Stawiaj śmiało, ja się skusiłem. Jak coś znów odwalą to będziemy najwyżej flugać razemAker pisze: myślę jeszcze nad Interem (1,25), jak sądzicie warto?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lis 2010, 23:52
Stawiaj śmiało, ja się skusiłem. Jak coś znów odwalą to będziemy najwyżej flugać razemAker pisze: myślę jeszcze nad Interem (1,25), jak sądzicie warto?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 lis 2010, 7:15
Czeher liczymy $ hefejkenq pisze:Schalke
Ilez mozna?,musza wkoncu
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 lis 2010, 7:42
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 9:48
the sun dziś opisuje jakąs aferę z Wengerem w roli głównej, wiec nie wiadomo jakie to przyniesie skutki. Kiedyś już wenger chciał reyzgnować jak mu w życie włazili. Choć na razie tylko Sun o tym pisze, piórem jakiegoś dziennikarza, który kiedyś był aresztowany za narkotyki (czy coś w ten deseńAker pisze:#6 Arsenal - Newcastle 1 1,28 (fieldy pisał już, że na ten mecz są spodziewane powroty dlatego też sądzę, że Kanonierzy nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem handi również można spróbować kurs 1,75)
WHU przegrywa, ale nie gra źle. z Arsenalem w ostatniej kolejce do 88 minuty remisowali na Emirates. Birmingham u siebie dobrze się broni, ale ze strzelaniem bramek już mają czasami problem.TS borys IFC pisze:birmingham - whu 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2010, 10:11
narazie to ja licze straty.... ale grac trzeba jak na zatraconego nalogowca przystalofejkenq pisze:Czeher liczymy $ he![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 10:34
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2010, 10:47
mnie kusi 2...baziu pisze:Espanyol - Málaga 1 1,90 (Faworytem zdają się być gospodarze, ale ten nowy trener drużyny gościsam nie wiem)
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 11:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lis 2010, 11:56
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 12:18
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2010, 12:20
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 06 lis 2010, 12:27
W nieciekawej ostatnie dwa mecze to porażki, strata po 2 gole o czym świadczy słaba obrona, na własnym stadionie grają nie co gorzej niż na wyjazdach ale w końcu muszą przełamać tą nie moc tym bardziej, że chłopaki szarpią ale im to coś nie idzie. W zeszłym sezonie ponieśli dwie porażki z Valencienes i tym razem myślę, że będą chcieli sięKajoFC pisze:W jakiej formie jest obecnie Bordo ?
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 12:44
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 lis 2010, 13:16
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2010, 15:05
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio