeździe (Birmingham i Fulham), lecz jeżeli Tottenham chce powtórzyć poprzedni sezon, to wygrana z Evertonem jest obowiązkiem. Niby goście odbijają się powoli po słabym początku, ale wygrana z Birmingham i Liverpoolem to na dzień dzisiejszy nie jest powód do hurraoptymizmu. Bale miażdży, do tego VdV (choć cholera wie, czytałem w 3 miejscach zapowiedź i każda informowała inaczej - zagra, nie zagra, nie wiadomo) i powinny być 3 pkt. Mecz warty zainteresowania, gdyż Spursi mają na rozkładzie już Fulham i Aston Villę. Ciekawostka - Keane strzelił w swojej karierze 7 goli grając przeciwko Evertonowi.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2010, 14:21

Dlaczego Holender miałby nie zagrać ? Z Interem nie grał, bo mial czerwoną kartkę z Twente. w lidze gra, Redknapp wokół niego buduje drużynę, jest ich liderem teraz. Nawet Modric , który przed rokiem grał gdzie chciał, teraz jest upychany na skrzydle, bo w środku gra Holender.

VdV w 3 meczach na WHL strzelił 4 gole i nie widzę możliwości by miał nie zagrać.

Everton przy okazji 4 ostatnich wyjazdów do Londynu nie wygrał ani razu. W historii PL (od 93) Spurs wygrali z Evertonem 18 razy, 5 razy wygrał Everton i było 13 remisów.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 14:28

fieldy pisze:Dlaczego Holender miałby nie zagrać ?
fieldy dlatego piszę, że zdziwiło mnie, gdy przeczytałem gdzieś, że jego występ jest niepewny. Ale teraz poszperałem i wiem, że to był jakiś mistake. Myślę,że Tottenham można na lajcie stawiać. Niby Liverpool postawił się Napoli i zaraz ktoś powie, że Everton pokonał The Reds i należy uważać. Blackpool pokazało, że dziś w PL ten jest frajerem, kto nie leje w ryj Liverpoolu. Tak jak w Ekstraklasie - kto nie leje Legii ten frajer.
czeher pisze:PEWNIAKI Lyon Genoa
Bilans Lyonu na wyjeździe - 1-0-3. Cóż, co jak co, ale pokonanie Arles to już obowiązek. Niby w tamtej kolejce Brest straciło z nimi 2 pkt, ale tak to jest w walce pomiędzy beniaminkami.
Genoa od 3 meczy niepokonana u siebie, Catania nie wygrała od 3 spotkań.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, 14:55 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 14:34

Rozmyślam nad meczem Stoke - ManU. Padaka jaką Diabły zaprezentowały w poprzednich meczach i potracone punkty mogą sprawić, że będą zapieprzać z prędkością światła żeby ten mecz wygrać :think:

PS: Widzę że projekt ruszył :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 14:39

Salas11 pisze:PS: Widzę że projekt ruszył
Jak się sprawdzi, to założę odrębny temat, żeby nie mieszać rozmów i analiz z chwaleniem się:P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2010, 14:45

nie do końca piszesz prawdę. United mogli roznieść np. WBA w pierwszej połowie, gdzie mieli z 5 setek, po prostu kulała skuteczność. Tak naprawdę zawiedli w drugiej połowie, gdzie przestali grać i dali rywalom wyrównać. Oni mają problem zwłaszcza w końcówkach, gdzie tracą prowadzenie i często punkty.
Na pewno bym nie grał na United w tym meczu. Do tej pory 4 mecze wjazdowe = 4 remisy. Meczu z Turkami pod uwagę bym nie brał, bo grały rezerwy w dużej mierze. A Stoke potrafi się bronić, choć zawala z kolei pierwsze połowy. Jeśli spojrzeć na tabelę która by powstała po wzięciu pod uwagę tylko pierwszych 45 minut, to Stoke zamyka stawkę z bilansem 0-1-7. Zupełnie inaczej wygląda sytuacja gdy spojrzymy na ich wyczyny po przerwie. Gdyby tabela uwzględniała tylko drugie połowy to Stoke byłoby 2 z bilansem 5-2-1.

Więc United lepiej grają 1 połowy, a Stoke drugie. Na moje oko wychodzi remis :lol:
tak więc, dla lubiących ryzyko 2/X po kursie 11,00 :]

Oczywiście są też przesłanki, które każą stawiać na United, Stoke np. w poprzednim sezonie przegrało wszystkie 6 meczów z United, Arsenalem i Chelsea, tracąc 20 goli i strzelając tylko 2. Jednak to jest ich postawa przed rokiem, a obecna forma United jest bardziej aktualna :P i bym brał właśnie ją pod uwagę. Mamy 2 miesiące sezonu i United już stracili 6 pkt w meczach, w których prowadzili (tzn. 3 razy remisowali, gdy prowadzili). W całym poprzednim sezonie stracili tyko 3 pkt w meczach, w których prowadzili.

United grało w LM rezerwami, więc niekoniecznie trzeba brać to pod uwagę, ale wiedzieć można :P z ostatnich 6 meczów wyjazdowych w lidze, które wypadały po meczach LM, United wygrali tylko jedno.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 14:51

Bologna - Juventus

Juve na fali wznoszącej. Strzelają dużo bramek i widać, że zawodnicy na boisku coraz lepiej się rozumieją. Świetna forma Krasicia. Del Neri dał odpocząć kilku zawodnikom w meczu z Salzburgiem. Bologna ma słabiutką obronę i wraz z Romą póki co traci najwięcej bramek w lidze, co przy bramkostrzelności Juve może być ich gwoździem do trumny.
fieldy pisze:Więc United lepiej grają 1 połowy, a Stoke drugie. Na moje oko wychodzi remis :lol:
Nie wygrali od trzech spotkań, jeśli stracą punkty ze Stoke, nie będzie się już mówiło o braku szczęścia czy konsekwencji taktycznej, tylko o kryzysie. SAF i piłkarze są pod presją.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 14:53

Na razie z dyskusji wynika, że:
Tottenham - Everton - warto zagrać 1
Arles - Lyon - 2 - zwycięstwo jest obowiązkiem gości
Genoa - Catania - wg analityków gospodarze mają mniejsze matematyczne szanse na zwycięstwo (31%-35%-34%/odpowiednio Genoa/remis/Catania), lecz jak wcześniej pisałem -
bartbuks pisze:Genoa od 3 meczy niepokonana u siebie, Catania nie wygrała od 3 spotkań.
Stoke - Man Utd - mecz dla hardcore`owców.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 15:02

PSV - Feyenoord handicap

PSV może roznieść Feyenoord, który jest w tragicznej formie. Na pięć ostatnich spotkań zdobyli raptem jeden punkt i zajmują 15 miejsce w tabeli. Dla mnie pewniak.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2010, 15:06

Ja czasu nie mam, bo mecz za niespełna 3h, ale mam coś takiego na weekend:

Rennes 1
Munich 1
Man City 1
Espanyol 1

:beer:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 15:15

Salas11 pisze:PSV - Feyenoord handicap
Raczej zapatrywałbym się bardziej na grę O2,5, bo patrząc w historię ich spotkań to mogą cuda się dziać. Przypominam ostatnio Feye wygrało w Eindhoven 3:0 w pucharze i zremisował 0:0 w lidze.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 15:23

Espanyol gra w kratkę, dosłownie :lol: Od początku sezonu W-L-W-L-W-L-W :lol: Podejrzałem ich mecze i okazuje się, że póki co u siebie wygrali wszystko choć Osasuna, Almeria czy Getafe do mocarzy nie należą. Levante jednak też nim nie jest. Co może martwić? Kiepska skuteczność Espanyolu: 7 spotkań - 6 bramek
bartbuks pisze:
Salas11 pisze:PSV - Feyenoord handicap
Raczej zapatrywałbym się bardziej na grę O2,5, bo patrząc w historię ich spotkań to mogą cuda się dziać. Przypominam ostatnio Feye wygrało w Eindhoven 3:0 w pucharze i zremisował 0:0 w lidze.
No właśnie, w pucharze :wink: Wypadałoby sprawdzić skład z tamtego meczu bo pewnie paru kluczowych zawodników nie zagrało. Zeszły sezon to inna historia, bo Feyenoord jakoś przędł. Teraz sytuacja jest zgoła odmienna i nie wiem jak Wy, ale ja wciskam PSV na kupon :) Ale dobrze, komentujcie, zgłaszajcie wątpliwości i sugestie. O to właśnie chodzi :wink:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 paź 2010, 15:35

Salas11 pisze:No właśnie, w pucharze
Salas11 pisze:Ale dobrze, komentujcie, zgłaszajcie wątpliwości i sugestie. O to właśnie chodzi
W sumie na PSV z handi jest 1,83, a na O2,5 1,47. Jest spora różnica, ale w sumie po tamtym sezonie, dodając obecną formę zespołów, to może skończyć się nawet wynikiem z różnicą 3-4 goli...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 paź 2010, 15:42

W Eredivisie bramek pada sporo i prawdę mówiąc nie wydaje mi się aby PSV miało w tym meczu jakieś problemy. Skromne 2:0 i dobry kurs wchodzi. Można przykozaczyć z handi (-2) ale raczej nie m sensu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2010, 15:58

Ciągle myślę o tym Tottenhamie i nie daje mi spokoju :P

Everton może być mocno osłabiony, bo Arteta choć ostatnio grał to nie był w pełni sił i Moyes go zdjął w meczu z Liverpoolem w 74 minucie. Pienaar też nie zagra. Osman wypadł z kontuzją, Fellaini też. Już kontuzjowani są Rodwell, Saha, Anichebe. Od 40 spotkań na WHL tylko Leeds (w Pucharze Anglii) strzeliło Spurs więcej niż 1 bramkę. Więc ciężko im strzelić, Everton osłabiony, więc niby powinno być z górki. No ale jednak Spurs grali w LM i to w osłabieniu przez ponad 80 minut.
W tym sezonie często graja co 3 dni i grają w kratkę. Potrafią wygrać z Villą 3 dni po meczu pucharowym, ale też przegrać z ostatnim w tabeli WHU, czy Wigan i to u siebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”