Mogę sobie wchodzić w ten temat i pisać co mi się podoba, oczywiście jeżeli moja wypowiedź dotyczy Realu, a Ty kolego nie masz na to najmniejszego wpływu. Czytaj troszkę bardziej ze zrozumieniem.Etus2 pisze:to czemu wchodzisz w ten temat , gdzie nie widziałem żeby ktoś pisał o tym wszystkim o czym ty piszesz czyli "każdy piłkarz nasz" i dementujesz plotki Marci i ASa ?
Spinam? A gdzie Ty to widzisz? Jak Ci mówiłem - trzeźwa ocena sytuacji nie jest spinaniem się, a autor takiego tekstu wystawia się na ośmieszenie. Nie wiem ile Ci ludzie mają lat, ale na pewno jakąś opinię na ich podstawie można zbudować. Jak już mówiłem, wiem że też są kibice na wyższym poziomie, ale opinie buduje się biorąc pod uwagę wszystkich, a nie tylko tą inteligentną część.Etus2 pisze:Jeżeli jesteś taki pewny tego że Franck zostanie to czemu się spinasz , czytasz wypowiedzi 13latków i porównujesz je do tego co ludzie piszą i co myślą tutaj ?
Etus2 pisze:Ja też moge wejść na strone Bayernu i znaleźć wypowiedzi mówiące o tym że Podolski jest najlepszy na świecie , tylko szkoda że nikt na TYM forum na którym jesteśmy tak nie myśli