A co ma sposób bycia do ceny zawodnika, tego co prezentuje na boisku? Jaki jest sposób bycia Ronaldo, a jaki był Zidana, wg Ciebie?10 pisze:Nie chodzi mi o piłkarstwo Portugalczyka, a raczej o jego sposób bycia.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 cze 2009, 16:33
A co ma sposób bycia do ceny zawodnika, tego co prezentuje na boisku? Jaki jest sposób bycia Ronaldo, a jaki był Zidana, wg Ciebie?10 pisze:Nie chodzi mi o piłkarstwo Portugalczyka, a raczej o jego sposób bycia.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2009, 16:37
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 cze 2009, 17:04
Przez "sposób bycia" miałem na myśli boiskowy sposób bycia piłkarza, na stopie prywatnej żadnego z w/w panów nie poznałem.Snipp_ pisze:A co ma sposób bycia do ceny zawodnika, tego co prezentuje na boisku? Jaki jest sposób bycia Ronaldo, a jaki był Zidana, wg Ciebie?10 pisze:Nie chodzi mi o piłkarstwo Portugalczyka, a raczej o jego sposób bycia.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 cze 2009, 17:18
Przykro mi, ale wg mnie ranking najdroższych transferów nijak ma się do złotych zgłosek zapisanych w annałach historii (jak ktoś jest na polonistyce, to może poprawić żeby było bardziej patetycznie)10 pisze:wolałbym aby w annałach historii jako #1 widniało nazwisko algierskiego Francuza.
Żałosne10 pisze:
Rudy lektor z Teleexpresu: "Na razie nie wiadomo ile będzie zarabiał, ale z pewnością starczy na kilka fabryk żelu do włosów, który tak lubi"
Złośliwie zabawne, czy niesmaczne?
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 cze 2009, 17:26
Może i masz rację. Nie ma o co kruszyć kopii.maciek_88 pisze:Przykro mi, ale wg mnie ranking najdroższych transferów nijak ma się do złotych zgłosek zapisanych w annałach historii (jak ktoś jest na polonistyce, to może poprawić żeby było bardziej patetycznie)10 pisze:wolałbym aby w annałach historii jako #1 widniało nazwisko algierskiego Francuza.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 cze 2009, 17:28
Oczywiście, że denerwują, ale coś za coś. Nie ma piłkarzy idealnych. Nie wiem jaki realny wpływ mogło by to mieć na COKOLWIEK poza krótkim uśmiechem przy każdej takiej sytuacji z CR.10 pisze:Jeśli zbędne rabony + symulacje i irytacje (vide finał z Barcą) Cię nie denerwują, to Twoja rzecz.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 cze 2009, 17:30
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 cze 2009, 17:56
Raczej malo prawdopodobne. Z tego co sie orientuje Sergio jako pierwszy zasmakowal cipki obecnej partnerki Cristiano.Killerbean pisze:a może Sergio Ramos bedzie miał nowego kolege z którym się przejdzie na pokazy męskiej bielizny
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 11 cze 2009, 18:01
To on ma jakieś "obecne" partnerki ?? Z tego co ostatnio słyszałem Crisitiano zadaję się z siostrą byłego gracza Barcy który obecenie reprezentuję Chelsea czyli Bellettiego więc wątpię żeby Sergio jej cipki też smakował.arek_ahig pisze:Raczej malo prawdopodobne. Z tego co sie orientuje Sergio jako pierwszy zasmakowal cipki obecnej partnerki Cristiano.Killerbean pisze:a może Sergio Ramos bedzie miał nowego kolege z którym się przejdzie na pokazy męskiej bielizny
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 cze 2009, 18:12
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 cze 2009, 18:16
trudno przewidywac. konkretow nie ma. ale ktos do obrony przyjdzie na pewno, a sneijdera raczej nikt z madrytu nie wyrzuci, jesli nie bedzie w tym interesu. juz predzej robben odejdzie przy ciekawej ofercie.Asteniu pisze:A takie pytanie jakieś wzmocnienia w defensywie ? Ktoś w miejsce Cannavaro ? I jeszcze jedno to odchodzi z Realu ? Ruud ? VdV ? Snajder ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZiEWoL » 11 cze 2009, 18:48
cos wspominano niby o Albiolu Mercano Clichym i o innych ale narazie Perez bierze sie za sile uderzeniowa a potem pewnie dokupi jakis defensorow... Albiol do Pepe bylo by swietnie ale zobaczymy co mr. Perez wymysli razem ze swoja swita ;]Asteniu pisze:A takie pytanie jakieś wzmocnienia w defensywie ? Ktoś w miejsce Cannavaro ? I jeszcze jedno to odchodzi z Realu ? Ruud ? VdV ? Snajder ?
Mi sie wydaje ze ewentualne odejscie Robbena bedzie uzaleznione od ego czy ostatecznie bedzie szansa na pozyskanie Riberiego a co do Wesleya to predzej odejdzie VDV tylko czy beda na niego kupcy ??RealFan pisze: trudno przewidywac. konkretow nie ma. ale ktos do obrony przyjdzie na pewno, a sneijdera raczej nikt z madrytu nie wyrzuci, jesli nie bedzie w tym interesu. juz predzej robben odejdzie przy ciekawej ofercie.
ZiEWoL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 cze 2009, 18:49
widziałem taki mecz z Chelsea , widziałeś go ? jakoś nie widziałem tam niedorównanej trójki pomocników z Barcelonyto mają ofensywę porównywalną do tej Barcelońskiej, chociaż Inieście, Xaviemu, Toure nikt nie dorówna.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 11 cze 2009, 18:49
A widziałeś taki mecz na SB ?Etus2 pisze:widziałem taki mecz z Chelsea , widziałeś go ? jakoś nie widziałem tam niedorównanej trójki pomocników z Barcelonyto mają ofensywę porównywalną do tej Barcelońskiej, chociaż Inieście, Xaviemu, Toure nikt nie dorówna.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 cze 2009, 18:54
To ciekawe, bo mi się taki sezon w oczy rzucił, w którym nikt nie mógł im dorównać. Aha i jeszcze warto wspomnieć że w tym meczu z Chelsea Toure grał na obronie.Etus2 pisze: widziałem taki mecz z Chelsea , widziałeś go ? jakoś nie widziałem tam niedorównanej trójki pomocników z Barcelony
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio