Wasze prywatne typy - Strona 982

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 lis 2010, 19:38

ja postawiłem drobne na Lazio (-1) z Romą, bo kurs na Lazio jest naprawdę ładny (5,51), Niebiescy w formie, do tego to derby i każdy wynik możliwy. Myślę, że warto zaryzykować.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2010, 19:47

ja się co prawda nie znam na lidze hiszpańskiej, nie oglądam za często, a już na pewno nie takie drużyny jak Espanyol czy Malaga :lol: Z tego co widzę Malaga ma najsłabszą defensywę w lidze: 21 goli straconych w 9 kolejkach. Espanyol u siebie wygrał wszystko i stracił tylko 2 bramki - 0,5 gola na mecz. Nie wiem czy efekt nowej miotły tu zadziała, bo z dnia na dzień z najgorszej defensywy nie zrobi się choćby średnia :lol:
Dziwna w ogóle ta Malaga, u siebie 5 meczów i 5 razy w dupe (ostatnia pozycja w lidze jeśli chodzi o mecze u siebie), a na wyjeździe ... zajmują 5 miejsce w lidze :lol:
cholera, trzeba częściej inne ligi oglądać :|

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 lis 2010, 22:11

Salas11 pisze:
Aker pisze:ja na dziś zagrałem Wisłę + Schalke po przeciętnej stawce
3,28
Schalke w tym sezonie należałoby omijać, przynajmniej dopóki nie zaczną grać regularnie. Oni są przedostatni w tabeli i nie wygrali od czterech kolejek. Ale zwróciłeś moją uwagę na ten mecz i poważnie rozpatrzę X2 :lol:
:D

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 05 lis 2010, 22:18

Na jutro polecam Pogoń - Nieciecza 1 1.55
MKS pomimo słabej gry w tym sezonie powinien pewnie pokonać gości, dla których I liga to zbyt wysokie progi. Trener Stolarczyk drży o posadę i nie ma innej opcji jak zwycięstwo Portowców.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lis 2010, 22:53

cholera, trzeba częściej inne ligi oglądać
Esp-Mal wyglada duzo lepiej od Villarreal Fieldy. Sam chyba sie skusze za mniejsza kase :wink:

Ja ze swojej strony polecam nastepujace mecze:

Mechelen - Charleroi 1
Straszny bajzel jest w Charleroi. Maja zmienic prezydenta,trenera i w ogole kibice od dluzszego czasu protestuja przeciwko wladzom klubu. Mechelen to jedna z rewelacji Jupiler League i mysle,ze z rozbitymi 'Zebrami' spokojnie dadza rade.

Real (+1) - Atletico 1
Pisalem o tym wczoraj.

Udinese - Cagliari 1
Udine fatalnie rozpoczelo sezon,ale ostatnio wyraznie odzylo zdobywajac komplety punktow w 4 meczach pod rzad ! Warto dodac,ze byly to m.in. wyjazdy na ciezkie tereny do Bari i Brescii.

Groningen - Breda 1
Groningen na Euroborgu jest grozne dla kazdego o czym przekonal sie chociazby Ajax. Breda na wyjazdach spisuje sie mizernie regularnie dostajac baty nawet od zespolow z dolu tabeli.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lis 2010, 23:00

Dr.Football1 pisze:Udinese - Cagliari 1
Udine fatalnie rozpoczelo sezon,ale ostatnio wyraznie odzylo zdobywajac komplety punktow w 4 meczach pod rzad ! Warto dodac,ze byly to m.in. wyjazdy na ciezkie tereny do Bari i Brescii.
Już tak nie ściemniaj z tymi ciężkimi terenami :P Lepiej na napisz co sądzisz o Porto - Benfica? :think:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 05 lis 2010, 23:04

baziu pisze:Wisła, Schalke, Reggina
Na dobry początek weekendu :P

Teraz po robocie trzeba się zabrać za jutrzejsze mecze 8)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 lis 2010, 23:05

dzisiejszy dzień udany, typowałem schalke+wisła i schalke handi, a na jutro i niedzielę zastanawiam się nad :think:

#1 Pogoń Szczecin - Nieciecza 1 1,6 (pogon mocna u siebie, nieciecza słaba na wyjazdach)

#2 Eintracht - Wolfsburg X2 1,48 (Wilki wracają do gry, a u gospodarzy gre robi tylko Gekas wystarczy go lepiej przykryć i zespół z Frankfurtu powinien nie być groźny, po za tym Wolfsburg musi przestać tracić punkty, bo stratę do lidera mają już wystarczającą - 12 pkt) ewentualnie można over 2,5 zamiast x2, sam zresztą myślę co bardziej warto zagrać

#3 Legia - Jagiellonia 1X 1,3 (chyba najbardziej pewny typ, legia wraca do gry, a u siebie od zawsze słynie, że jest mocna, jaga też jest mocna ale na swoim terenie na wyjazdach się gubi, a z legią na łazienkowskiej nei wygrała nigdy, lech nie dał tutaj rady, jaga sądzę, że też nie da)

#4 Ruch - Lech X2 1,36 (Lech wyszedł już z kryzysu i będzie walczył o punkty bo czołówka za mocno odjechała - strata do lidera aż 14 punktów), jest nowy trener, każdy będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony, można w sumie i czystą 2 spróbować, aha ruch od 3 meczy gola nawet nie strzelił!)

#4 Ajax - Den Haag (+1) 1 1,4 (Po wtopie sprzed tygodnia Ajax będzie zdeterminowany by zagrać jak najlepsze zawody, typ w sumie również jeden z pewniejszych na weekend)

#5 Real - Atletico 1 1,3 (derby Madrytu dlatego nie przekonuje mnie jakoś to, że Real wygra wysoko, owszem sądzę, że wygra, ale czy handi to nie wiem, choć w sumie nie zdziwię się specjalnie jak handi wejdzie kurs ok 1,77)

#6 Arsenal - Newcastle 1 1,28 (fieldy pisał już, że na ten mecz są spodziewane powroty dlatego też sądzę, że Kanonierzy nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem handi również można spróbować kurs 1,75)

#7 M'Gladbach - Bayern 2 1,58 (Bayern wraca do formy na ostatnei 6 meczy 5 zwyciestw i 1 remis, M'Gladbach natomiast grzeje ostatnie miejsce w lidze tracąc w ostatniech trzech meczach ligowych 10 goli, niby Bayernowi nie lezy granie w M'Gladbach - ostatnie 2 mecze to 2 remisy - ale każda seria się kiedyś kończy i wydaje mi się, że właśnie w sobotę bayern wygra i będzie gonił czołówkę - strata do lidera 10 punktów. Bayern miał i wciąż ma ambicję wygrać Bundesligę - przed rozpoczęciem bundesligi był głownym faworytem - także czas najwyższy na pogoń za Borussią Dortmund.

Po za tym interesują mnie jeszcze takie 3 typy na strzelców goli:
#8 C.Ronaldo strzeli 1,6
#9 Messi streli 1,6
#10 Eto'o strzeli 1,85

Jakieś porady? :D

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lis 2010, 23:08

Aker pisze:#4 Ajax - Den Haag (+1) 1 1,4 (Po wtopie sprzed tygodnia Ajax będzie zdeterminowany by zagrać jak najlepsze zawody, typ w sumie również jeden z pewniejszych na weekend)
Ajax już parę razy w tym sezonie stzelił wałka, a Den Haag to solidna drużyna (przynajmniej w tym sezonie) Ja ten mecz odpuszczam.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lis 2010, 23:17

Już tak nie ściemniaj z tymi ciężkimi terenami
Ciezkie,ciezkie. Teraz wszedzie jest ciezko :P
Lepiej na napisz co sądzisz o Porto - Benfica?
Benfica zagrala swietny mecz z Lyonem w ktorym gwalcila Francuzow przez 70 minut (i to bez Cardozo),a potem wrzucila na luz. Patrzac na wczorajszy wynik Porto wnioskuje,ze Hulk & co. dostali odpoczynek,wiec w niedziele powinni byc na swiezosci :think: Cholera wie z tym meczem... Ja go nie tykam i Tobie tez to radze :roll:
#4 Ajax - Den Haag (+1) 1 1,4
Zeby Cie przypadkiem Kubik z Bulykinem w balona nie zrobili :wink:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 lis 2010, 23:27

Dr.Football1 pisze:Patrzac na wczorajszy wynik Porto wnioskuje,ze Hulk & co. dostali odpoczynek,wiec w niedziele powinni byc na swiezosci
Podstawowym grali, na ławce zaczął Moutinho i Varela jedynie z tych co częściej grają.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 05 lis 2010, 23:30

w sumie większość meczy jest w niedzielę więc mamy jutro caly dzien na rozkminy :D ja puściłem już coś takiego:
Bayern, Wolfsburg X2 2,34
i
Pogoń, Legia 1X 2,08

oba kupony po przeciętnej stawce, myślę jeszcze nad Interem (1,25), jak sądzicie warto? no i ten Eto'o (1,85) mnie też zastanawia :P

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 05 lis 2010, 23:34

birmingham - whu 1 whu to najgorsza durzyna PL a birmingham solidny zespol. graja u siebie wiec licze na zwyciestwo ty bardziej ze stawka fajna -2pln.

st.etienne - lorient- 1 3 druzyna gra z ligowym przecietniakiem u siebie. mysle ze rewelacja poczatku sezonu powinna sobie poradzic.

b.mgladbach - bayern -pisane bylo wyzej wiec nie dopowiadam nic raczej pewniak

leverkusen - kaiseslaurten.1 leverkusen gra calkiem niezle w LE ostatnio wygrali w dramatycznych okolicznosciach mzoe ich to podbuduje. kaiseslayurten natomiast nie jest specjalnie pzekonywajacym zespolem.

sampdoria-catania. 1 cassano zrobi robote mam nadzieje. catania nie jest zadnym gigantem i nawet sampa bez przeblyskow raczej da rade

bordeaux - valenciennes. 1 bordeaux reklamowac nei trzeba. po slabszym poczatku pna sie w gore i mysle ze valenciennes tego marszu nie przerwie.

jakies sugestie czy tez podpowiedzi? :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 lis 2010, 23:35

Podstawowym grali, na ławce zaczął Moutinho i Varela jedynie z tych co częściej grają.
No to widocznie ten mecz chlopakom wisial,a Besiktas zrobil wszystko,zeby zrewanzowac sie za blamaz na wlasnym stadionie.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 05 lis 2010, 23:50

Nie chce mi się pisać analiz ale to są typy sobotnie które będą mnie interesować, dlatego opinie mile widziane:

Siena - Frosinone 1 1,58

Hamburger - Hoffenheim 2 3,30 (U gospodarzy abraknie przede wszystkim bramkarza – Franka Rosta, a także Dennisa Aogo, Benjamina, Castelena, Eljero Elii, Marcella Jansena i Tunaya Toruna. Ponadto zabraknie holenderskiego snajpera Ruuda Van Nistelrooya. Przyjezdni przyjadą do Hamburga tylko bez Josipa Simunicia.)

FC Nürnberg - FC Köln 1 2,00

Queens PR - Reading 1 1,90

Piast Gliwice - Kolejarz Stroze 1 1,40

Numancia - Alcorcón 1 1,90

Derby - Portsmouth 2 3,05 (Derby nigdy w historii nie pokonały Porstmouth, a goście są rozpędzeni :P )

Olympiakos - Panionios 1 1,20

Bordeaux - Valenciennes 1 1,75

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1 1,55

FC Groningen - NAC Breda 1 1,50

Espanyol - Málaga 1 1,90

:think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”