Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 sty 2013, 20:51

DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sty 2013, 20:52
Ale w czym lepszy, bo na pewno nie w pilkeAle taka prawda. RVP jest lepszy od Falcao, jakby grał w Hiszpanii to też by dostał się do XI.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 sty 2013, 20:54
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 sty 2013, 21:04
sorry doktorku ale jak dla mnie głupotą jest takie pisanie. myslałem, ze w piłke sie gra 11 vs 11 i to druzyny zdobywają trofea. sądzisz, że gdyby falcao grał w arsenalu to też miałby na koncie 2 europejskie puchary?Radamel zdobyl w tym roku 2 europejskie puchary, RvP jakis Carling zlapal ?
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 sty 2013, 21:04
Tu akurat nie ma o czym dyskutować. Falcao jest oczywiście gorszym piłkarzem niż Van Persie.Dr.Football1 pisze:Ale w czym lepszy, bo na pewno nie w pilkeAle taka prawda. RVP jest lepszy od Falcao, jakby grał w Hiszpanii to też by dostał się do XI.Radamel zdobyl w tym roku 2 europejskie puchary, RvP jakis Carling zlapal ? Ten caly plebiscyt to farsa, ale gdyby Robin byl wyzej od Falcao, to swieczka zostalaby zapalona.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2013, 21:08
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2013, 21:09
to do mnie, czy do Doctore ?MGiggs pisze:Mówi kibic którego pilkarze zdobyli całe 0% głosów.
Czas chyba wprowadzić nagrode złotego tłitera
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 sty 2013, 21:09
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sty 2013, 21:12
Nie wiem, ale wiem, ze Radamel zdobyl te dwa puchary i w obu finalach byl decydujacy, wiec na te "11" zasluzyl 1000x bardziej niz RvP, a wlasnie oto mi chodzilo odnoszac sie do postu Magnuma.myslałem, ze w piłke sie gra 11 vs 11 i to druzyny zdobywają trofea. sądzisz, że gdyby falcao grał w arsenalu to też miałby na koncie 2 europejskie puchary?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 sty 2013, 21:17
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 sty 2013, 21:17
No jak nie, jak tak. Być może Radamel lepiej śpiewa, ale to musieliby się obaj panowie spotkać na jakimś karaoke.Dr.Football1 pisze:Ale w czym lepszy, bo na pewno nie w pilke
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sty 2013, 21:21
Nie wierze, ze na serio uwazacie, ze RvP jest lepszy od Radamela. Przypomina mi to klotnie z kibicami Realu, ktorzy uwazali Higuaina za napastnika lepszego od Aguero (abstrahujac od tego, ze roznia sie stylem).No jak nie, jak tak. Być może Radamel lepiej śpiewa, ale to musieliby się obaj panowie spotkać na jakimś karaoke.
Osobiscie moim faworytem jest Pinto.W przyszłym roku bramkarzem roku FIFA zostanie Adan, ewentualnie Valdes. Nie ma innej opcji.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 sty 2013, 21:25
Nie wierzę, że serio uważasz, że Falcao jest lepszy od Robina.Dr.Football1 pisze:Nie wierze, ze na serio uwazacie, ze RvP jest lepszy od Radamela.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 sty 2013, 21:28
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 sty 2013, 21:31
Kamil232
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio