Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 kwie 2011, 14:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 kwie 2011, 14:27
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2011, 14:27
No właśnie, to po co mam ją znać? Nie jest nikim wybitnym, żaden autorytet, ani dla mnie ani dla środowiska, otoczenia którym się zajmowałem czy teraz zajmuję.czeher pisze:Nie znasz tej wielkiej pani Etyk, feministki co pieprzy 3 po 3 ?
cloner
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 kwie 2011, 15:45
Bo wg mnie jezeli sie zajmuje jakams dziedziną zycia to powinno sie znac rozne strony, fronty zarowno nam blizsze jak i dalsze. Zarowno tych egzotycznych dla nas jak i normalnych. Ideowo dalekich. A Sroda to byla clzonkini rzadu jak i jakas tam persona rokucloner pisze:No właśnie, to po co mam ją znać? Nie jest nikim wybitnym, żaden autorytet, ani dla mnie ani dla środowiska, otoczenia którym się zajmowałem czy teraz zajmuję.
przerazila w sensie glupoty... tak jak pochwa majaca zeby, kasajaca meskie czlonki... ale tam nie bylo ukazanej erekcji czy ejakulacji - ot zwykla glupia komiedia a film z lechtaczką to wkoncu zakwalifikowane pod XXX - pierwszy XXX w kinachsbQ pisze:dziwne, ze akurat Ciebie
przed TobasbQ pisze:mordko gdzie i kiedy?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2011, 15:52
No masz rację. Przyznam, że coś mi tam świtało, ale przyznam się bez bicia, mam ostatnio wyjebane na tych wszystkich polityków i jakąś dziadowską "elitę".czeher pisze:Bo wg mnie jezeli sie zajmuje jakams dziedziną zycia to powinno sie znac rozne strony, fronty zarowno nam blizsze jak i dalsze. Zarowno tych egzotycznych dla nas jak i normalnych. Ideowo dalekich. A Sroda to byla clzonkini rzadu jak i jakas tam persona roku
Na nie też mam wyjebaneczeher pisze:jak ja nie lubie tych wszystkich swiat...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 kwie 2011, 15:57
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 kwie 2011, 16:00
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 kwie 2011, 16:01
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 kwie 2011, 16:05
Jawna dyskryminacja ludzi,ktorzy nie graja w haxabartbuks pisze:Dr.Football1 jakbyś bywał na haxie (gdzie ostatnio dyskutujemy, a nie gramy), to byś widział tyle zdj, że głowa mała
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 kwie 2011, 16:06
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2011, 16:08
Dokładnie, ja odpowiedziałbym tak: "sama sobie posprzątaj"EnJoy's pisze:Ja bym nie posprzątał i powiedział, żeby sobie sama pozamiatała.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 kwie 2011, 16:13
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 22 kwie 2011, 16:15
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2011, 16:31
Mnie na każdym meczu filmują pedały. PrzywykłemsbQ pisze:ów kameraman ma około 25 lat
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio