Alternatywą jest po prostu kasowanie za RT w postaci 2x OW - czyli $1600 do Nowego Jorku
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 sty 2023, 18:23
No i oczywiście się nie udało. Dostalem dziś maila o treściEyesmon pisze: ↑05 sty 2023, 13:37Ale świat jest dziś zjebany....
Taka sytuacja. Kupiłem Samsunga S22 ale reklamuje element promocji którego Samsung mi nie chce uznać (nieistotne w tym momencie). Wczoraj mi mija 14 dni na zwrot a reklamacja trwa więc odsyłam zrezygnowany tel do Samsunga Inpostem
2h potem jestem w trasie i dostaje tel że może mi jednak uznaja reklamacje. Ja im mówię że już wysłałem ja to oni (Samsung) że mam to zatrzymać
Przesyłka już podjęta przez kuriera z paczkomatu. Dzwonię do niego ale on ma na aucie 300 paczek i nie będzie szukal. Mówi że mam się kontaktować z centrala. Dzwonię i mówię w czym rzecz i proszę o nr do oddziału żeby tam załatwić zatrzymanie paczki. Nie podadzą bo nie mogą i sami też nie zadzwonią. Mam pisać maila na pomoc @inpost.pl
Napisałem. Dostalem zwrotkę ze przyjęte i myślę luz. A dziś rano sms że paczka dostarczona do odbiorcy.... Badum tsss. Dzwonię tam a oni że sorry ale może mail nie zdążył dojść (13 wczoraj do 8 rano dzisiaj....) oczywiście nie mozna było tego załatwić ręcznie bo TYLKO SYSTEM
No to dzwonię do samsunga żeby tego nie traktowali jako zwrot. Ale ja dzwonię na infolinię do Wawy a paczka pojechała do centrum logistyki w Nigdzie Dolnym. I co? Samsung nie ma kontaktu do tego centrum i uwaga. Wyślą maila do nich w ten sprawie.... No i czekam.
A podobno to system miał być dla nas a nie my dla systemu....
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 sty 2023, 19:37
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 sty 2023, 20:46
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 10 sty 2023, 21:36
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 sty 2023, 21:38
piotrcies
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 10 sty 2023, 22:41

Ilka