Manchester United (zbiorczy) - Strona 97

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 14:46

Rossi pisze:
Michal_United pisze:Wszystkich cieszą bramki tego chłopaka. Ja mam nadzieje że znajdzie w oczach Fergiego takie uznanie że zrezygnuje z kupna Owena. Kompletnie jest gosc nam niepotrzebny. A Saha ma zostac mimo ze po niego robi sie coraz dłuższa kolejka. :wink:
Ja już sam nie wiem co jest dla MU lepsze czy Owen czy Saha :roll:
Owen - młodszy,popularniejszy, większa renoma, większa liczba bramke w karierze, skuteczny,
Saha-nieskuteczny,kontuzjogenny, starszy, mniejsze doświadczenie w Premiership, mało popularny
Więc wychodzi na to że ja bym zostawaił Sahe :twisted:
he he!! ;) :) ja tez bym zostawil Sahe!! nie lubie zabardzo Owena!! a Saha jest dobrym pilkarzem tylko gdyby nie te kontuzje.......... ;)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 15:04

DeViL DaM pisze:
Rossi pisze:
Michal_United pisze:Wszystkich cieszą bramki tego chłopaka. Ja mam nadzieje że znajdzie w oczach Fergiego takie uznanie że zrezygnuje z kupna Owena. Kompletnie jest gosc nam niepotrzebny. A Saha ma zostac mimo ze po niego robi sie coraz dłuższa kolejka. :wink:
Ja już sam nie wiem co jest dla MU lepsze czy Owen czy Saha :roll:
Owen - młodszy,popularniejszy, większa renoma, większa liczba bramke w karierze, skuteczny,
Saha-nieskuteczny,kontuzjogenny, starszy, mniejsze doświadczenie w Premiership, mało popularny
Więc wychodzi na to że ja bym zostawaił Sahe :twisted:
he he!! ;) :) ja tez bym zostawil Sahe!! nie lubie zabardzo Owena!! a Saha jest dobrym pilkarzem tylko gdyby nie te kontuzje.......... ;)
Ja pierdziele koleś masz naprawdę wysoki poziom pisania postów. :roll:

A wracając do tematu ja zostawiłbym Sahe. Coś mi się wydaję, że będzie w wysokiej dyspozycji w przyszłym sezonie. I niech tak będzie. Za to Smith nie załapie się nawet na rezerwe :? szkoda...
Rossi w pierwszej drużynie? Możliwe, a nawet niezłe posunięcie. Niech nabiera doświadczenia.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 15:11

Manumef pisze:Ja pierdziele koleś masz naprawdę wysoki poziom pisania postów

To do mnie czy do Devila :roll:
Rossi musi grać i już niedługo zadebituje w Premiership bo Ferguson zna się na takich diamentach :D

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 15:18

Ja też sądze, że Rossi powinien już być w pierwszej drużynie Diabłów. Ma chłopak ogromny potencjał. A co do transferów to potrzebny boczny obrońca i jeszcze jakiś pomocnik np: Cicinho i Afelay 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 15:32

proevo pisze:Ja też sądze, że Rossi powinien już być w pierwszej drużynie Diabłów. Ma chłopak ogromny potencjał. A co do transferów to potrzebny boczny obrońca i jeszcze jakiś pomocnik np: Cicinho i Afelay 8)
Taa Afelay ma 19 lat , pare występow w lidze i kadrze do lat 20 a ty już byś go sprowadzał do MU . Założe się że jestś jego wielkim fanem od tego meczu gdzie Ibrahim stzrzelił 2 brameczki ( hmm z kim to było :think: ) Żałosne :evil:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 15:35

Saha nie ma takiej renomy jak Owen, ale gdyby uczciwie, bez kontuzji przepracował i grał w pierwszym składzie przez te dwa sezony mógłby byc lepszym zawodnikiem od Owena. Wieże w chłopaka i wróże mu udany sezon :wink: .

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 15:44

Rossi pisze:
Manumef pisze:Ja pierdziele koleś masz naprawdę wysoki poziom pisania postów

To do mnie czy do Devila :roll:
Rossi musi grać i już niedługo zadebituje w Premiership bo Ferguson zna się na takich diamentach :D
Oczywiście, że do Devila, to chyba jasne :wink:
proevo pisze:Ja też sądze, że Rossi powinien już być w pierwszej drużynie Diabłów. Ma chłopak ogromny potencjał. A co do transferów to potrzebny boczny obrońca i jeszcze jakiś pomocnik np: Cicinho i Afelay[\quote]
Afelay? Lubię gościa, gra w PSV, ale cos mi się wydaje, że ogladałeś góra dwa mecze w jego wykonaniu, najprawdopodobniej mecze ligowe, gdzie zastępował van Bommela. Cicinho? Gracz jak narazie jednego turnieju. Niech idzie do Juve, a my mozemy zaklepać sobie Miguela :wink:

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 15:49

Rossi pisze:Taa Afelay ma 19 lat , pare występow w lidze i kadrze do lat 20 a ty już byś go sprowadzał do MU . Założe się że jestś jego wielkim fanem od tego meczu gdzie Ibrahim stzrzelił 2 brameczki ( hmm z kim to było ) Żałosne
Nie gorączkuj się. Chodzi mi o to, że Afelaya można poobserwować, a nie od razu do pierwszego składu i Champions League.

Jęsli chodzi o pierwszy skład to pasowałby Ballack.

A co do Cicinho, to rzeczywiście narazie gracz jednego turnieju, ale potencjał na pewno ma. Miguel też by się nadawał :) .

A te 2 bramki Afelay strzelił chyba z Feyenoordem.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 15:50

Manumef pisze:a my mozemy zaklepać sobie Miguela
Nie trzeba nikogo zaklepywac :wink: . Gary przepracuje solidnie sezon, dwa, zagra na swoim równym i pewnym poziomie, a potem Spector albo Pique przejmie po nim pałeczke :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 16:01

proevo pisze:Nie gorączkuj się

Przepraszam za bardzo najechałęm na ciebie :oops:
Ale mnie to denerwuje że po 1 góra 5 meczach w którach go widziałeś łączysz go z United. Może i chłopak ma talent w to nie wątpie ale narzie ja o nim za dużo nie wiem wieć się więcej nie będe wypowidał . Jak go znasz dobrze to powiedz mi coś o nim bo ja go widxiałęm chyba w 5 meczach i tyle.

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 16:07

Rossi pisze:Przepraszam za bardzo najechałęm na ciebie
Ale mnie to denerwuje że po 1 góra 5 meczach w którach go widziałeś łączysz go z United. Może i chłopak ma talent w to nie wątpie ale narzie ja o nim za dużo nie wiem wieć się więcej nie będe wypowidał . Jak go znasz dobrze to powiedz mi coś o nim bo ja go widxiałęm chyba w 5 meczach i tyle.
Spoko, to ja trochę źle napisałem, bo nie chodziło mi o to żeby Go ściągać od razu z PSV tylko wysłac scoutów.

Teraz na pewno się nie przyda do Man Utd, bo ma 0 doświadczenia.

Też go widziałem tylko w paru meczach, ale wywarł na mnie ogromne wrażenie, w jaki sposób zachowywał się na boisku, zero respektu dla rywala. Widać, że chłopak ma ogromny potencjał.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 16:12

Ale napewno po tych 5 meczach mozna o nim powiedziec więcej niz o Obi Mikelu którym Fergie zainteresował sie tylko po 3 i chyba nie pełnych meczach :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 16:23

Michal_United pisze:Ale napewno po tych 5 meczach mozna o nim powiedziec więcej niz o Obi Mikelu którym Fergie zainteresował sie tylko po 3 i chyba nie pełnych meczach :roll:
No i po roku bardzo dokładnej obserwacji :wink: Ferguson o nim wiedział już dawano temu nie to co my kibice

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 16:26

Rossi pisze:
Michal_United pisze:Ale napewno po tych 5 meczach mozna o nim powiedziec więcej niz o Obi Mikelu którym Fergie zainteresował sie tylko po 3 i chyba nie pełnych meczach :roll:
No i po roku bardzo dokładnej obserwacji :wink: Ferguson o nim wiedział już dawano temu nie to co my kibice
No ale gdzie on go obserwował :?: Na meczach jego zachowanie ławie :?: :roll: na treningach :?: Piłkarzy sie obserwuje na meczach ligowych a on zagrał ich ledwo 3 :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 sie 2005, 16:48

Michal_United pisze:
Rossi pisze:
No ale gdzie on go obserwował :?: Na meczach jego zachowanie ławie :?: :roll: na treningach :?: Piłkarzy sie obserwuje na meczach ligowych a on zagrał ich ledwo 3 :roll:
Ale wiesz że jest takie coś jak : drużyny młodzieżowe, drużna rezerw, młodzieżowe reprezentacje itp :D A jak myślisz dlaczego MU kupiło Rossi'ego skoro w Parmie nawet debiutu nie miał :lol: Jak byś chciałaby Mu kupowiało zawodników dopiero jak rozegrają pare meczy ligowych to u nas nigdy by nie było : Giggsa, Beckhama, Nevilla ,Scholesa, Pique, itd.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”