Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 paź 2010, 18:04
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 18:13
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 paź 2010, 19:01
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 paź 2010, 20:00
Ja bym na twoim miejscu nie ryzykowal. Kurs co prawda kusi,ale w tym meczu bardziej sklanialbym sie w strone remisu.Zastanawiam się mocno nad Atletico. Villarreal w meczu z Herculesem załapał 2 czerwone kartki co nieco uszczupla im kadre. Poza tym jeszcze nie grali z żadnym mocnym rywalem w tym sezonie stad ich wysoka pozycja. Aguero jak już pisali inni wraca w wielkim stylu. Kurs wciąż wysoki i myslę, że warto zaryzykować.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 paź 2010, 20:09
Ja! I zanosi się, że tylko to poszło z dymem. Czyli mogę zapisać tydzień na jednospotkaniowe wpadki. Czwartek Dortmund, piątek Skonto, sobota Tottenham. Dziękuję, dobranoc.Salas11 pisze:A teraz przyznać się ilu się pocięło na Tottenhamie?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 20:35
Salas11 pisze:Ja dziś nie miałem czasu nic obstawić.
MeToYou pisze:Ja dziś się popisałem puszczając świetny kupon na Bwin
Dr.Football1 pisze:Ja bym na twoim miejscu nie ryzykowal.
Cztery bite posty z rzędubartbuks pisze:Ja!
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 paź 2010, 20:47
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 paź 2010, 20:49
Nic mi nie mów na ten temat. Dobrze, że przestałem palić, wiec wychodzi mi na zero. Czy 300zł na fajki, czy na buka, jeden uj!Salas11 pisze:Cztery bite posty z rzędu Cofnęliśmy się panowie do poziomu dyskusji z czasów gimnazjum, czy to jakieś bukmacherskie zboczenie zawodowe?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 paź 2010, 20:53

Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 paź 2010, 20:55
Dzięki Tottenham. Po tym tygodniu uwielbiam was tak jak Romę.Aker pisze:Real do połowy 3-0 więc też optymistycznie
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 20:58
Paczkę dziennie paliłeś?bartbuks pisze:Nic mi nie mów na ten temat. Dobrze, że przestałem palić, wiec wychodzi mi na zero. Czy 300zł na fajki, czy na buka, jeden uj!
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 paź 2010, 21:03
Kazda wygrana jest preludium przegranejSalas11 pisze:Kto grubo sieje, grubo zbiera.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 paź 2010, 21:06
Zacząłem w wieku 16 lat. W internacie. Rodzice dowiedzieli się jak miałem 18 i powiedzieli, że oni mieszkają tu, ja tam, więc nie upilnują mnie, ale: jak mnie złapią w szkole, to mam wpierdol od ojca, jak mnie złapią w internacie, to kumulacja, no i do tego miałem zakaz palenia w domu i przy rodzicach. Jak w wieku 20 lat dostałem pierwszą wypłatę, to ojciec po kolacji poszedł do barku, przyniósł 0,7 i polał. Wypiliśmy, potem poczęstował mnie papierosem, zapaliliśmy i rzekł: "Synu, pracujesz, jesteś dorosły, więc nie krępuj się!". Od tego momentu nie miałem zahamowań. 1,5 roku temu paliłem dziennie 30 sztuk Marlboro czerwonych setek (dla niewtajemniczonych - są dłuższe od zwykłego peta). W styczniu, po tym jak poznałem ukochaną, nagle rzuciłem palenie. Zdarzyło mi się czasami zapalić, lecz to były zazwyczaj wesela, gdzie mając we krwi kilka promili lubię sobie dymka puścić. Opowiedziałem tą historię, bo zainspirował mnie kaczy... Z dedykacją dla niego.Salas11 pisze:Paczkę dziennie paliłeś?
Kwadrans temu zastanawiałem się, czy zaraz nie wpadnie czeher i nie rzuci kuponem z plus 700 stówkami...czeher pisze:ale syf... HSV slupek wcozraj.... Spurs... 170 w tyl
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 21:16

Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 paź 2010, 21:29
'Opowiesci z forumowej krypty' - to byloby dobre,juz o tym wczesniej myslalem,ale wstydzilem sie przyznacProponuję założyć nowy wątek, co powiecie na "Opowieści z Krypty"?
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio