Manchester United (zbiorczy) - Strona 96

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 19:35

Rossi pisze:ps Nie twierdze że jesteś niedzielnym kibicem!

No ja myślę :twisted:

a powiedz mi poco mam przypominać mecz w którym akurat Ronaldo lepiej zagrał [o takich meczach staram się nie pamietać, podobnie jak pewnie ty o słynnym już meczu z Euro 2000]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 19:47

Ale jak dla mnie co ja oglądałem to w pojedynkach Ronaldo vs Cole jest 3:1. Ja na przykłąd pamiętam ten mecz gdzie Ronaldo miał gorszy dzień :D jestem obiektywny w swoich wypowiedziach a mecz z Euro będe długo pamiętał. Nie wymazuje takich mecz z pamięci , nie moge tego zrobić jak chce w przyszłośc zastąpić Alexa na stanowisku trenera :wink:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 31 lip 2005, 17:59

No nareszcie juz jest pewne ze Ronaldo podpisze kontrakt bo zaczynałem sie martwic. Tu jest jego miejsce i tu ma grac do konca kariery 8) . Jeszcze tylko żeby Rio podpisał. Szkoda chłopa sprzedawac bo zarąbisty z niego obornca tylko pazerny na kase. Najlepiej jakby to zrobił jeszcze przed eliminacjami LM bo nietrzeba jakis teatrzyków na trybunach. :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 18:41

Bardzo dobra wiadomość z Ronaldo ale ja i tak byłem pewien że zostanie !! Rio też prawdopodobnie zostanie tylko będzie musiał pokazać naprawde wysoką forme żeby kibicem zapomnieli mu o ty co teraz robi.
Ballack też może niedłgo wyląduje na Old Trafford bo w Bayernie to już chyba motywacje starcił!

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 31 lip 2005, 20:17

Jeżeli Rio i Ronaldo podpiszą kontrakty to będzie extra :twisted: A jakby jeszcze Ballack doszedł na Old Trafford to ogólnie jest The Best :!:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 20:23

Ciekawe co wyjdzie z przymiarek Owena do ManU. Michael marnuje się w Realu a w Manchesterze mógłby stworzyć duet z Rooneyem. Tylko co wtedy z Van Nisterlooyem? Bo Luis Saha jest już skreślony i powinien szukać sobie innego kluby. Może powrót do Fulham dobrze mu by zrobił. Londyńczycy już drugi rok mają mocarstwowem plany ale nici z nich wychodzą.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 sie 2005, 15:22

Ten Owen to taka ..., że nawet w Madrycie nie ma czego szukać, a ManU jest takie cienkie że byle .... sprowadzą, ba nie mają kasy na nic droższego. Takie chiniole jak w Manchesterze to na Stadionie sprzedają bieliznę. Ciekawe czy jeżeli ManU znów nie wygra Premiership to C. Ronaldo się znów popłcze jak jakaś panienka!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2005, 15:25

roza535 pisze:Ten Owen to taka cipa, że nawet w Madrycie nie ma czego szukać, a ManU jest takie cienkie że byle gówno sprowadzą, ba nie mają kasy na nic droższego. Takie chiniole jak w Manchesterze to na Stadionie sprzedają bieliznę. Ciekawe czy jeżeli ManU znów nie wygra Premiership to C. Ronaldo się znów popłcze jak jakaś panienka!!!

ja też lubię arsenal dużo bardziej niż ManU - ale myśłe że trochę przesadziłeś i że niedługo zabawisz na tym forum.
Przede wszystkim szacunek dla przeciwnika :wink:

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 01 sie 2005, 15:31

Nie wiem czy mam się cieszyć,czy mam zacząć płakać. Malcolm Glazer ma kupe forsy i możliwości, a Man Utd się podnieca jak ktoś przedłuży kontrakt. Ballack chce się koniecznie przeprowadzić więc możliwe, że może liczyć na angaż na Old Trafford. Park Ji-Sung to hit transferowy trzeba przyznać. Lecz teraz popatrzmy na transfery innych angielskich klubów. Dokupują piłkarzy, aby zmienić całą formacje, a my się tu rozdrabniamy jednym piłkarzem. :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 sie 2005, 16:36

roza535 pisze:Ten Owen to taka ..., że nawet w Madrycie nie ma czego szukać, a ManU jest takie cienkie że byle .... sprowadzą, ba nie mają kasy na nic droższego. Takie chiniole jak w Manchesterze to na Stadionie sprzedają bieliznę. Ciekawe czy jeżeli ManU znów nie wygra Premiership to C. Ronaldo się znów popłcze jak jakaś panienka!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nie wiem co napisać ale coś musze bo jak widze takie posty to mi na zwracanie się zbiera. Ty widze że jests kibic arsenalu i współczuje pozostałym kibicom tego klubu że się muszą wztydzić za takie fana. W swojej wypowiedzi było zero prawdy i zero pomyślunku :wink: tylko głupie zmyślone żale człowieka o IQ=0!!! Mam nadziej że długo nie zabawisz na tym forum .

ps Jak chciałeś pokazac że MU jest gorsze od arsenalu to ci się nie udało

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 sie 2005, 16:48

Fajnie, że każda taka wypowiedz zbiera po 2 odpowiedzi. Przynajmniej. Dobrze, że jej przygadaliscie. Panujecie ziomki, nikt wam nie podskoczy.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 02 sie 2005, 23:39

Noi kolejny nasz zawodnik został wypożyczony. Po Eaglesie i Spectorze kolej przyszła na Jonesa. Troszke sie temu dziwie bo Fergie miał odmładzac skład i stawiac na tego chłpaka. No ale cóż taka jego wola. Mógł chciaż poszukac dla niego klubu z Premiership, ale Preston North End to nie jest zły klub :wink: .

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 9:43

Rezerowowy skląd Man Utd grałwczoraj sparing z drużyną Wrexham AFC.
Wrexham AFC- Manchester United 1:3 (Rossi, Miller, Campbell, Willimams) W tym meczu z pierwszego zespołu wystąpili P.Neville,Miller,Kleberson,Hainze,Richardson. Mnie cieszy kolejan bramka Rossi'ego

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 13:58

Wszystkich cieszą bramki tego chłopaka. Ja mam nadzieje że znajdzie w oczach Fergiego takie uznanie że zrezygnuje z kupna Owena. Kompletnie jest gosc nam niepotrzebny. A Saha ma zostac mimo ze po niego robi sie coraz dłuższa kolejka. :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 14:20

Michal_United pisze:Wszystkich cieszą bramki tego chłopaka. Ja mam nadzieje że znajdzie w oczach Fergiego takie uznanie że zrezygnuje z kupna Owena. Kompletnie jest gosc nam niepotrzebny. A Saha ma zostac mimo ze po niego robi sie coraz dłuższa kolejka. :wink:
Ja już sam nie wiem co jest dla MU lepsze czy Owen czy Saha :roll:
Owen - młodszy,popularniejszy, większa renoma, większa liczba bramke w karierze, skuteczny,
Saha-nieskuteczny,kontuzjogenny, starszy, mniejsze doświadczenie w Premiership, mało popularny
Więc wychodzi na to że ja bym zostawaił Sahe :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”