Gramy dosyc dobrze, ale jak zwykle brakuje skutecznosci. Po przerwie musimy cos wrzucic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 sie 2009, 22:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sie 2009, 0:20
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2009, 1:01
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 24 sie 2009, 1:23
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2009, 1:28
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 sie 2009, 2:21
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sie 2009, 8:31
To jest bardzo mozliwe. Bo szczerze watpie zeby z silnymi przeciwnikami Abidal siedzial. No chyba ze bedzie sie ewidentnie gorzej sprawowal od Maxwella. W kazdym razie trzeba sie cieszyc z konkurencji.Co do Maxwella to nie wiem jak wy, ale mam dziwne wrażenie i przeczucie, że będzie więcej grał od Abidala... tyle, że wtedy to straszne ofensywne boki obrony (na słabsze zespoły jednak w sam raz).
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 sie 2009, 8:34
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 24 sie 2009, 8:59
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 sie 2009, 9:10
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 24 sie 2009, 10:28
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2009, 11:54
Warto dodać również, że pod nieobecność Iniesty w pierwszym składzie (z dobrym skutkiem) gra Keita a więc jest to wariant nieco mniej ofensywny jeśli chodzi o zestawienie pomocy. Przy optymalnym zestawieniu (Toure-Xavi-Iniesta) spodziewałbym się raczej Abidala na lewej. Generalnie ładnie się te opcje komponują.Bienias pisze:To jest bardzo mozliwe. Bo szczerze watpie zeby z silnymi przeciwnikami Abidal siedzial. No chyba ze bedzie sie ewidentnie gorzej sprawowal od Maxwella. W kazdym razie trzeba sie cieszyc z konkurencji.
Mi się wydaje, że Ibra nie będzie miał takiego parcia na bramki jak Samu. Wczoraj ładnie podawał i przy odrobinie szczęście mógł mieć ze dwie asysty. Mnie bynajmniej jego boiskowy altruizm nie zaskoczył.Bienias pisze:Po wczorajszym meczu zaskoczyl mnie swoim altruizmem, ale to chyba chwilowe. Chlopak musi sie wkupic w laski pozostalych
Iniesta z tego co pamiętam wróci dopiero na pierwszą kolejkę ligową a więc liczę na jego debiut dokładnie za tydzień.Tobik33 pisze:(brak jedynie Iniesty czy będzie on już gotowy na Shakhtar w piątek ?)
Tak w ogóle to zapomniałem napisać, że momentami byłem zażenowany ich postawą. Rozumiem, że szanse na triumf mieli iluzoryczne, ale perfidnie grać na czas od 15 minuty? Przesada. Grali też trochę za ostro jak dla mnie no i niektóre faule takie bezczelne, że nie wiadomo było czy się śmiać czy płakać.Tobik33 pisze:Athletic nie grał o nic
Gwizdy raczej były przeznaczone dla gości. Gorka od 15 minuty grał tak jakby Athletic prowadził 2:0 w doliczonym czasie gry.Tobik33 pisze:po pierwszej połowie przy wyniku 0-0 dało się usłyszeć gwizdy ale cóż ta wymagająca publiczność Hiszpanii
Dusan pisze:W pamieci zapadł mi akrobatyczny strzał Zlatana po dosrodkowaniu MessiegoCiekawe czy to jakas technika taekwondo

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sie 2009, 14:43
Ale lepiej jak bedzie strzelal bo podawac to ma kto, a nawet jest dosc sporo. Jak pisalem mysle ze to jego poczatki i dlatego tak podaje. Zdaje sobie sprawe ze u nas bedzie gral altruistycznie bo nasi pilkarze sa lepsi od tych z Mediolanu a przede wszystkim my gramy podaniami wchodzac niczym wczoraj Bojan z pilka do bramki.Mi się wydaje, że Ibra nie będzie miał takiego parcia na bramki jak Samu. Wczoraj ładnie podawał i przy odrobinie szczęście mógł mieć ze dwie asysty. Mnie bynajmniej jego boiskowy altruizm nie zaskoczył.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 sie 2009, 14:45
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2009, 17:18
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio