Wasze prywatne typy - Strona 963

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2010, 20:09

:zgoda:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2010, 20:23

jakie lewe typy, z 11 piłkarzy tylko 2 Szczęsny i Eastmond rzadziej grają w 1 drużynie. Reszta to starzy znajomi. W porównaniu z ubiegłymi latami, to bardzo silna ekipa. Do tego ławka - Cesc, Arshavin ... Fabianski :lol:
Morrow pisze:I niby jak oni mają to wygrać?
strzelajac bramki :p

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 paź 2010, 20:25

No proszę, Eredivisie szaleje :lol: Willem II sensacyjnie prowadzi z Twente. Ja takiego scenariusza spodziewałem się jednak w Vitesse - PSV :P

Spartak Moskwa - Zenit 1:0 :afro:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 paź 2010, 21:54

Twente jednak planowo wygrało, ale za to co zrobiło AZ to ja nie wiem :shock:
Ciekawostka dla lubiących typować pierwsze połowy. Heerenveen jeszcze w tym sezonie nie przegrywało do przerwy ani razu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 paź 2010, 22:12

Feyenoord twardo walczy o wpierd... od kiboli. Tam chyba naprawdę potrzebna jest ich interwencja. Ktoś się pokusił?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 paź 2010, 22:18

Nie byłem jakoś strasznie zaskoczony wynikiem Alkmaar. Tak to właśnie jest jak się gra co 3 dni, zmęczenie musi się dać we znaki. PSV póki co skromnie, ale jednak do przodu. Tak samo Utrecht. Feyenoord nie może nic strzelić nawet słabiutkiemu Venlo :haha: Co tam się dzieje? :o

Edit: Jak się bartbuks zapatrujesz na mecz Valencii z Saragossą?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 paź 2010, 22:28

Salas11 pisze:Edit: Jak się bartbuks zapatrujesz na mecz Valencii z Saragossą?
Dla odważnych polecam handi. Jedyneczka to 1.44, a handi (2.20) . Asekuracyjnym polecam O2.5 (1.66). Zwycięstwo musi być, bo jak nie z Saragossą to z kim? I tak już dużo punktów stracili, więc jak Emery nie zacznie eksperymentować (boję się, że zobaczę Vicente na obronie, bądź Cesara na stoperze - a to będzie znak, żeby albo wytrzeźwieć, albo więcej pić).

P.S.
Zaglądam do Francji a tam PSG mistrz końcówek. Tydzień temu zarwało Dortmund, a teraz niszczy system w Lyonie. :P

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 paź 2010, 22:38

A tak w ogóle to miałem rację twierdząc, że Lech dzisiaj wygra. Trzeba ich było dać na kupon zamiast Bełchatowa.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 paź 2010, 22:46

No właśnie, wszystko zależy od formy strzeleckiej Valencii, a z tym bywa różnie ostatnio. Co do PSG, to oni niszczą system sezon w sezon. Mają wszystko, kasę, zaplecze, piłkarzy. Powinni spokojnie nawiązywać walkę o mistrzostwo Francji :roll: Niestety od czasu odejścia Paulety, nie ma w tej drużynie lidera, który poderwałby drużynę do walki. Dziadek Makelele znacznie obniżył loty, co zrozumiałe, a Giuly woli robić striptiz w publicznych lokalach.
emdżej pisze:A tak w ogóle to miałem rację twierdząc, że Lech dzisiaj wygra. Trzeba ich było dać na kupon zamiast Bełchatowa.
NIe masz czego żałować. Równie dobrze mogło być 4:1 dla Cracovii i nikt by się specjalnie nie zdziwił :wink: To tylko puchar.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 paź 2010, 22:51

Salas11 pisze:Niestety od czasu odejścia Paulety, nie ma w tej drużynie lidera,
Ja ostatnio dobre PSG widziałem jak Ronaldo grał w Barcelonie i grali o PZP. Ostatnie 10 lat to pasmo wstydu, a puchary Francji i wicemistrzostwo z 2004 roku to wypadek przy pracy. Dla mnie to wstyd, że taki klub nie potrafi zebrać kilkudziesięciu dobrych grajków. Kibice Juve pamiętają jak lali PSG w Superpucharze. Wstyd było patrzeć.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 paź 2010, 23:55

Wyszperałem na weekend 30 spotkań z różnych lig Europy. Nawet z Czarnogóry :P Czwartkowe popołudnie poświęce na starannej analizie tychże meczy. Przydałoby mi się jakieś ADHD na jutro :lol:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 28 paź 2010, 11:36

Bayern München (-1) - SC Freiburg 1
Genoa - Inter 2

To na piątek 8)

Żeby nie było, typy na weekend podam jutro bądź w sobote.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 28 paź 2010, 12:04

Ale w grę wchodzą takie mecze sobotnie:

Ruch Chorzow - Arka Gdynia 1 2,00
Arka nie strzeliła jeszcze gola na wyjeździe w lidze do tej pory. Dlatego też myślę że Ruch sobie poradzi, ale można też postawić na to iż Arka się przełamie i strzeli gola (kurs: 1,54)

Atalanta - Padova 1 1,85
Atalanta jeszcze nie przegrała meczu na własnym stadionie, zaś Padova to przedewszystkim zespół własnego boiska na którym również nie odnieśli porażki, zaś jako goście nie wygrali jeszcze spotkania (0-3-2) i myślę, że Atalanta to za silny zespół by mogli przełamać się i zdobyć pierwszy wyjazdowy komplet pkt.

Novara - AlbinoLeffe 1 1,60
Gospodarze to w tej chwili najlepszy zespół w Serie B jak i na własnym boisku na którym nie stracili jeszcze ani jednego pkt (zdobyli 13goli przy stracie 2), goście zaś na wyjazdach spisują się fatalnie strzelili raptem 2 gole i zdobyli 2pkt.

Everton - Stoke 1 1,60
Wolves - Manchester City 2 1,65

Reading - Doncaster 1 1,80
Faktem przemawiającym za gospodarzami jest oczywiście atut własnego boiska jak i to iż w historii spotkań pomiędzy nimi Doncaster nigdy nie sięgnął po komplet punktów,

Portsmouth - Nottingham 1 2,30
Portsmouth w końcu zaczyna robić wszystko by wrócić do najwyższej ligi w Anglii, grają na własnym boisku z drużyną która nie zbyt dobrze wygląda na wyjazdach (1-3-2) i wydaje mi się, że sięgną po komplet punktów, tynm bardziej, że w konfrontacji pomiędzy tymi zespołami Portsmouth góruje. Pytanie tylko dlaczego taki wysoki kurs? Cieszyć się czy jest coś co mogę nie wiedzieć? :P

AS Roma - Lecce 1 1,35
Valencia - Zaragoza 1 1,45 (muszą odpokutować za wpadkę z Mallorcą)

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1 2,40
Kiedy jak nie teraz?

Auxerre - Nice 1 1,95
Podobnie jak wyżej, tym bardziej, że się trochę rozstrzelali z bardzo osłabioną Bastią w Pucharze.

Lyon - Sochaux 1 1,55
Po wpadce z Arles zrobią wszystko by z meczu wynieść komplet punktów, a kurs wydaje się być odpowiedni.

Hércules - Real Madrid 1 10,30
Pokonał u siebie Barcelone, Seville, to czas na kolejnego giganta. Żartowałem!

Analizy robione na szybko, bardziej kioncentrowałem się na zmniejszeniu oferty :P

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 paź 2010, 12:41

Osasuna - Deportivo

Deportivo jest w kryzysie, nie wygrali jeszcze ligowego meczu w tym sezonie. Do tego mają ogromne problemy ze zdobywaniem bramek (zaledwie trzy w ośmiu meczach :!: ) Myślę że ekipa z La Corunii odpuści to spotkanie, gdyż bez wątpienia priorytetem na chwilę obecną będzie dla niej przełamanie ligowej niemocy i wygrzebanie się ze strefy spadkowej. W niedzielę podejmują na Riazor Espanyol, a kolejna porażka jeszcze bardziej skomplikowałaby sytuację Los Turcos. Osasuna zatem powinna pewnie wygrać to spotkanie. Prawdę mówiąc dziwi mnie kurs oscylujący wokół 1.75 na gospodarzy :|

Mój typ: 1 (dla kozaków handicap)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 paź 2010, 12:57

Szczerze powiedziawszy gdyby X2 było ponad 2,00 to zagrałbym właśnie taki singiel na ten mecz.
Ja rozumiem że Depor gra słabo i im nie idzie, ale dzisiaj na pewno dostanie szansę sporo młodych zawodników co będą gryźć trawę. Przegrywać w nieskończoność nie będą, kiedyś muszą się odbić, do tego gospodarze też nie zachwycają - dla mnie to idealna okazja. Po 1,60 jednak mimo wszystko nie opłaca się ryzykować.

Zastanawiam się dzisiaj nad Chievo, Fener (kosz), Real (kosz), Fener (damski kosz).
Co myślicie o koszykarskim pomyśle na dziś :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”