FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 972

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 sie 2009, 22:41

O Busquetsie to ja pamiętam, tyle że biorę pod uwagę fakt, że na ławce zostaje jedynie Dos Santos chyba... do tego Iniesta często jest ustawiany na lewym ataku, albo się leczy. Także rotacji powinno być sporo ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2009, 22:41

Jaki jest Eidur każdy widzi, ale pewnie też trochę minut zaliczy :P

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 sie 2009, 22:42

Aaa, fakt. O nim kompletnie zapomniałem :angry2: Dobrze się maskuje.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2009, 10:15

Podobno Czyhrynski ma zarabiać u nas zaledwie 1,2 mln euro na sezon. W ostatnim sezonie (czwartym lub piątym - zobaczymy na ile lat podpisze kontrakt) zarobi 2 mln. Co tu dużo mówić - to bardzo mało :o W Szachtarze rzekomo dostawał 3 mln euro rocznie.

Wygląda na to, że Ukrainiec wykonał podobny manewr jakiego oczekiwaliśmy od Villi. Zaakceptuje mniejsze zarobki, aby Barcelona mogła dać więcej bezpośrednie klubowi i transfer doszedł do skutku.

Wiadomością dnia jest jednak ---> http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=28552
Iniesta od jutra zdolny do gry

FC Barcelona przed meczem z Szachtarem Donieck dokona znaczącego wzmocnienia składu. Andres Iniesta już jutro powinien otrzymać od klubowych medyków zgodę na grę, tym samym powinien się pojawić na liście powołanych graczy na spotkanie o Superpuchar Europy, które rozegrane zostanie w piątek na stadionie Luisa II w Monako.

Andres na własnej stronie internetowej poinformował: "Jutro powinienem otrzymać zgodę na grę i zostanę włączony do zespołu". "Jeden puchar jest już zdobyty. Naprawdę ciężko wyobrazić sobie lepszy początek sezonu", kontynuował Iniesta.

Pomocnik Barcelony zdaje sobie sprawę, że potyczka w Monako nie będzie łatwą przeprawą dla podopiecznych Guardioli: "Gramy o Superpuchar Europy, będzie bardzo trudno".

Powrót

Po raz ostatni na boisku, Iniesta pojawił się 27 maja, podczas meczu finałowego Ligi Mistrzów z Manchesterem United. Kontuzji nabawił się jednak 17 dni wcześniej, wówczas Barça mierzyła się z Villarreal. Mimo to, Andres za wszelką cenę chciał zagrać w ostatnim meczu elitarnej Ligi Mistrzów, w którym okazał się jedną decydujących postaci drużyny.

Informacja o powrocie Andresa została przedstawiona Guardioli podczas wczorajszego treningu. Wrażenia piłkarza, który jest niezbędny dla trenera są bardzo dobre. Po krótkiej pogawędce z wychowankiem klubu, Pep nie krył swojego zadowolenia, które widać było poprzez uśmiech.
Don Andreeeees \o/ :jupi: :mike:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 sie 2009, 10:55

Watpie, zeby Iniesta zagral z Szachtarem, moze ostatnie minuty.

W kazdym razie to swietna wiadomosc :jupi:

Co do Czyhrynskiego to az mi sie wierzyc nie chce, ze bedzie zarabial az tak malo. Ciekawy jestem, czy w piatek bedzie gral przeciwko nam czy z nami, wydaje mi sie, ze jednak to pierwsze.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2009, 12:02

Iniesta w piątek pewnie nie zagra, ale to nic. W poniedziałek za to powinien zadebiutować.

Dmytro chyba nie zagra przeciwko nam. Przypadkowy uraz mógłby pokrzyżować plany transferowe.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sie 2009, 17:52

Albo i zagra :P Sam zawodnik powiedział, że to będzie jego pożegnalny występ. Ciekawe jakie będą nastroje jeżeli zagra słabo i przyczyni się do zwycięstwa... Barcelony :lol:

Tymczasem jakbyś ktoś nie widział początków Zlatana w Barcelonie to służę linkiem w dobrej jakości --->

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 sie 2009, 18:53

Losowanie dobre. Chociaz 2 wyjazdy na wschod moga byc meczace.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sie 2009, 19:05

Losowanie średnie bo wyjazdy naprawdę niefortunne, ale dwumecz z Interem to coś :P Tyle tylko, że rewanż prawie na pewno będzie już bez znaczenia z tego co się orientuję.

W pierwszej kolejce wyjazd do Kazania...

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 sie 2009, 19:11

Jeśli jest tak jak piszesz, czyli pierwszy wyjazd do Kazania, to zawsze to lepsze niż wyjazd w głąb Rosji zimą. Wiadomo, że z rosyjskimi mrozami to nawet najlepsi mogą nie wygrać. Meczów z Interem już nie mogę się doczekać. Eto'o i Zlatan przeciwko dawnym kolegom. Takie dodatkowe smaczki zawsze podnoszą zainteresowanie meczem.

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 27 sie 2009, 20:18

Jak to w pierwszej kolejce wyjazd do Kazania?? Przecież w 1 kolejce gramy z Interem. Do kazania jedziemy dopiero w listopadzie. Czyli bardzo źle, bo w Rosji o tej porze będzie już dosyć zimno.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sie 2009, 20:30

Teraz to i ja znam rozkład jazdy. Wcześniej na stronce UEFA jeszcze go nie widziałem i ktoś wprowadził mnie w błąd.

Terminarz beznadziejny. Wyjazdy na Dziki Wschód mamy w miesiącach zimowych :/

Fajnie, że pierwsza kolejka z Interem. Środa więc pewnie będzie w Polsacie otwartym.

Rewanż z Interem bezpośrednio przed Gran Derby...

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 sie 2009, 20:36

Mentor pisze:Tymczasem jakbyś ktoś nie widział początków Zlatana w Barcelonie to służę linkiem w dobrej jakości --->
Co to w ogóle [k****] ma byćć? :lol2: Muzyczka i efekty graficzne jakby miało być niewiadomo co a tu kilka średnich, kilka słabych i może jedno fajne zagranie... Jak można w ogóle robić takie kompilacje..

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 sie 2009, 20:40

1 mecz 16 wiec stosunkowo niedlugo , szkoda tylko ze u nas na pewno nie zagra Cambiasso , to olbrzymia strata , wylaczenie jakims cudem Messiego i Iniesty za pomoca Muntariego Motty [*] lub Stankovicia i mozemy myslec o pozytywnym wyniku , Lucio ze Zlatanem powinien dac rade . Mecz w mojej opini bedzie przebiegal tak ze Inter bedzie gral na remis czekajac na kontre bo wiadomo ze Barcelona w przodzie potrafi grac , wiec Inter zapewne wyjdzie asekuracyjnie ustawiony , choc kto wie moze Jose czyms zaskoczy .

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 sie 2009, 20:51

brylancik pisze: Co to w ogóle [k****] ma byćć? :lol2: Muzyczka i efekty graficzne jakby miało być niewiadomo co a tu kilka średnich, kilka słabych i może jedno fajne zagranie... Jak można w ogóle robić takie kompilacje..
Doprawdy pojęcia nie mam o co Ci chodzi? Zlatan zagrał tak, jak cała Barcelona, finezyjnie. Zero tremy, robił to co miał robić. Piękna asysta przy golu Messiego (chyba) Szkoda że nie wpadła ta bramka po strzale nożycami. Tak czy inaczej debiut jak najbardziej udany. Ten człowiek nie musi się wpomponować w skład. On po prostu tam pasuje. Czasem myślę że on urodził się aby grać w Barcelonie. Z tym klubem może osiągnąć wszystko.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”