Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 24 kwie 2013, 23:43
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 kwie 2013, 0:01
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2013, 0:04
No chyba se jaja robisz, metolTylko dlaczego nie pokazuje tego wszystkiego w reprezentacji?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 kwie 2013, 0:06
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 kwie 2013, 0:08
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 kwie 2013, 0:10
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 kwie 2013, 0:14
Gdyby nazywał się np. Pavel Nedved, Luis Garcia czy nawet Fatih Terim już dawno większośc forum stawiałaby go wyżej od Benzemów, Hernandezów, Higuainów, Sanchezów i tak dalej. Ale zawsze, w tak marnie piłkarskim kraju trudno obiektywnie ocenić faktyczną jakośc piłkarza.lisek_chz pisze:No mam nadziejęLewandowski na prawdę pokazał w tym meczu klasę, szczególnie trzeci gol.. Szczerze mówiąc to nigdy jakoś specjalnie nie uważałem go za jakiegoś bardzo dobrego zawodnika, ale po dzisiejszym spotkaniu.. trzeba będzie trochę zweryfikować własną opinię na jego temat i wszystkie opinie na temat Bayernu, czy Manchesteru można uznać jako sensowne i rzeczywiste.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2013, 0:16
Rozpierdzielacie mnieFatih Termin
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2013, 0:21
Zgadzam się!Ebi pisze:Gdyby nazywał się np. Pavel Nedved, Luis Garcia czy nawet Fatih Termin już dawno większośc forum stawiałaby go wyżej od Benzemów, Hernandezów, Higuainów, Sanchezów i tak dalej. Ale zawsze, w tak marnie piłkarskim kraju trudno obiektywnie ocenić faktyczną jakośc piłkarza.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2013, 0:24
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2013, 0:28
Może i tak (a właściwie jako Polak mam nadzieję, że tak), chociaż ja to się akurat pukałem w czoło, że Atleti wydaje 40 baniek na jednego zawodnika, a nie że na Falcao... w sumie racja. pisałeś o znawcachDr.Football1 pisze:Sytuacja z Lewym przypomina troche ta z Falcao jakies dwa lata temu kiedy za 40 baniek przechodzil do Atleti, a wiekszosc znafcow pukala sie w czolo. Radamel zamknal usta hejterom w meczach z Athletic i CFC podobnie jak dzisiaj zrobil to Robert z Realem
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 kwie 2013, 1:59
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 kwie 2013, 8:11
Nie ma to jak optymizm. Jeszcze nic nie wygraliscie w Europie a juz masz plany na 4 lataSportowiec roku w Polsce jak nic. A jakby poszedł o Bayernu przed którym prawdopodobnie tłuste lata i stał się częścią ekipy, która powiedzmy w 4 lata 2 razy wygra LM będzie legendą większą niż Boniek.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 kwie 2013, 10:45
Napisałem "prawdopodobnie" i podałem to jako przykład.Bienias pisze:Nie ma to jak optymizm. Jeszcze nic nie wygraliscie w Europie a juz masz plany na 4 lataSportowiec roku w Polsce jak nic. A jakby poszedł o Bayernu przed którym prawdopodobnie tłuste lata i stał się częścią ekipy, która powiedzmy w 4 lata 2 razy wygra LM będzie legendą większą niż Boniek.Z drugiej strony bedziecie miec Pepa ktory jak nikt potrafi utrzymac druzyne na topie. W kazdym razie Bundesliga to nie bedzie gejliga jak w Anglii czy Hiszpanii. To bedzie onanistyczna liga.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 kwie 2013, 11:51
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio