Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 paź 2010, 13:59
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 paź 2010, 14:02
Zagrałem Lyon, bo widać, że zaczyna im się kleić kopanie. Sensację odjebało wczoraj Bordeaux, więc mam nadzieję, że to koniec takich akcji na tą kolejkę.EnJoy's pisze:Lyon
Ja bym nie grał. Legia miała polec w Kielcach - rozgromiła, Wisła miała zostać poszczuta Lechią - rozgromiła, Widzew ośmieszył Jagę, więc różnie może być. Lech ma w nogach City, więc może być różnie. Ja przynajmniej nie widzę w tym meczu remisu.EnJoy's pisze:Lech
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 paź 2010, 14:03
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 14:04
sam nie wiem, nasi grają w kratkę, wrócił co prawda Cesc, ale ostatnio formą nie błysnął. Będzie cięzki mecz na CoMS, podejrzewam, że over 2,5 powinno spokojnie wejść - oni są osłabieni w obronie, my też, wszakże nie gra dwóch podstawowych stoperów i bramkarz.bartbuks pisze:Co o tym sądzicie? Jest fieldy?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 paź 2010, 14:14
I tutaj mam największy dylemat bo planuję dużą stawkę dziś wpakować, ale zaś kurs jest fajny.bartbuks pisze:Ja bym nie grał. Legia miała polec w Kielcach - rozgromiła, Wisła miała zostać poszczuta Lechią - rozgromiła, Widzew ośmieszył Jagę, więc różnie może być. Lech ma w nogach City, więc może być różnie. Ja przynajmniej nie widzę w tym meczu remisu.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 paź 2010, 14:16
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 paź 2010, 14:53
Mnie wczoraj załatwiła ValenciaObrońca Hoffenheim - Andreas Ibertsberger nie zagra w niedzielnym meczu przeciwko Borussii Dortmund. Informację ta podał podczas dzisiejszej konferencji prasowej trener Wieśniaków - Ralf Rangnick. Austriacki defensor podczas jednego z treningów doznał kontuzji pachwiny i nie znajdzie się w składzie zespołu na mecz, który zostanie rozegrany na Signal Iduna Park.
Dodatkowo w zespole Hoffe zabranie doświadczonego Josipa Simunicia. Były obrońca Herthy Berlin podczas meczu z Freiburgiem pauzował z powodu czerwonej kartki. Teraz z gry wyeliminowały go problemy zdrowotne.

PS 2. Dziś nie zagra prawdopodobnie Bender, zastąpi go Götze bądź da Silva.Być może decydujące okażą się starcia w powietrzu: żadna inna drużyna nie oddała w tym sezonie tyle strzałów głową co BVB (33), zaś żadna inna nie przegrała tak wielu pojedynków główkowych co Hoffenheim.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2010, 14:55
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2010, 15:07
Ale jak przewidziałeś, że ich sędzia tak przekręci?Salas11 pisze:No miałem nosa z tym Ajaxem
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 paź 2010, 15:25
Nie przewidziałem, czysta intuicjaemdżej pisze:Ale jak przewidziałeś, że ich sędzia tak przekręci?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 paź 2010, 15:28
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 paź 2010, 15:31
No patrz, a ja się tyle wahałemDr.Football1 pisze:Mowilem Ci Salas,zeby handi na PSV stawiac
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 paź 2010, 16:29
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 24 paź 2010, 16:31
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 paź 2010, 16:32
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio