Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 sty 2013, 23:42
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 sty 2013, 23:42
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sty 2013, 23:43
Jestem piany, więc widzę wszystko wyraźniej niż zwykle i teraz doskonale Cię rozumiem.Dr.Football1 pisze:Dokladnie Boro. Widzisz ? Lapiesz !
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sty 2013, 23:47
Dokladnie.EnJoy's pisze:Ja mam bardziej skonkretyzowane sympatie od Doctore, ale rozumiem jego pogląd na piłkę.Też nie zamykam się tylko na Milan, ale również czerpię przyjemność z tego jak wygrywa Bayern, Benfica czy OM, ponadto nawet jak gra drużyna za którą nie przepadam to i tak potrafię docenić piękną akcję, bramkę czy podanie bo ostatnio doszedłem do wniosku, że nie ważne kto gra, a sprawia przyjemność dla oka to warto to doceniać bo futbol sam w sobie jest piękny i nie ważne czy dzieje się to w drużynie, której się kibicuje czy też innej.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 05 sty 2013, 23:48
chyba do tego jeszcze Valladolid co ?Boromir pisze:I Parma. I Sampdoria. I Deportivo. I Jagiellonia.
Ale Atletico ponad wszystko.
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sty 2013, 23:49
Musiałbym być Einsteinem żeby wszystkie spamiętać i wymienić.glowas12345 pisze:chyba do tego jeszcze Valladolid co ?Boromir pisze:I Parma. I Sampdoria. I Deportivo. I Jagiellonia.
Ale Atletico ponad wszystko.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 sty 2013, 0:00
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 sty 2013, 0:01
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sty 2013, 0:04
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 sty 2013, 0:05
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 sty 2013, 0:10
Moj brat cioteczny, z ktorym zawsze rywalizowalem na niwie pilkarskiej (on Boca, ja River, on Celtic, ja Rangersi etc.) kibicowal wlasnie Redsom. Rzygac mi sie chcialo kiedy pierdzielil, ze Dudek to najlepszy bramkarz swiata i takie tam. Poza tym Liverpool to brzydki klub, wstretne koszulki, nie ma duszy.Biały pisze:Doktor, jak to jest, że lubisz tyle dziwnych klubów a akurat hejtujesz Liverpool?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 sty 2013, 0:11
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 sty 2013, 0:12
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 sty 2013, 0:15
Kwestia sposobu kibicowaniaDr.Football1 pisze: Zreszta pilka nozna to zbyt piekny sport, zeby marnowac czas na kibicowanie jednej druzynie.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sty 2013, 0:18
Dziś czytałem, że jesli AM sprzeda Falcao, to sięgnie po El Guaje, więc już sam nie wiem w co wierzyć...Magnum pisze:Mówią, ze złożyliśmy ofertę za Davila Villę. Jak ja bym się cieszył..
bartbuks
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio