Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 sie 2005, 14:49
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 04 sie 2005, 16:52
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 17:32
Coraz częściej mówi się o Owenieproevo pisze:Ja jestem bardziej ciekaw kto jeszcze dojdzie do Man Utd
Niedawno pozyskany przez Manchester United Koreańczyk Park Ji-Sung został nominowany do nagrody UEFA dla Najlepszego Pomocnika.
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 04 sie 2005, 17:33
Chociaż jeden klasowy obrońca mógłby dojść. Może MiguelR@f@ł pisze:Coraz częściej mówi się o Owenie były plotki na temat Ballacka ale nici z tego transferu. Manchester ma dobry skład...wg mnie nie potrzeba tam juz nowych piłkarzy...zaduzy tłok
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 17:37
Fakt, w Manchesterze przydałby się jeszcze jeden klasowy defensor. Nie wydaje mi się jednak, by na Old Trafford przyszedł właśnie Miguel - cicho jest o jego transferze. Chociaż możnaby się łudzić, iż w tajemnicy zostaną przeprowadzone negocjacje - tak, jak w przypadku sprowadzenia przez Everton Phila Neville'a.proevo pisze:Chociaż jeden klasowy obrońca mógłby dojść. Może Miguel
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 04 sie 2005, 17:40
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 04 sie 2005, 17:58
cris10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 18:00
Manchester United nie sprowadzi obu panów, ponieważ:cris10 pisze:Ja myślę że dobrze by było gdyby Menchester sprowadził Kahabera Kaładze z Milanu, Massimo Oddo z Lazio .
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 sie 2005, 19:27
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 04 sie 2005, 19:31
Ja materialistaManumef pisze:Nie sprowadzamy żadnego Cannavaro, bo zwyczajnie nie mamy na niego kasy, a po drugie Juve nam go nie sprzeda. No i po co on nam? Mamy Browna... Ale czy będziemy mieli jeszcze długo Rio? Materialista...
proevo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 04 sie 2005, 19:37
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 04 sie 2005, 19:40
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 sie 2005, 21:13
Nie Ty, tylko Rio jest materialistą. Gdy był zawieszony to zarząd płacił mu (a nie musiał) 70 tys. tygodniowo. A teraz taka wdzięczność. Jeśli nie chce dalej grac dla nas, niech powie to jak najszybciej. Będziemy mieć więcej czasu na zakup jego następcy...proevo pisze:Ja materialistaManumef pisze:Nie sprowadzamy żadnego Cannavaro, bo zwyczajnie nie mamy na niego kasy, a po drugie Juve nam go nie sprzeda. No i po co on nam? Mamy Browna... Ale czy będziemy mieli jeszcze długo Rio? Materialista...![]()
Wiem, że Cannavaro nie puszczą, a bez kitu musi być alternatywa dla Gary'ego, najlepiej Miguel albo Cicinho
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 04 sie 2005, 21:19
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 sie 2005, 21:41
Na jakiej podstawie twierdzisz, że Miguel jest słabszy od Neville'a????John Travolta pisze:Nie ma co zrobilismy niezły biznes sprzedajac Phila za 3.5 mln.
Ale teraz brakuje nam zastepcy dla Garego.
Moze tam grac Brown ale on jet przeznaczony do gry w srodku.
Miquel do nas nie dojdzie bo raczej nie intersuje go bycie rezerwowym a wg mnie jest gorszy od Garego.
Obrona to mimo wszystko ostanie co musimy wzmacniac.
Brak nam porzadnego zastepcy Keano bo Smith nie wiem czy podola.
Napad nie jest pewien.
Ruud niby strzelil ostanio 3 bramy ale drugie tyle sytuacji zmarnowal.
A strzelil z karnego, z wolnego i jedna na pusta brame to sie nie ma co tak podniecac ( no tym zwolnego mozna)
Saha znowu kontuzja.
Wiec wzmicnic trzeba albo pomoc albo napad.
Obrona funkcjonowala dotychczas bardzo dobrze.
Nie wiem czy zmiennikiem Garego nie bedzie Bardsley zapomniany przez wielu zawodnik.
Tak po za tym podpisalismy umowe partnerska z Fluminense (Brazylia) i juz dwoch 15-latkoe jest u nas na testach
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio