Wasze prywatne typy - Strona 983

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lis 2010, 23:52

Aker pisze: myślę jeszcze nad Interem (1,25), jak sądzicie warto?
Stawiaj śmiało, ja się skusiłem. Jak coś znów odwalą to będziemy najwyżej flugać razem :lol: A tak serio, to nie wyobrażam sobie aby w tym meczu Inter zgubił punkty, choć handi stanowczo odradzam. Brescia ma cztery porażki z rzędu.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 lis 2010, 7:15

fejkenq pisze:Schalke

Ilez mozna?,musza wkoncu
Czeher liczymy $ he :D to musialo wejsc w koncu

puscilem jeszcze za drobne wisle ale zapomnialem tutaj napisac,Brozek mnie wku.. jak z 2 metrów nie strzelil.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 lis 2010, 7:42

Puscilem za drobne

Celtic+bolton-tottenham OS

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 9:48

Aker pisze:#6 Arsenal - Newcastle 1 1,28 (fieldy pisał już, że na ten mecz są spodziewane powroty dlatego też sądzę, że Kanonierzy nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem handi również można spróbować kurs 1,75)
the sun dziś opisuje jakąs aferę z Wengerem w roli głównej, wiec nie wiadomo jakie to przyniesie skutki. Kiedyś już wenger chciał reyzgnować jak mu w życie włazili. Choć na razie tylko Sun o tym pisze, piórem jakiegoś dziennikarza, który kiedyś był aresztowany za narkotyki (czy coś w ten deseń :p) więc tak tylko piszę, dla porzadku :P

TS borys IFC pisze:birmingham - whu 1
WHU przegrywa, ale nie gra źle. z Arsenalem w ostatniej kolejce do 88 minuty remisowali na Emirates. Birmingham u siebie dobrze się broni, ale ze strzelaniem bramek już mają czasami problem.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2010, 10:11

fejkenq pisze:Czeher liczymy $ he :D
narazie to ja licze straty.... ale grac trzeba jak na zatraconego nalogowca przystalo :lol:

LKS Pogon

Piast Podbeskidzie MU Inter Orlando Rennes1x

Spurs Rennes

dla oka aby bylo milej :P jako ze dziisaj wolny dzien

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 10:34

Trochę przesiekałem swoje mecze i pokusiłem się o małe analizy więc jak coś do powiedzenia to z chęcią poczytam :P

Siena - Frosinone 1 1,58 (Siena od 3 meczy gra poniżej oczekiwań, zaś goście ostatnie 2 spotkania i komplet oczek, jednak przemawia za gospodarzami fakt iż nie przegrali meczu u siebie i na własnym stadionie stracili raptem 3 gole na 6 meczy)

Queens PR - Reading 1 1,90 (Gospodarze seria 4 meczy bez zwycięstwa, zaś goście 2 wysoko wygrane mecze.Myślę, że QPR się przełamie tym bardziej, że na własnym stadionie stracili tylko 1 bramkę na 7 meczy)

Piast Gliwice - Kolejarz Stroze 1 1,40 (Przed tygodniem drużyna Marcina Brosza doznała dopiero pierwszej porażki w tym sezonie, ulegając wysoko 0:3 na wyjeździe Ruchowi Radzionków. Teraz piłkarze Piasta za wszelką cenę będą chcieli zrehabilitować się swoim kibicom za tą porażkę. Kolejarz przed tygodniem, wygrywając 1:0 u siebie z Dolcanem Ząbki, przełamał passę pięciu kolejnych meczów bez zwycięstwa. Teraz jednak o zdobycie choćby jednego punktu będzie mu bardzo ciężko.)

Olympiakos - Panionios 1 1,20 (pewniak weekendu! Olympiakos nie gra w żadnych europejskich pucharach na własnym stadionie dominują i w lidze również, Panionios grają klatastrofalnie słabo)

Bordeaux - Valenciennes 1 1,75 (Gospodarze muszą wkońcu wygrać po porażce z Brest i remisem w Monaco, Valenciennes jednak w zeszłym sezonie w ligopwych starciach z Bordeaux zainkasowała 6pkt, myślę, że rewanżu czas nadszedł.
Goście zagrają w tym meczu bez siedmiu kontuzjowanych piłkarzy - Vincenta Aboubakara, Amary Bangoury, Foueda Kadira, Jonathana Lacourta, Rafaela Schmitza, Mamadou Samassy i Gregory'ego Wimbee. W składzie gospodarzy zabrakło kontuzjowanych Ludovika Sane, Ulricha Rame, Henrique i Marka Planusa oraz zawieszonego Alou Diarry.)

Espanyol - Málaga 1 1,90 (Faworytem zdają się być gospodarze, ale ten nowy trener drużyny gości :think: sam nie wiem)

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1 1,55

FC Groningen - NAC Breda 1 1,50

(W obu tych holenderskich meczach faworytami są gospodarze, grają z drużynami które są najsłabszymi wyjazdowymi ekipami, jednak drugi mecz za mną bardziej przemawia)

Odpuszczam ale korci:

Hamburger - Hoffenheim 2 3,30 (U gospodarzy abraknie przede wszystkim bramkarza – Franka Rosta, a także Dennisa Aogo, Benjamina, Castelena, Eljero Elii, Marcella Jansena i Tunaya Toruna. Ponadto zabraknie holenderskiego snajpera Ruuda Van Nistelrooya. Przyjezdni przyjadą do Hamburga tylko bez Josipa Simunicia.)

FC Nürnberg - FC Köln 1 2,00 (Odpuszczam bo to bundesliga, tu się może zdarzyć wszystko, wyczuwam tutaj bezbramkowy remis, Nurnberg w gazie a Koln również się przełamało ogrywając HSV)

Derby - Portsmouth 2 3,05 (Derby nigdy w historii nie pokonały Porstmouth, a goście są rozpędzeni :P korci ale strach ma wielkie oczy )

Numancia - Alcorcón 1 1,90 (Goście co prawda wyprzedzają gospodarzy o 2 oczka w tabeli, jednak w meczach wyjazdowych nie spisują się za dobrze (0-2-3) zaś Numancia zdobywać pkt potrafi raczej tylko na własnym stadionie i po słabych ostatnich występach muszą wkońcu pokonać przeciętne Alcorcon)

a co z ŁKS? :think:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2010, 10:47

baziu pisze:Espanyol - Málaga 1 1,90 (Faworytem zdają się być gospodarze, ale ten nowy trener drużyny gości :think: sam nie wiem)
mnie kusi 2...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 11:50

Prawda to, że Koeln ma nowego trenera ?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lis 2010, 11:56

Ma. Człowieka, który jest w klubie od wielu lat i kibice go bardzo lubią: Frank Schaefer. Pod jego wodzą wygrali już dwa mecze - z TSV 3:0 i HSV 3:2.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 12:18

Poszło:

Piast,Bordeaux,Inter, Olympiakos

Groningen,ŁKS,Tottenham x2

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2010, 12:20

W jakiej formie jest obecnie Bordo ? Ostatnio jak sprawdzałem na livescore jakoś im się nie wiodło zbyt optymistycznie.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 12:27

KajoFC pisze:W jakiej formie jest obecnie Bordo ?
W nieciekawej ostatnie dwa mecze to porażki, strata po 2 gole o czym świadczy słaba obrona, na własnym stadionie grają nie co gorzej niż na wyjazdach ale w końcu muszą przełamać tą nie moc tym bardziej, że chłopaki szarpią ale im to coś nie idzie. W zeszłym sezonie ponieśli dwie porażki z Valencienes i tym razem myślę, że będą chcieli się
zrewanżować biorąc pod uwagę, że porażka z zeszłego sezonu przerwała ich passę 9 meczów bez porażki, dziś wygrana przerwie serię meczy bez zwycięstwa. Do tego dochodzą duże absencje w drużynie gości o których pisałem wyżej.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 12:44

Olympiakos Piraeus
FC Groningen
Real Madrid
Arsenal
Villarreal

w różnych kombinacjach

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 lis 2010, 13:16

Górnik remis za 120

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2010, 15:05

Już Spurs nawala nawet nie umieją zremisować z głupim Boltonem, myślę że nie są gotowi walczyć na dwóch frontach jak Premier League i Liga Mistrzów w dodatku jak VdV nie gra ucieka z nich powietrze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”