Kiedys na innych forach sam próbowalem se robić sigi ale Efekt koncowy do miernych należał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 wrz 2005, 19:40
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 wrz 2005, 19:42
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 24 wrz 2005, 20:02
Ale sie chłopie wysiliłeś - pewnie długo nad tym textem myślałeś nie... , może byś napisał co Ci się w nim podoba itp. a nie "bardzo fajny!" - to, to każdy wie !BUNCH pisze:Marcelinho bardzo fajny!
Uderz do mnie na gg...kaczy pisze:Czy moglby mi ktos zrobic sygnaturkę o tematyce Reaalu i żeby gdzies tam byla wpisana moja ksywka .
Kiedys na innych forach sam próbowalem se robić sigi ale Efekt koncowy do miernych należał
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 24 wrz 2005, 20:45
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 wrz 2005, 22:29
k@li pisze:Ale sie chłopie wysiliłeś - pewnie długo nad tym textem myślałeś nie... , może byś napisał co Ci się w nim podoba itp. a nie "bardzo fajny!" - to, to każdy wie !
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 24 wrz 2005, 23:14
BUNCH pisze:Jak ja nie lubię takich osobistości, coś CI sie nie podoba, jaki masz interes w tym co napisałeś, oceniłem? -tak, więc co?

Smithu
Gomez
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 25 wrz 2005, 8:54
czy to nie przypadkiem sig skopiowany z soccer-art.co.uk?AtletiFAN pisze:
merqn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 wrz 2005, 9:13
Ciezko nie rozpoznac poniewazwidac te napisy na dolemerqn pisze:czy to nie przypadkiem sig skopiowany z soccer-art.co.uk?AtletiFAN pisze:
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 25 wrz 2005, 9:22
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 wrz 2005, 10:34
Jeszcze raz proszę....Pisze teraz dlatego, bo niektórzy graficy mogli nie patrzeć co było na poprzedniej stronie:Ppatryk89 pisze:Czy mógłby ktoś wykonać logo-gif(zeby2-3 obrazki zmienialy sie)...Na forum o HamburguSV...Tematyke loga pozostawiam grafikowi, byle był w niej zawarty napis adresu forum- www. hsv . fora . pl
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 25 wrz 2005, 10:55
Pewnie myślałeś ze ktoś da się nabrać że to Ty zrobiłeśAtletiFAN pisze:to jest sig z atleticozone.com, sorry myślałęm ,że ktoś se go weźmie.
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 25 wrz 2005, 11:57
To k**** bym zlikwidował ten napis na sigu. A, tak dałem ,zebyście se popatrzyli i moze ktoś se wziął. Czy ja napsiałem, że to mój wyrób ??????????????????????fetko pisze:Pewnie myślałeś ze ktoś da się nabrać że to Ty zrobiłeśAtletiFAN pisze:to jest sig z atleticozone.com, sorry myślałęm ,że ktoś se go weźmie.
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 25 wrz 2005, 13:12
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio