Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 980

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 17:53

To zalezy :P jedni twierdza, ze placebo (naukowa wersja). Najlepiej sam sprawdz, jeden chwali drugi nie.

Ale ogolnie bez zadnych specyfikow tez sie da. Najlepiej biegaj sobie powyzej 40min umiarkowanie, truchcikiem (tak standardowo tetno oscylowac powinno 120-140 - taka robocza wersja, bo to zalezne od wielu czynnikow). To sprawdzone .... jak czasem sie zmobilizuje to strace 10kg w 2-3tyg :lol: :lol: :lol: tylko wiesz, nie wiem jak tam z twoją wytrzymaloscia... ja moge sobie tak 1,5-2h biegac, godzine plywac czy jezdzic na rowerze 3h (o sredniej prekosci 20-25km/h)

liczy sie frekwencja lepiej wolnej ale dluzej

Dieta swoją drogą, najlepiej sie ruszac. Podstawa piramidy zywieniowej jest ruch :!:
Druga sprawa to miec wydatek energetyczny wiekszy niz ilosc przyswojonych kalorii :!: Ameryki nie odkrylem

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 kwie 2011, 17:58

To sprawdzone .... jak czasem sie zmobilizuje to strace 10kg w 2-3tyg
To niezdrowo ;)

Ogolnie jeszcze wszystko zalezy od tego jakie masz cele - ile wazysz przy jakim wzroscie i ile chcesz stracic .

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 17:59

czeher pisze:tylko wiesz, nie wiem jak tam z twoją wytrzymaloscia... ja moge sobie tak 1,5-2h biegac, godzine plywac czy jezdzic na rowerze 3h (o sredniej prekosci 20-25km/h)
Wytrzymałość to nie problem. W młodości trenowałem lekką, więc po prostu trochę zaniedbałem się :P
czeher pisze:Dieta swoją drogą, najlepiej sie ruszac. Podstawa piramidy zywieniowej jest ruch
Druga sprawa to miec wydatek energetyczny wiekszy niz ilosc przyswojonych kalorii
No i tutaj jest chyba kolejny plus. Gdy w lutym zaczynałem pracę, to ważyłem 76kg. Ostatnio waga wskazała 69kg. Jem regularnie, w małych ilościach, w pracy mam dużo ruchu, więc sądzę, że regularnie biegając i dodając do tego jakiś spalacz, szybko pozbędę się nadmiernej ilości tłuszczu. A potem na siłownię, aby delikatnie popracować nad sobą. Człowiek ma 26 lat, więc czas zacząć dbać o siebie.
SexyBitch pisze:Ogolnie jeszcze wszystko zalezy od tego jakie masz cele - ile wazysz przy jakim wzroscie i ile chcesz stracic .
Tak jak wspomniałem kiedyś - mam 176cm wzrostu, pracując w redakcji przytyłem, lecz teraz zrzuciłem wagę dość szybko. 69kg, zostało trochę tłuszczu, którego chcę się pozbyć.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 18:02

sbQ pisze:Jedno pytanie: już nie będziesz pił?
A czy od mojej odp uzależniona jest Twoja pomoc??

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 18:04

bartbuks pisze:Wytrzymałość to nie problem. W młodości trenowałem lekką, więc po prostu trochę zaniedbałem się :P
Widac, ze poza znakiem zodiaku, rokiem urodzenia jeszcze laczy nas wytryzmalosc i zaniedbanie :lol:
SexyBitch pisze:To niezdrowo ;)
wiem... ale to zalezy od motywacji... czasem mam lenia a jak sie wkrece to wracaja mlodziencze lata i trenowac sie chce :lol: dla wlasnej potrzeby.... ide na basen :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 18:05

sbQ pisze:Sam nie wiem. Czuję się zakłopotany tym, co przed chwilą przeczytałem na poprzedniej stronie.
Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?
czeher pisze:Widac, ze poza znakiem zodiaku, rokiem urodzenia jeszcze laczy nas wytryzmalosc i zaniedbanie
Co prawda biegałem tylko sprinty, ale fajnie było. Też 85 i też baran?

czeher pisze:ide na basen
na ten basen?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2011, 18:07

bartbuks pisze:Też 85 i też baran?
Toz przeciez juz raz pisalem... oj tak mnie czytasz :lol:

15 kwiecien 1985 ...

Edi

Nie na ten basen, chodze sobie na taki zajebisty
Kryta pływalnia OLIMPIJCZYK to najnowszy 50 metrowy kryty basen w Gliwicach oddany do użytku 21 stycznia 2010 roku.
http://www.tur.gliwice.pl/opis-obiektu-olimpijczyk.html
dla osob plywajacy marzenie, nikt sie nie pęta

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 18:09

czeher wybacz :P No to moge powiedzieć, że jestem miniaturową wersją Cześka. No tylko włosy mam :D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 18:17

sbQ pisze:jak doczytałem do słów "Wiesz doszedłem w Święta do wniosku, że za dużo piję i palę." to się wystraszyłem, myślenie mi się wyłączyło, załączyła się panika, zakłopotanie..
Myślisz, że przesadzam? :|

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 kwie 2011, 18:26

Tak jak wspomniałem kiedyś - mam 176cm wzrostu, pracując w redakcji przytyłem, lecz teraz zrzuciłem wagę dość szybko. 69kg, zostało trochę tłuszczu, którego chcę się pozbyć.
Nie masz źle ;) BMI w normie . Cel - dbanie o siebie ? Pod tym musi kryc sie cos glebszego - podbudowa wlasnej samooceny , lepsze samopoczucie zwiazane z ruchem i ogolna kultura fizyczna , czy poprostu chcesz byc pussy magnet ? :lol:

Wszystko jeszcze zalezy od samozaparcia , bo mozna ci rozpisac diete i plan treningowy , no ale co z tego skoro po tygodniu ci sie odechce :D

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 18:31

Kup w Warszawie karnet na jakąś siłownię np. S4 (7 siłowni w Warszawie). Tam w cenie karnetu masz już dietetyka i trenera, który rozpisze Ci szczegółowy plan treningowy. Trochę wysiłku i będziesz Madafaką na miarę swoich potrzeb 8)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2011, 18:32

SexyBitch pisze:podbudowa wlasnej samooceny , lepsze samopoczucie zwiazane z ruchem i ogolna kultura fizyczna , czy poprostu chcesz byc pussy magnet ?
Ja ogólnie jestem optymistą, nawet obecny stan nie przeszkadza mi w przyciąganiu dziewczyn (oj panowie jaką mam w pracy 30latkę :!: :!: :!: ). Chcę coś zrobić dla siebie,a tak naprawdę to planowałem to od dawna, tylko czasu nigdy nie było...
Morrow pisze:Kup w Warszawie karnet na jakąś siłownię np. S4 (7 siłowni w Warszawie). Tam w cenie karnetu masz już dietetyka i trenera, który rozpisze Ci szczegółowy plan treningowy. Trochę wysiłku i będziesz Madafaką na miarę swoich potrzeb
Problem tkwi w tym, że 1 czerwca wyjeżdżam na miesiąc, więc nie chcę iść na siłownię, a potem przez miesiąc nie chodzić. Jadę do rodziców, a tam lasy i takie sprawy, więc będę mógł spokojnie biegać.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 18:40

To jak tak to na Twoim miejscu tak jak pisano wcześniej skupiłbym się na odpowiedniej diecie i bieganiu :) Tylko pamiętaj min. >35 minut inaczej nie będzie efektów :D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 kwie 2011, 20:51

Co Ci komentatorzy mają ze skracaniem nazwiska Mourinho? Borek wyskakuje z Mo, Trzeciak na N z Moł.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 kwie 2011, 21:44

Zdejmą mu jak maturę zda :P .

Tak na serio to za co dostał ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”