Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 mar 2009, 20:55
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 mar 2009, 22:59
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 mar 2009, 23:24
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 mar 2009, 23:27
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 mar 2009, 19:38
E tam, Peja dal rade ostatnia plyta. Co nei zmienai faktu, ze sie dziwnie spina.Bienias pisze:mam nadzieje ze cos lepszego od Peji bo drugiego pseudo gangstarapu nie zniose
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 mar 2009, 20:20
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2009, 20:23
Otóż to. Tak, jak potrafiłem słuchać ABC Ostrego w kółko, tak teraz tych nowszych produktów nie potrafię. Za to Firma leci u mnie w winampie bardzo często. Ale PiHa i jego "kwiaty zła" też słuchamNoName1989 pisze:Dla każdego coś innego ja podziwiam ludzi, którzy mogą słuchać HG, Firmy i tym podobnych wynalazków
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 mar 2009, 20:26
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 mar 2009, 20:32
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 mar 2009, 20:36
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 mar 2009, 20:38
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 mar 2009, 21:39
bo Miodu ma genialny instrument wokalny , jego specyficzny glos dodaje niesamowitych emocji na plytach polecam kawalek Echo piha tam zrobli swietna roboteZauważyłem, że ostatnio wszyscy zapraszają do gościnnego udziału Mioda
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 mar 2009, 23:07
Etus2 pisze:a co do Peji i PTP to Ci drudzy zdecydowanie wypromowani przez Rycha
Tak naprawdę jebie mnie ten cały przekaz w hh.Etus2 pisze:dla mnie to jest słabe , przekazu w tym zero , a takie hity jak "Ulice tego słuchają" to są dobre dla 13-latków .
Mnie natomiast śmieszą tacy ludzie jak Ty. Klapki na oczy i wio w pole. Sorry, ale już nawet nie będę teraz mówił o Peji, to Twoja opinia. Ale czy nie można być słuchaczem prawdziwego HH i jednocześnie w weekendy zabawić się w klubie przy "manieczkach"? Kto tak powiedział?Etus2 pisze:już teraz słuchają go raczej ludzie którzy w weekendy zakładają białe rękawiczki i jadą na Manieczki a w tygodniu wożą się że są "słuchaczami" prawdziwego hh
Ja osobiście wielkim fanem Firmy nie jestem. Podoba mi się kilka kawałków z ich nowej płyty. Co mnie natomiast drażni. Dzieciaki ze zdjęciami na nk z "JP", w bluzach JP, wszelkie opisy z JP. Ja też nie lubię psów, ale jeżeli ktoś nie miał z nimi do czynienia, po co w ogóle bawi się w to.NoName1989 pisze:Dla każdego coś innego ja podziwiam ludzi, którzy mogą słuchać HG, Firmy i tym podobnych wynalazków..
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 mar 2009, 23:23
I ponownie wręcz zmuszony jestem się zgodzićkulekfcb pisze:a ja na Mesa. To jest pewniak dla mnei na płytę roku. Nie ma innej opcji. Dziękuję za uwagę.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2009, 23:25
Bytom pozdrawiaguru pisze:http://sebisek.wrzuta.pl/audio/bvqfCnub ... _podobno_3Bezimienni
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio