Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 04 lis 2013, 19:53
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 04 lis 2013, 20:27
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lis 2013, 20:38
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 04 lis 2013, 20:49
To chyba rozstrzygnie boisko.Costel kiedy bronił zawsze spisywał się co najmniej przyzwoicie.Oczywiście to nie jest ten rozmiar kapelusza co Hart,ale przy obecnej dyspozycji Joe Rumun jest opcją pewniejszą.Co do Muslery to jego nazwisko na kolana nie rzuca,przynajmniej mnie.Z resztą już od jakiegoś czasu media łączą z nami kolejnych bramkarzy.Byli już Begovic i Caballero,przewijał się Casillas,a teraz jest Muslera.Dopóki Hart formy nie ustabilizuje dopóty będziemy czytać info o zainteresowaniu City kolejnym golkiperem.BeBaD pisze:Pantilimon nie będzie stanowił większej konkurencji na dłuższą mete dla Harta.
sickstick łapie w czym rzecz.Pytanie tylko czy terapia wstrząsowa podziała?sickstick pisze:Jego posadzenie to raczej zabieg jak ze Szczęsnym w zeszłym sezonie - kilka spotkań na ławce w celu przemyślenia swojej postawy i uświadomienia graczowi, że z innym w bramce drużyna też daje radę.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 lis 2013, 21:54
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 lis 2013, 22:16
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 lis 2013, 7:11
cru pisze:Casillasie
Na moje trzymanie w klubie dwóch bramkarzy tej klasy to czysty przesadyzm.Ameryki nie odkryje,ale w wyjściowej '11' jest tylko jedno miejsce dla bramkarza,a żonglowanie,że kilka meczy gra jeden,a następnych kilka drugi według mnie nie ma sensu.Na chwilę obecną nie potrzebujemy kolejnego golkipera mimo,że Hart nie prezentuje się tak jak się od niego oczekuje.Obecnie broni Costel i nie zawodzi(odpukać w niemalowane),a kwestią czasu jest gdy Joe dostanie szansę.Zobaczymy jak się sprawy potoczą,ja mam nadzieję iż terapia wstrząsowa zda egzamin i Joe już niedługo będzie prezentował formę z sezonu mistrzowskiego.Morrow pisze:Jak dla mnie tylko Begovic.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 lis 2013, 12:41
Asmir Begovic has revealed he came close to joining Manchester City.
The Stoke City goalkeeper has been linked with a move to the Blues for a long time, and he told a Bosnian newspaper that the deal was almost sealed before manager Roberto Mancini was sacked.
He is quoted as saying: "As players, we are the last to find out things, probably our agents and club officials find out first without talking to us, then at the latter stage of negotiations they will tell us.
"As for Manchester City, when Mancini was on the bench, we were very close to an agreement.
"The transfer was not realised due to several reasons but the main one was the departure of the Italian manager."
Joe Hart's recent omission from Manuel Pellegrini's team has led some to suggest that City need to invest in a new goalkeeper in the January transfer window, but Begovic hinted he is more likely to stay at Stoke this season.
"Could I still move to City?" he said. "I really don't know if negotiations between clubs are still ongoing but for me probably the best thing would be to stay at Stoke City until the end of the season as in that way I would be truly ready for World Cup in Brazil."
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 lis 2013, 12:58
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 05 lis 2013, 14:52
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 lis 2013, 18:10

ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 11 lis 2013, 19:49

ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 18 lis 2013, 23:41
edmundo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 gru 2013, 21:07