Spoko, w końcu zaczęli odpisywać i dograłem już dziewczynę, która bierze go do siebie. W domu rodzinnym opiekowała się psem, który jest połączeniem amstaffa i labradora, ma kilka pozytywnych opinii, mam już numer telefonu i bez problemu zgodziła się na wcześniejszy spacer w celu zapoznania się. I stawka też spoko, bo jest podana na stronie 80zł/dobę, ale widzę, że strona bierze 20% prowizji, a już mam numer telefonu, więc pewnie się uda dogadać.Mr.Chris pisze: ↑31 lip 2023, 13:10Ja wiem, że boisz się o zwierzaka, ale brzmi to jakbyś szukał doktora z dwoma habilitacjami na stanowisko sprzątacza i to za minimalną krajową ten hotel z 47/3 brzmi nieźle i te 3 oceny to może być po prostu życzliwa konkurencja. Druga sprawa, że masz psa o złej sławie, więc ogranicza Ci to pole manewru, a im bliżej terminu tym opcji będzie mniej.
A w razie czego mam jeszcze inną, która ma 2 psy, w tym jednego wielkiego owczarka i też stawka 70zł/dobę, więc jest git. Da się znaleźć, tylko faktycznie trzeba było trochę czasu spędzić i wysłać trochę maili/wiadomości/postów.
Także loty zarezerwowane, śmigam na 4 dni na Sycylię. W terminalach biorę pierwszy urlop dłuższy niż 2 dni odkąd jestem w tej firmie czyli od 3,5 roku. W zasadzie to własnie piszę maila, że mnie nie ma od dzisiaj przez 2 tygodnie