A Radamel?Kamil232 pisze:To poza Messim i Ronaldo najlepszy napastnik świata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2013, 19:38
A Radamel?Kamil232 pisze:To poza Messim i Ronaldo najlepszy napastnik świata
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 13 sty 2013, 19:42
cloner pisze:Pisanie z małej litery to są błędy ortograficzne. I to pierwszego stopnia.red85 pisze:to proponowałbym również karać za błędy ortograficzne
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sty 2013, 19:45
Po Messim i Falcao. Byla tu kiedys na forum taka goraca dyskusja dotyczaca Ronaldo i jestem prawie pewny ze okazalo sie iz jest on skrzydlowym. Zatem nie zaliczam wam tego Ronaldo jako napastnika.bartbuks pisze:A Radamel?Kamil232 pisze:To poza Messim i Ronaldo najlepszy napastnik świata
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 sty 2013, 19:49
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 sty 2013, 19:51
Cenię Kolumbijczyka, tylko, że sprawa jest taka, że Falcao ostrzeliwuje średniaków w Pucharze Śmietnika. Nie był jeszcze w zespole co 3 dni gra w LM i w Lidze. Gdzie co 3 dni ma ważny mecz, a inne zespoły specjalnie motywują się na jego drużynę. Nie był jeszcze w topowym teamie, która co 3 dni ma mecz który musi wygrać, bo jak tego nie zrobi to jest niespodzianka . Być może w takim by strzelał jeszcze więcej, ale póki tam go nie ma, nie da się tego sprawdzić. Taki Zlatan też obstrzeliwuje w lidze, a przychodziły spotkania w LM i gasł, szczególnie w fazie pucharowej. Dlatego go niżej stawiam niż RVP.A Radamel?
Zgoda, źle napisałem. Najlepszy piłkarz nastawiony tylko na ofensywę. Iniesty i innych graczy zajętych również rozgrywaniem nie wliczam.. Byla tu kiedys na forum taka goraca dyskusja dotyczaca Ronaldo i jestem prawie pewny ze okazalo sie iz jest on skrzydlowym. Zatem nie zaliczam wam tego Ronaldo jako napastnika.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sty 2013, 19:54
Tego nie bylem swiadomy. Zapewne byl falszywym napastnikiem poniewaz jest rudy a jak wiadomo rudzi sa falszywi.red85 pisze:To że Scholes kiedyś był napastnikiem, nie oznacza że nadal nim jest
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sty 2013, 19:55
taaa zwłaszcza jak zgwałcił Chelsea i wytarł ku**** w ich koszulkę...Cenię Kolumbijczyka, tylko, że sprawa jest taka, że Falcao ostrzeliwuje średniaków w Pucharze Śmietnika.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 sty 2013, 20:00
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2013, 20:01
A Porto. Kamil no nie załamuj mnie. Tam nie grał ani w lidze, ani w LM? Ja wiem, że dla Ciebie wyznacznikiem jest PL i LM, ale nie zakrzywiaj rzeczywistości.Kamil232 pisze:Nie był jeszcze w zespole co 3 dni gra w LM i w Lidze.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 sty 2013, 20:04
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 sty 2013, 20:07
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sty 2013, 20:15
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sty 2013, 20:16
solo na haxie ?Chlopaczek pisze:Upieklo Ci sie Fieldy.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2013, 20:18
Zobacz Wiesiu. Chlopaczek wystraszył się WP za małą literę, że nawet Twój nick pisze z dużejfieldy pisze:solo na haxie ?Chlopaczek pisze:Upieklo Ci sie Fieldy.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 sty 2013, 20:28
Masz to jak w banku. Wiadomo ze wygram i wiadomo ze Ty powiesz ze miales lagi.fieldy pisze:solo na haxie ?Chlopaczek pisze:Upieklo Ci sie Fieldy.
Chlopaczek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio