No co Ty, przecież Cześka nie przebijęSalas11 pisze:A co Bart, chcesz przykoksować przed zjazdem?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 16:39
No co Ty, przecież Cześka nie przebijęSalas11 pisze:A co Bart, chcesz przykoksować przed zjazdem?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 16:41
To już wiem czemu Ci włosy nie chcą rosnąć
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 16:47
Albo efekt fatalnej odżywki, albo po prostu jest to następstwo szorstkości wewnętrznej części ud u dziewczątSalas11 pisze:To już wiem czemu Ci włosy nie chcą rosnąć
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 27 kwie 2011, 16:55
bartbuks pisze:Może to dziwne, lecz ostatnio mecze United oglądam ze względu na Chicharito.
Niepokoisz mnie ostatnio Bart...bartbuks pisze:Przepraszam bardzo, ale czy na forum jest jakiś ekspert od odżywek?
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 16:57
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:01
Arek nie zaczynaj! Jestem stuprocentowym mężczyzną, sikam na stojąco, drapie się po jajach jak wstanę, oraz wykonuje tysiące innych bezczelnych czynności, których nie powstydziłby się prawdziwy facet. Także o to mnie nie posądzajarek_ahig pisze:Niepokoisz mnie ostatnio Bart...
Przeszedles na strone wroga, czy moze od samego poczatku byles koniem trojanskim ( ) w naszym heteroseksualnym, haxballowym swiatku?
I Ty przeciwko mnie? sbQ przybądź z odsieczączeher pisze:dodalbym jeszcze rozstanie z dziewczyną dla pelnego obrazu
Chcę rozpocząć regularne bieganie, które ma być wstępem przed pójściem na siłownię. Nie chcę robić masy, bo jestem zbyt pięknyczeher pisze:Bus zawsze mozesz zadac pytanie, moze ktos doradzi
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 kwie 2011, 17:03
Mam nadzieje, że Monika nie ma nic do powiedzenia na ten temat(jak chcesz dam Ci namiar do dziewcząt, które to potwierdzą)
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:04
Nie, ale jak mnie jeszcze raz podkurwi, to Ci ja DHLem wyślę do Kielc...Marco_Van_Basten pisze:Mam nadzieje, że Monika nie ma nic do powiedzenia na ten temat
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 17:06
Za dziewczynami, czy...bartbuks pisze:Chcę rozpocząć regularne bieganie
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:08
Sugerujesz coś? Na razie cieszę się życiem samotnika, choć mam na oku jedną ofiarę, ale raczej w tym kontekście chodziło mi o jogging...Salas11 pisze:Za dziewczynami, czy...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 17:15
Yhym... ale widzę że chyba promocja na Jima się skończyłabartbuks pisze:Sugerujesz coś?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:21
Nie. Wiesz doszedłem w Święta do wniosku, że za dużo piję i palę. dziś mamy trzeci dzień bez papierosa, wczoraj po pracy napiłem się małego browarka, więc trzeba coś ze sobą zrobić. Jak zacznę regularnie dbać o kondycję, to z braku czasu skończą mi się głupie pomysłySalas11 pisze:Yhym... ale widzę że chyba promocja na Jima się skończyła
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 17:24
to mysle, ze wystarczy zwykla L-karnityna, zwlaszcza jak chcesz biegacbartbuks pisze:Chodzi mi o coś na spalanie tłuszczu.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:26
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 kwie 2011, 17:49
SexyBitch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio