Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2010, 0:48
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: redwitzrafael » 07 lis 2010, 0:52
redwitzrafael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: redwitzrafael » 07 lis 2010, 0:54
redwitzrafael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 07 lis 2010, 8:39
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2010, 9:32
jasne, że dobry sposób, ale trzeba mieć silną wolę i jak pisze kolega wyżej, nie wrzucać nic na ostatnią chwilę, by kurs podbić. Ja wczoraj tak United dorzuciłem, bo przecież powinni wygrać i wiemy jak mecz wyglądałbartbuks pisze:Ja teraz idę na materace. Wpłacam 1k i jadę max 2 mecze na kuponie. Średni kurs to 1.5, czyli przy dobrej skuteczności jesteś w stanie przebić niezłą kasę w ciągu miesiąca. System sprawdzony
na kursy to się na samym końcu patrzy, bo nie są tak istotne jak się wszystkim wydajeSalas11 pisze:Teraz puściłem taki patrząc tylko na kursy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 lis 2010, 9:39
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2010, 9:48
Zagrałem metodą, która kiedyś miała wyższy wskaźnik trafności, tzn 6 -7 lat temufieldy pisze:na kursy to się na samym końcu patrzy, bo nie są tak istotne jak się wszystkim wydaje
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 lis 2010, 10:06
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2010, 10:25
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lis 2010, 10:33
To już jest robota dla sapera. Trzeba unikać min i tak jak mówisz, nie podbijać AKO, bo się zazwyczaj w ten strzela sobie w stopę.fieldy pisze:jasne, że dobry sposób, ale trzeba mieć silną wolę i jak pisze kolega wyżej, nie wrzucać nic na ostatnią chwilę
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2010, 10:41
Chcesz grać na zdemolowane kontuzjami Juve bez motoru napędowego - Krasicia?baziu pisze:Juventus - Cesena 1 1,32
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 lis 2010, 10:50
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lis 2010, 10:51
Nie chcę być pesymistą, ale każda seria kiedyś się kończy...baziu pisze:Boję się tylko i wyłącznie o remis bo Cesena ostatni raz ograła Juve w 1987r
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 07 lis 2010, 10:54
Tylko, że to jest dobry moment by mogli zbliżyć się do lidera bo mimo faworyzowanego LAzio w derbach może zdarzyć się wszystko i Lazio zostanie bez pkt.bartbuks pisze:Nie chcę być pesymistą, ale każda seria kiedyś się kończy...
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2010, 10:58
Inter też miał dobry moment. Nie patrz na to w ten sposób. Jak Cesena strzeli pierwsza bramkę, co przy tak zestawionej obronie Juve jest bardzo prawdopodobne, bedzie po ptokach. Zamiast tego meczu wrzuć sobie Dynamo Kijów i Milan z podpórką (choć możesz i bez)baziu pisze:Tylko, że to jest dobry moment by mogli zbliżyć się do lidera bo mimo faworyzowanego LAzio w derbach może zdarzyć się wszystko i Lazio zostanie bez pkt.
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio