Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 11:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2007, 11:57
a czy Fergiemu zabronil ktos wystawic rezerwowy sklad??Milan zagral fenomenalny mecz i w defensywie i w ofensywie Manchester nie mial zadnych argumentow za soba wiec dajmy juz spokoj.Dlaczego? bo my walczylismy o potrójna korone. Kiedy 9 piłkarzy milanu sobie odpoczywało w lidze przed meczem, my gralismy mecz o zycie z Evertonem przegrywajac 2-0. I jak stwierdził Fergie, chciał w tym meczu dac odpoczac Ronaldo, to musial go wprowadzic i przez to grał z kontuzja kostki. I to sa własnei głownie przyczyny porażki kontuzje+ to ze walczymy o potrojne korone a nie odpoczywalismy.
gdyby babka miala wasy bylaby dziadkiem.moze Manchester przegrtal przez terminarz LM??Milan zagrał tak dobrze, bo Manchester był zmeczony i słabszy pod koniec sezonu, dałbym sobie reke ucicac, ze od sierpnia do konca lutego, gdyby te mecze sie odbywały nawet by nie pierneli
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 11 sie 2007, 11:57
Ale nie znaczy też, że strzelilibyRealFan pisze:Co nie znaczy, że nie strzeliliby żadnych bramek, kiedy ci piłkarze by byli,
muszeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 12:23
Milan gra zupełnie inną taktyką. U nich siłę na bokach boiska stanowią obrońcy, bo nie mają nominalnych skrzydłowych. Obrońcy i tak mają tam (na skrzydle) spore znaczenie, ale kluczowe w takim schemacie, jakim grają Rossoneri.muszeq pisze:O ile dobrze pamiętam to dużo akcji Milanu opierało się na wejściach ofensywnych Oddo.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 11 sie 2007, 12:40
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 12:50
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 sie 2007, 12:55
Łukasz_ pisze: Milan każdego wyłączył, zagrali doskonały mecz którym zachwyciła się cała piłkarska Europa i jeden Ferdinand by tego nie zmienił.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 13:03
Gattuso więcej wybiega niż nie jeden zawodnik MU. Myślę że miejsce w składzie znalazłby na 100% zresztą Ferguson jest nim zachwycony ale twoja zazdrość robi swoje.Bassu pisze:dziadku Gattuso
Jestem przerażony. Nie śpię po nocach. Pamiętam jak Milan grał z MU dwa lata temu i po 2 porażkach 0:1 i 1:0 kibice zapowiadali wielki rewanż przy najbliższej okazji. Przed meczami LM lubię sobie wejść na takie DevilPage i czytać komentarze. Wtedy mieliśmy zostać zmiecieni a teraz Ronaldo miał przejeżdżać naszą obronę raz za razem - nie wyszło. Dlaczego tym razem ma być inaczejBassu pisze:A jeśli ktoś z podwórka Milanu się tu teraz odzywa to tylko dlatego że zobaczyli nasze wzmocnienia i wpadli w popłoch i kompleksy, boją się zemsty jaka może nadejść gdy te dwa kluby się zmierzą w kolejnej edyzji LM.
Liverpool już sobie odbiłem tą LM i w przeciwieństwie do Ciebie mam wiele pięknych wspomnień związanych z Milanem.Bassu pisze:A milaniści niech się zajmią swoim podwórkiem bo nie będe im przypomniał porażki z Liverpoolem (jak już tak na wspomnienia zebrało ludzi).
MU w Europie tyle nie znaczy, nie znaczyło i nie będzie znaczyć. Rozumiem tą frustracje i wybaczam.Bassu pisze:Europa to się zawchwycała ja Liverpool wygrał z Milanem przegrywając do przerwy 0:3.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 sie 2007, 13:11
Łukasz_ pisze:MU w Europie tyle nie znaczy, nie znaczyło i nie będzie znaczyć
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 13:13
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 sie 2007, 13:16
Wytłumacz mi więc co robią Twoje posty w tym temacie poza tym że go zaśmiecają? Piszesz mi tu LM która dawno temu się skończyła, żyjesz wspomnieniami. Co Ci da ten post, w którym poraz setny będziesz wszystkim udowadniał że Milan był dużo lepszy w meczu który odbył się kilka miesięcy temu? Wszyscy już dawno o tym przestali rozmawiać a Ty jakbyś po tym meczu wpadł w trans z którego dopiero się ocknąłes zaczynasz pisać jak to dużo lepsi byliscie na boisku i jak to pokonaliście Manchester. Nie czepiałbym się i nie czepiałem gdy pisałeś tak pare dni po meczu ale czas chyba zerwać kartkę w kalendarzu bo mamy sierpień. Chyba że wygrana z Manchesterem była dla Ciebie czymś tak niesamowitym że nadal całymi dniami oglądasz ten mecz i nie wierzysz własnym oczom że wygraliście go.Łukasz_ pisze:twoja zazdrość robi swoje.
Widzę właśnie że z jednego wpomnienia się nie możesz obudzić i ciągle o nim przypominasz...Łukasz_ pisze:Liverpool już sobie odbiłem tą LM i w przeciwieństwie do Ciebie mam wiele pięknych wspomnień związanych z Milanem.
Łukasz_ pisze:Nominuj. Sukcesów MU w Europie nie ma. Historie i ligę angielską odłóż na bok.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 13:21
... a że to wspomnienie jest wyjątkowo dla mnie piękne to z chęcią do niego wrócę.Bassu pisze:Widzę właśnie że z jednego wpomnienia się nie możesz obudzić i ciągle o nim przypominasz...
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 sie 2007, 13:51
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 sie 2007, 15:13
Łukasz_ pisze:Sukcesów MU w Europie nie ma
Morrow pisze:Ale swoją drogą buta niektórych kibiców Milanu jest wielka.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sie 2007, 15:21
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio