Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 cze 2009, 17:03
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 17:31
Nie powód ale modus operandi mogło pozostać takie samo. Może się nauczył na własnych błędach a może nieRealFan pisze:jesli to ma byc powod, dla ktorego perez nie kupi obroncy/ow to gratuluje
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 cze 2009, 17:40
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 17:48
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 cze 2009, 17:58
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 18:08
Nie drwię tylko popieram swa tezę , że rozpoznanie rynku transferowego pod kątem obrońców , w Realu kulało .Vianuch pisze:Mam wrażenie, że drwisz z zakupy wyżej wymienionych obrońców czyli Woodgate'a i Samuela.
Ale sztab medyczny mógł , tym bardziej jeżeli ściągali kolesia z niezaleczona kontuzją , z która się już trochę zmagał .Vianuch pisze:Powiedz, czy Perez mógł przewidzieć, że Anglik będzie nas reprezentował w zasadzie tylko i wyłącznie w szpitalach?
Wiem o tym , z tym że ten grajek " wrak( mowa o kolanie ) - jak to go del corral określił " grał bez problemów 5 lat w Saragossie i rok w Barcy . Ponadto już dochodzi do siebie ( z oporami ale dochodzi )Vianuch pisze:Rzucasz przykładem Milito. Może nie wiesz, ale gościu od ponad roku nie rozegrał żadnego meczu.
ale na poziomie z romy nie grał .Vianuch pisze:Samuel? Na poziomie. Chciał wrócić do Włoch to wrócił.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 cze 2009, 18:18
dlaczego?Killerbean pisze:Nie drwię tylko popieram swa tezę , że rozpoznanie rynku transferowego pod kątem obrońców , w Realu kulało .
nie mogl. woodgsate byl poddany badaniom medycznym, ale byl w tym czasie kontuzjowany, wiec pewnych rzeczy nie mozna bylo przebadac.Killerbean pisze:Ale sztab medyczny mógł , tym bardziej jeżeli ściągali kolesia z niezaleczona kontuzją , z która się już trochę zmagał .
to super. bomba z opoznionym zaplonem.Killerbean pisze:Wiem o tym , z tym że ten grajek " wrak( mowa o kolanie ) - jak to go del corral określił " grał bez problemów 5 lat w Saragossie i rok w Barcy . Ponadto już dochodzi do siebie ( z oporami ale dochodzi )
kiedy tylko zaczal grac dobrze to go sprzedano.Killerbean pisze:ale na poziomie z romy nie grał .
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 cze 2009, 18:29
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 18:48
Bo moim zdaniem perez w obronie chciał całkowicie realizować koncepcje pavones , nie mając ku temu odpowiednio utalentowanej dziatwy . Zgadzajcie się z tym lub nie ale ja tak uważam . Dlaczego kulało , no właśnie odpowiedzią na to były te 2 późniejsze transfery.RealFan pisze: Killerbean napisał(a):Nie drwię tylko popieram swa tezę , że rozpoznanie rynku transferowego pod kątem obrońców , w Realu kulało .
dlaczego?
No to się nie wydaje 18,3 mln euraków na kontuzjowanego kolesia .RealFan pisze: Killerbean napisał(a):Ale sztab medyczny mógł , tym bardziej jeżeli ściągali kolesia z niezaleczona kontuzją , z która się już trochę zmagał .
nie mogl. woodgsate byl poddany badaniom medycznym, ale byl w tym czasie kontuzjowany, wiec pewnych rzeczy nie mozna bylo przebadac.
czy jak tobie ktoś powie , że się lada dzień rozpadnie twój samochód ,a po 5 latach psuje się z nim zawieszenie , to powiesz że miał rację ??RealFan pisze: Killerbean napisał(a):Wiem o tym , z tym że ten grajek " wrak( mowa o kolanie ) - jak to go del corral określił " grał bez problemów 5 lat w Saragossie i rok w Barcy . Ponadto już dochodzi do siebie ( z oporami ale dochodzi )
to super. bomba z opoznionym zaplonem.
RealFan pisze: Killerbean napisał(a):ale na poziomie z romy nie grał .
kiedy tylko zaczal grac dobrze to go sprzedano.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 cze 2009, 19:12
co to ma wspolnego z "nierozeznaniem rynku transferowego"?Killerbean pisze:Bo moim zdaniem perez w obronie chciał całkowicie realizować koncepcje pavones , nie mając ku temu odpowiednio utalentowanej dziatwy . Zgadzajcie się z tym lub nie ale ja tak uważam . Dlaczego kulało , no właśnie odpowiedzią na to były te 2 późniejsze transfery.
a to, ze pilkarz ma kontuzje to jakas skaza, ktora sprawia, ze zakup jest zly? akurat wtedy nie mial powaznej kontuzji. pozniej tylko mu sie odnawila. juz to widze jak barcelona rezygnuje z zakupu pilkarza x bo przez dwa tygodnie nie bedzie mogl zagrac w pilkeKillerbean pisze:No to się nie wydaje 18,3 mln euraków na kontuzjowanego kolesia .
porownanie nietrfne i z dupy. jak lekarz powie ci, ze masz chory kregoslup i za jakis czas mozesz miec z nim problemy, jesli bedziesz go przeciazac to po tej informacji pojdziesz regularnie cwiczyc na silowni?Killerbean pisze:czy jak tobie ktoś powie , że się lada dzień rozpadnie twój samochód ,a po 5 latach psuje się z nim zawieszenie , to powiesz że miał rację ??
co sprzedaz pilkarza ma wspolnego z nierozeznaniem rynku transferowego?Killerbean pisze:Generalnie w realu dobrze nie grał . Jak grał dobrze i go sprzedali to choć trochę potwierdza moją teze o nierozeznaniu rynku transferowego .
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 19:38
Nie kupował obrońców mając czas i kase , wolał wprowadzać do drużyny wybrakowany towar z drużyny B . Jak już kupił to tez niezbyt dobrze . To jest właśnie nierozeznanie rynku obronców . Nadal nie rozumiesz ??RealFan pisze: Killerbean napisał(a):Bo moim zdaniem perez w obronie chciał całkowicie realizować koncepcje pavones , nie mając ku temu odpowiednio utalentowanej dziatwy . Zgadzajcie się z tym lub nie ale ja tak uważam . Dlaczego kulało , no właśnie odpowiedzią na to były te 2 późniejsze transfery.
co to ma wspolnego z "nierozeznaniem rynku transferowego"?
Barca z przeprowadzeniem takiego transferu poczeka aż kolo bedzie mógł przejść normalne testy medyczne a nie kupi a testy zrobi potem . To co zrobił real to był pokaz frajerstwa i tyle . BTW to nie była jego pierwsza kontuzja więc to nie jest tak że kolo miał pierwszy maciupki urazik w jego wielkiej karierze . Biorąc pod uwagę , że wcześniej wyrokowali nad Milito , to całościowo postawa sztabu realu zakrawa na kpinę .RealFan pisze: Killerbean napisał(a):No to się nie wydaje 18,3 mln euraków na kontuzjowanego kolesia .
a to, ze pilkarz ma kontuzje to jakas skaza, ktora sprawia, ze zakup jest zly? akurat wtedy nie mial powaznej kontuzji. pozniej tylko mu sie odnawila. juz to widze jak barcelona rezygnuje z zakupu pilkarza x bo przez dwa tygodnie nie bedzie mogl zagrac w pilke![]()
To nie była kwestia " bedzie mieć z nim problemy " tylko " już więcej nie zagra z kolanem w takim stanie " . Więc twoje porównanie swiadczy o tym że nie zrozumiałeś prostej jak drut kwestii . Czy rzeczywiście ( nawiazując do twojego logo ) trzeba wszystko jak krowie na rowie tłumaczyć ??RealFan pisze: Killerbean napisał(a):czy jak tobie ktoś powie , że się lada dzień rozpadnie twój samochód ,a po 5 latach psuje się z nim zawieszenie , to powiesz że miał rację ??
porownanie nietrfne i z dupy. jak lekarz powie ci, ze masz chory kregoslup i za jakis czas mozesz miec z nim problemy, jesli bedziesz go przeciazac to po tej informacji pojdziesz regularnie cwiczyc na silowni?
Tu masz racje to nie świadczy o nierozeznaniu rynku . To świadczy o tym że w zarządzie realu siedziały ogóry .RealFan pisze: Killerbean napisał(a):Generalnie w realu dobrze nie grał . Jak grał dobrze i go sprzedali to choć trochę potwierdza moją teze o nierozeznaniu rynku transferowego .
co sprzedaz pilkarza ma wspolnego z nierozeznaniem rynku transferowego?
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 cze 2009, 19:49
nie rozumiem co jak to nazwales "stosowanie polityki pavones" ma wspolnego z nierozeznaniem rynku. niestety. co wspolnego z nierozeznaniem rynku ma wspolnego sprowadzenie jednego z najlepszych obroncow we wloszech takze nie wiem. co ma wspolnego z nierozeznaniem rynku sprowadzenie reprezentanta anglii tez nie wiem. kazdy moze sie z roznych powodow nie sprawdzic, ale to nie znaczy, ze nie ma sie rozeznania na rynku transferowym. po prostu przyznaj sie, ze mylisz pojecia zamiast w to brnac.Killerbean pisze:Nie kupował obrońców mając czas i kase , wolał wprowadzać do drużyny wybrakowany towar z drużyny B . Jak już kupił to tez niezbyt dobrze . To jest właśnie nierozeznanie rynku obronców . Nadal nie rozumiesz ??
z jakiegos powodu wyrok na milito zostal postawiony. a ten sam woodgate dzis gra regularnie i ma sie dobrze.Killerbean pisze:Barca z przeprowadzeniem takiego transferu poczeka aż kolo bedzie mógł przejść normalne testy medyczne a nie kupi a testy zrobi potem . To co zrobił real to był pokaz frajerstwa i tyle . BTW to nie była jego pierwsza kontuzja więc to nie jest tak że kolo miał pierwszy maciupki urazik w jego wielkiej karierze . Biorąc pod uwagę , że wcześniej wyrokowali nad Milito , to całościowo postawa sztabu realu zakrawa na kpinę .
czyli tak jak napisalem na poczatku - bomba z opoznionym zaplonem. to, ze milito jakos udalo sie przez pare lat pograc to nie znaczy, ze problemu nie bylo. dzis ma problem z tym samym kolanem i to problem niemaly, ktorego konca na razie nie widac. przypadek? ja nie wiem jakie slowa del corral powiedzial milito. ty wiesz? ja wiem tylko, ze stwierdzono problem z prawym kolanem, ktory odbije sie na jego zdrowiu w przyszlosci. jesli jednak masz tak rozlegla wiedze w temacie milito, to mnie oswiec.Killerbean pisze: To nie była kwestia " bedzie mieć z nim problemy " tylko " już więcej nie zagra z kolanem w takim stanie " . Więc twoje porównanie swiadczy o tym że nie zrozumiałeś prostej jak drut kwestii . Czy rzeczywiście ( nawiazując do twojego logo ) trzeba wszystko jak krowie na rowie tłumaczyć ??
Może to zrozumiesz . Ktoś ci mówi że nie będziesz grał ( od zaraz ) , a ty przez 6 lat zaliczasz prawie 250 gier na najwyższym poziomie . To czy to oznacza że on ma rację ??? Naprawde tak myślisz![]()
![]()
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 10 cze 2009, 20:41
Jego zapedy w pchaniu do gry miernot nie świadczą dobrze o rozpoznaniu rynku . Jeśli takowe miał to na obrone kupiłby zawodników co najmniej solidnych a nie patafianów ze składu b .RealFan pisze:nie rozumiem co jak to nazwales "stosowanie polityki pavones" ma wspolnego z nierozeznaniem rynku. niestety. co wspolnego z nierozeznaniem rynku ma wspolnego sprowadzenie jednego z najlepszych obroncow we wloszech takze nie wiem. co ma wspolnego z nierozeznaniem rynku sprowadzenie reprezentanta anglii tez nie wiem. kazdy moze sie z roznych powodow nie sprawdzic, ale to nie znaczy, ze nie ma sie rozeznania na rynku transferowym. po prostu przyznaj sie, ze mylisz pojecia zamiast w to brnac.
To dobrego świadectwa kluboym medykom nie wstawia i oznacza że sie pomylili . Jak Milto skonczy karierę i nie wróci już na boisko to tobie racje przyznam . Na razie lekarze sa w błedzie .RealFan pisze:
z jakiegos powodu wyrok na milito zostal postawiony. a ten sam woodgate dzis gra regularnie i ma sie dobrze.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 cze 2009, 23:51
i co to ma do rozeznania rynku? przychodzil jako bardzo dobry obronca. porazka transferowa nazwano go bo mial w realu problemy ze zdrowiem i nie mogl grac regularnie, ale z rozeznaniem rynku nie ma to wspolnego nic. skoro woodgate moze dzis spokojnie grac w pilke i nie ma powazniejszych problemow ze zdrowiem odkad tylko opuscil real, to znaczy tylko, ze mial w madrycie niezwyklego pecha.Killerbean pisze:Ponadto wybrano go najwiekszą porażką transferową wieku .
pomylili sie, bo nie mieli mozliwosci przebadania kontuzjowanego miesnia czy moze z innego powodu? sam fakt, ze milito ma tak wielkie problemy z powrotem do zdrowia, ze mial juz wrocic kilka razy, ze uraz nie mial byc tak bardzo powazny i wszystko sie przeciaga bardzo dlugo - samo to juz o czyms swiadczy. ale medycy realu nie mogli miec racji. milito moze jeszcze wrocic do pilki. bardzo tego chce i na pewno bedzie probowal. kwestia tylko jak sie to dla niego skonczy, bo moze niewesolo, jesli dozna kolejnego podobnego urazu.Killerbean pisze:To dobrego świadectwa kluboym medykom nie wstawia i oznacza że sie pomylili . Jak Milto skonczy karierę i nie wróci już na boisko to tobie racje przyznam . Na razie lekarze sa w błedzie .
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2009, 11:06
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio