Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 9824

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2743
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lip 2023, 19:40

Jakby się komuś nudziło to zapraszam na Biesiadę z mojego Tomaszowa przed TV :)

Obrazek

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2826

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 29 lip 2023, 21:43

Jak będziesz tam występować to wyłączam Millerów i puszczam biesiade

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 lip 2023, 21:49

Czy w waszych miejscowościach lub gdzieś ościennych też jest taka plaga pijanych za kółkiem ? W moich okolicach to normalnie od pół roku plaga, nie ma dnia by portale nie donosiły o pijanych za kółkiem, na rowerze albo motorze. Ostatnio nawet jeden pieszy był tak napruty że utopił się w pobliskim Wisłoku.
Jakby tego było mało to przynajmniej raz na tydzień dochodzą głosy że ktoś się powiesił albo zaćpał, czegoś takiego nie pamiętam jak żyję, a to już 36 lat.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2826

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 29 lip 2023, 21:51

W Sosnowcu spokój i harmonia. Jedynie jakiś Tetela się wysypał i na co drugim bloku pobazgrane ze konfitura

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lip 2023, 21:57

sci pisze:
29 lip 2023, 21:43
Jak będziesz tam występować to wyłączam Millerów i puszczam biesiade
Na szczęście nie występowałam :) Mi słoń na ucho nadepnął więc nie pcham się na takie imprezy. Zresztą jak ja ogarnęłam, że coś takiego będzie w TM to już było po wejsciowkach. Gdyby była ładna pogoda to bym może przeszła się zobaczyć jak to wygląda, ale to była środa i najgorszy dzień jaki był: przez cały dzień lało. Na Biesiadę na szczęście przestało ;)

coco pisze:
29 lip 2023, 21:49
Czy w waszych miejscowościach lub gdzieś ościennych też jest taka plaga pijanych za kółkiem ? W moich okolicach to normalnie od pół roku plaga, nie ma dnia by portale nie donosiły o pijanych za kółkiem, na rowerze albo motorze. Ostatnio nawet jeden pieszy był tak napruty że utopił się w pobliskim Wisłoku.
Jakby tego było mało to przynajmniej raz na tydzień dochodzą głosy że ktoś się powiesił albo zaćpał, czegoś takiego nie pamiętam jak żyję, a to już 36 lat.

U mnie w zeszłą niedzielę były dwie próby samobójcze. Jedna gdzieś na trasie, a druga: ktoś chciał z mostu skoczyć do wody ... po kolana i na kamienie :think:
Co do pijanych to nawet dziś kogoś zatrzymali i to chyba zwykła osoba ;)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 lip 2023, 22:03

Ja rozumiem że ktoś może nie szanować swojego życia, i jak ma ochotę się zabić to proszę bardzo, jak najbardziej popieram selekcję naturalną, ale żeby narażać niewinnych uczestników ruchu to już przegięcie. Nie dość że są potężne kary, zabieranie uprawnień to wygląda to w chwili obecnej jakby nikt sobie nic z tego nie robił, i zamiast to maleć to ciągle rośnie, niesamowite.
Człowiek ma wyrzuty sumienia i czuje się jak wrak jak zdarzy się nieszczęśliwy wypadek i bierze w tym udział, a co czuje taki delikwent który celowo dosiada pojazd i jedzie jakby nigdy nic, nie ogarniam tego. Rozumiem jakby to się zdarzyło jeden raz, no może dwa bo idiotów jest pełno, ale nie ma dnia by o tym nie czytać to jest zidiocenie totalne, żyjemy w czasach niewyobrażalnej głupoty.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1997
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 lip 2023, 22:09

coco pisze:
29 lip 2023, 21:49
Czy w waszych miejscowościach lub gdzieś ościennych też jest taka plaga pijanych za kółkiem ?
Na Facebooku mamy portal Lublin112, który co chwila mówi o tego typu zatrzymaniach. Nie wiem jednak na ile to plaga i jak ma się do innych okresów, bo nie śledzę regularnie, a i sam portal działa dosyć prężnie, więc jeżeli przeglądam FB, to mniej lub bardziej regularnie od kilku lat są tego typu wiadomości.

Jest prawdopodobne, że ktoś w portalu z Twojej okolicy nawiązał lepszy kontakt z policją, więc wypływa więcej tego typu historii. Nie sądzę jednak, żeby nagle w tym roku więcej ludzi wsiadało za kółko po pijaku, chociaż jak ktoś przedstawi odwrotne badania, to kłócił się nie będę ;) raczej celował bym w algorytm, jeżeli bierzesz to z FB albo lepszy kontakt na linii prasa - policja.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lip 2023, 22:09

Ja to najbardziej nie kumam ludzi wsiadających z pijanym do auta. Powinni zabrać takiemu kluczyki, albo po prostu wsiąść za kierownicę, a ci ludzie sami wsiadają. I potem najczęściej giną, a taki pijany kierowca przeżyje ...

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 lip 2023, 14:17

Ale grill. :D

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 940

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 lip 2023, 16:15

Rezus pisze:
30 lip 2023, 14:17

Ale grill. :D
Bardziej mnie uderzyła skala lenistwa redakcji/dziennikarzy zapraszających wcześniej tą panią do swojego programu/programów. Stanowski zrobił coś co powinno być zrobione już na samym początku tej "kariery".

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8575
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2023, 16:25

Nie znam tej pani, poznałem jej nazwisko z tydzień temu i się zacząłem zastanawiać, o co tu kurde chodzi. Jedno pytanko: IMDB też fałszuje? że ten filmik to fejk?
https://www.imdb.com/video/vi2513675801/
https://www.imdb.com/name/nm5361849/?ref_=tt_cl_t_6

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lip 2023, 16:54

Nikt nie mówi że ona nie grała w żadnym filmie. Tylko że ona mówiła że jest gwiazdą i tam generalnie przejść nie może w Indiach bo wszyscy ją znają. Okazało się że grała w produkcjach robionych z greenscrenem (Jezus Maria!) a w stolicy Indii na ulicach na sto zapytanych osób nie zna jej nikt. Jak na absolutna gwiazdę Bollywood chyba chociaż jeden Hindus powinien ją rozpoznać co?

A i w jednym z wywiadów jakiś czas temu mówiła że na Instagramie ma wiadomości z Neymarem i Jamesem Rodriguezem ale generalnie nie ma dla nich czasu. Poważnie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2023, 17:16

I żeby wyjaśniać coś takiego trzeba było tyle zachodu? Nie przestanie mnie zadziwiać dzisiejszy showbiznes.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lip 2023, 17:40

Wszystkie serwisy w Polsce itd nawet nie zweryfikowały tego co ona pierdoli. Brała udział w tańcu z gwiazdami itd, podpisywała kontrakty reklamowe a to wszystko na totalnym farmazonie. TOTALNYM. Że nikt tego nie zweryfikował? Trochę przerażające

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2023, 17:48

No przeczytałem coś tam o niej. Cóż, taki mamy popierdolony świat, gwiazdki z jakiegoś insta, tik toków czy inne [ch**] muje podpisują lukratywne kontakty, dostają kasę za reklamy, wpisy sponsorowane, itd. Nie mam pojęcia o co chodzi w tym dzisiejszym świecie. Jakaś dupa napisze na swoim insta: firma xyz robi zajebiste ciuszki i tysiące małolatek leci to kupować? no [k****] debilizm niesamowity :rotfl: Za prosty ze mnie człowiek ;) Taka reklama na mnie nie działa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”