Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sie 2009, 14:33
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2009, 22:41
Gosciu naprawde jest uniwersalny, w Barcelonie na środku, w reprezentacji na lewej, w Juve na prawej.(L)oczkerson pisze:Swoją drogą Grygera niespecjalnie nam jest potrzebny bo na prawej grać ma.... Caceresi idzie mu naprawdę nieźle
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2009, 22:57
Odejście Sancheza świadczy raczej o tym, że szukamy kogoś kto naprawdę mógłby od czasu do czasu zluzować Daniego. Zawodnikiem tanim w utrzymaniu i grającym mało byłby właśnie Victor gdyby nie odszedł. Jak dla mnie na prawej mógłby też grywać od czasu do czasu Puyol, ale wtedy przydałby się jeszcze ktoś na środek bo Henrique podobno nie przekonał do siebie Pepa i zobaczymy co z nim dalej będzie.Jarzinho pisze:W kazdym razie nikogo sie nie spodziewam na pozycje zmiennika dla Alvesa. Napewno nie kogos znanego. Była mowa o Bruno za free i takiego zawodnika jesli juz by Barca potrzebowała, taniego w utrzymaniu i ktory bedzie grał naprawde mało i z tym by sie pogodził.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 16 sie 2009, 12:02
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 16 sie 2009, 12:16
odkryłeś Amerykę w tej chwili.Marcin87 pisze:A nie zdaje się Wam że na obecny sezon Barcelona zaczyna z niewielką ilością ludzi w składzie?Chodzi mi o to że mówi się o transferach a Tych nie ma
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2009, 12:20
Wygląda na to, że po kiepskich doświadczeniach z Caceresem klub nie będzie nawet ryzykował pozostawianiem Henrique w składzie tylko od razu spróbuje go gdzieś odesłać. Czy to dobrze? Nie wiem."To bardzo ciekawy zawodnik, bardzo dobrze radzi sobie w defensywie i z kryciem napastników, ale od obrońcy FC Barcelony wymaga się o wiele więcej. W najbliższych dniach wyjaśni się kwestia jego przyszłości".
Wyboldowane nazwiska to młodziki po bardzo dobrych występach w presezonie. Liczyłem na ich włączenie do szerokiej kadry i wygląda na to, że tak właśnie będzie. Jest też Henry, ale IMO zacznie z ławki.Lista powołanych na mecz z Athletic Bilbao
Bramkarze: Valdés y Pinto
Obrońcy: Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Maxwell, Muniesa, Fontàs
Pomocnicy: Xavi, Touré, Keita, Busquets, Jonathan dos Santos, Gudjohnsen
Napastnicy: Pedro, Bojan, Henry, Jeffren
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 16 sie 2009, 12:31
Mnie z tych młodzików najbardziej interesuje Dos Santos, i w nim pokładam duże nadzieje. Bo jak wiadomo mamy braki na pozycji środkowego pomocnika. Dlatego liczę, że Jonathan pójdzie w ślady Busquets'a, i nas miło zaskoczy w tym sezonie.Mentor pisze:Wyboldowane nazwiska to młodziki po bardzo dobrych występach w presezonie. Liczyłem na ich włączenie do szerokiej kadry i wygląda na to, że tak właśnie będzie. Jest też Henry, ale IMO zacznie z ławki.Lista powołanych na mecz z Athletic Bilbao
Bramkarze: Valdés y Pinto
Obrońcy: Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Maxwell, Muniesa, Fontàs
Pomocnicy: Xavi, Touré, Keita, Busquets, Jonathan dos Santos, Gudjohnsen
Napastnicy: Pedro, Bojan, Henry, Jeffren
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2009, 12:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 16 sie 2009, 13:10
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2009, 13:18
Tak właśnie wygląda nasz problemy. Nie powinno być tak, że młody piłkarz zostaje w pierwszym zespole tylko dlatego, że brakuje nam lepszych grajków na jego miejsce. Powinny być poczynione odpowiednie transfery bo nie sposób załatać wszystkich dziur takimi młodymi zawodnikami, którzy mogą się okazać strzałem w '10', ale prawdopodobieństwo, że nie podołają jest równie wielkie. Na mnie Jeffren nie robił takiego wrażenia jak Pedro. Ani w ostatnim presezonie ani w ubiegłym roku.Cloud pisze:Jeffren moim zdaniem powinien zostać. W pre sezonie prezentował się bardzo dobrze. A poza tym nie mamy za bardzo żadnych skrzydłowych na ławkę poza nim i Pedro. Więc niech zostanie - może się przydać.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 sie 2009, 13:31
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2009, 13:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 16 sie 2009, 13:39
Zgadzam się Jeffren, to nie ten sam poziom co Pedro, ale zawsze jest, i na pewno się przyda. Bo wątpię, że kupimy jakiegoś skrzydłowego - niestety.Mentor pisze:Tak właśnie wygląda nasz problemy. Nie powinno być tak, że młody piłkarz zostaje w pierwszym zespole tylko dlatego, że brakuje nam lepszych grajków na jego miejsce. Powinny być poczynione odpowiednie transfery bo nie sposób załatać wszystkich dziur takimi młodymi zawodnikami, którzy mogą się okazać strzałem w '10', ale prawdopodobieństwo, że nie podołają jest równie wielkie. Na mnie Jeffren nie robił takiego wrażenia jak Pedro. Ani w ostatnim presezonie ani w ubiegłym roku.Cloud pisze:Jeffren moim zdaniem powinien zostać. W pre sezonie prezentował się bardzo dobrze. A poza tym nie mamy za bardzo żadnych skrzydłowych na ławkę poza nim i Pedro. Więc niech zostanie - może się przydać.
Jeśli chodzi o Muniesę to spójrz jakich obrońców mamy:
Abidal, Maxwell, Pique, Marquez, Puyol, Alves, Muniesa i Fontas. Lewa strona obsadzona. Na prawej brakuje zmiennika dla Daniego albo będzie tam grywał Puyol. Jakich zmienników mamy na środek?
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2009, 13:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 16 sie 2009, 14:07
Z Milito dość trafnie ująłeś. Szkoda gościa.Mentor pisze:O Milito najlepiej po prostu zapomnieć.
Nie chce mi się powtarzać tego co już tu nie raz pisałem więc może tylko ograniczę się do wybadania Twojego zdania
Messi, Ibra, Henry, Bojan, Pedro i od biedy Jeffren. Twoim zdaniem nie ma problemu w ataku?
Cloud
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio