Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 06 sty 2013, 23:12
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 sty 2013, 23:13
Kto to pisał, bo jakoś nie mogę nazwiska namierzyć. Ostatnio Tomka Ćwiąkałę tam gdzie widziałem i Zachodnego, ale to raczej inne pióro.Daaaamian pisze:Równie idiotycznego tekstu w ostatnim czasie nie widziałem.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2013, 23:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sty 2013, 23:15
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 sty 2013, 23:16
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 sty 2013, 23:16
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sty 2013, 23:20
Jeśli kogoś oskarżać, to tylko sędziego. Zagranie było przypadkowe.lfc.pl pisze:Menadżer szybko skwitował całą sprawę dotyczącą gola Luisa Suareza. Gospodarze mogą się czuć rozczarowani po przypadkowym zagraniu ręką Urugwajczyka.
- Dostał w rękę, nie podlega to wątpliwości. Nie było to jednak celowe – wyjaśnił Rodgers.
- Od razu spytałem się sędziego technicznego: „Była ręka?”. Powiedział, że tak ale nieumyślna. Andre Marriner również tak uznał. Mansfield miało pecha, ponieważ to trafienie okazało się być zwycięskim.
- Nie wiem czego ludzie chcą od Luisa w takiej sytuacji. Piłka go trafiła, to sprawa sędziów by podjąć decyzję. Nie jego.
- Gdyby zrobił ktokolwiek inny, całej dyskusji by nie było.
- Chcę mówić o jego talencie. To nie była jego wina. Gdyby to było uznane za zagranie celowe, sędzia nie uznałby bramki. Nie zrobił tego, gol się liczy.
- Ludzie zaczynają skupiać się jego umiejętności. Jest genialnym piłkarzem. Strzelił gola, był bliski zdobycia dwóch innych. Teraz myśląc o nim, myśli się o jego talencie. To jest najważniejsze.
- To jest wspaniały profesjonalista. Musimy z tego korzystać dopóki jest w tym kraju. Jest świetnym piłkarzem i dobrym człowiekiem, rodzinnym człowiekiem.
- Chciał wyjść w pierwszym składzie, mimo faktu, że był jedynym napastnikiem w klubie od sześciu miesięcy. Dzisiaj rozgrywaliśmy mecz, na który był nastawiony. Coś takiego to dla niego uliczna piłka. Uwielbia takie spotkania.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sty 2013, 23:29
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 sty 2013, 23:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 sty 2013, 23:32
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sty 2013, 23:37
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 sty 2013, 23:42
Połowa osób, które się wypowiadają na forum piłkarskim nie ma pojęcia o przepisachZagranie piłki ręką ma miejsce w sytuacji gdy zawodnik rozmyślnie i świadomie dotyka piłki ręką (od dłoni do końca ramienia).
Przy ocenie zagrania piłki ręką sędzia musi wziąć pod uwagę:
- Czy ma miejsce ruch ręki do piłki (a nie piłki do ręki),
- odległość zawodnika zagrywającego piłkę od ręki przeciwnika (czy miało miejsce zaskakujące zagranie piłki),
- czy ręce lub dłonie zawodnika ułożone są naturalnie.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sty 2013, 23:45
zagranie reką przypadkowe, strzelenie bramki później już świadome. Bramka nie powinna zostac uznana, nie wiem co tu więcej dyskutować.rzeznik pisze:Jedyna kwestia, to czy ręka Suareza była celowa, czy nie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 sty 2013, 23:47
No skoro zagranie przypadkowe, to bramka prawidłowa. Też nie wiem nad czym dyskutować w takim razie.fieldy pisze:zagranie reką przypadkowe, strzelenie bramki później już świadome. Bramka nie powinna zostac uznana, nie wiem co tu więcej dyskutować.rzeznik pisze:Jedyna kwestia, to czy ręka Suareza była celowa, czy nie.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sty 2013, 23:49
Daaaamian
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio