Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 28 maja 2009, 16:51
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 maja 2009, 20:32
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 maja 2009, 22:48
W tym okienku możemy sprowadzić aż sześciu lub siedmiu nowych zawodników. Co za tym idzie, przewiduję, że klub opuści dziesięciu piłkarzy - przyznał przyszły prezes Królewskich, któremu na koniec pokazane zostało zdjęcie zawodników FC Barcelona z trzema trofeami. "To mi nic nie mówi. My mamy dużo więcej tytułów", zakończył Florentino.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 maja 2009, 23:06
Ciekawe kogo Floro ma na swoje czarnej liscieprzewiduję, że klub opuści dziesięciu piłkarzy
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2009, 23:11
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2009, 23:14
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 maja 2009, 23:25
To ilu środkowych obrońców wam zostaje, 2? Pepe i Garay, bo Ramos jednak będzie grał po prawej stronie. W takim razie zabawię się w podanie 5 nazwisk środkowych, które wg mnie będą łączone przez hiszpańską prasę z Wami w mercato. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwkoMakis pisze:Ciekawe kogo Floro ma na swoje czarnej liscieprzewiduję, że klub opuści dziesięciu piłkarzy![]()
Salgado, Dudek, Saviola, Cannavaro, Faubert, Van der Vaart, Javi Garcia, Drenthe, Metzelder, Guti.
Tak ja bym to widzial.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 maja 2009, 23:27
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2009, 23:31
dokladnie tak. w innym wypadku zacznie sie podbijanie cen w nieksonczonosc. z reszta sporo wskazuje na to, ze perez wlasnie najpierw bedzie chcial kogos kupicOgólnie moje zdanie jest takie, że najpierw trzeba kogoś kupić, a potem można się starać sprzedać.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2009, 23:35
sami sobie rynek popsuliscie wiec nie zdziwcie sie jezeli bedziecie zmuszeni przeplacac. Wszyscy wiedza ze potrzebujecie zmian i to ze lubicie duzo wydawac.w innym wypadku zacznie sie podbijanie cen w nieksonczonosc.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 29 maja 2009, 23:49
Bienias pisze:sami sobie rynek popsuliscie wiec nie zdziwcie sie jezeli bedziecie zmuszeni przeplacac. Wszyscy wiedza ze potrzebujecie zmian i to ze lubicie duzo wydawac.
Nie można się nie zgodzićBienias pisze:Tak na oko na te 5 transferów musicie chyba przeznaczyć 200 baniek. bedzie sie dzialo.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2009, 0:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 maja 2009, 0:03
IMO jesli Perez dostanie rozsadne oferty za pierwszych dwoch, na pewno je rozwazy i bardzo mozliwe ze przyjmie. Nie zdziwie sie tez, jesli Floro wlaczy Rafaela w jakis transfer. Co do Niemca, moim zdaniem Heinze gra na srodku nie gorzej od niego. Jakos specjalnie wiec bym za nim nie plakal. Nie musze oczywiscie dodawac, ze licze na to, ze w tej 6-7, ktora zapowiada nasz przyszly wodz znajdzie sie jakis srodkowy obronca.Vianuch pisze:Z wywalaniem Metzeldera, Vaarta i Gutiego to ja bym się powstrzymał.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 maja 2009, 12:07
moja dyszka to :Ciekawe kogo Floro ma na swoje czarnej liscie![]()
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2009, 17:27
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio