AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 100

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Jey
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 08 kwie 2006, 14:14

Niggaz pisze:
Jey pisze:A powracając do wcześniejszych wypowiedzi to Valdes, żeczywiście ostatnie stracił formę.
Ale zonk. Akurat tak się składa, że Valdes nie stracił żadnej formy ostatnio, ale co tam. Każdy pisze co mu tam pasuje bez względu na to czy to prawda czy nie :roll:

Najlepsze jest jednak :arrow:
Jey pisze:żeczywiście
:rydzyk:
J się schowam
Ostatnio jestem niedoinformowany i pirdoły pisze :?

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 08 kwie 2006, 16:19

Jey pisze:Ostatnio jestem niedoinformowany i pirdoły pisze
No co ty, nie tak ostatnio.

Skończmy już te dywagacje na temat formy Valdesa. bedzie to bedzie nie bedzie to pech(dla mnie szczęście). Valdes jest jaki jest i na miejsce w bramce Barcy moim zdaniem nie zasługuje.

Koniec OT na temat tego zawodnika, to jest temat o najlepszej włoskiej drużynie :P 8) :D :!: .

Mecz z Chievo zbliza się wielkim krokami a tu cisza jak makiem zasiał. Zazy nie ma, tylko coś tutaj o Valdesie jego Tata wspominał. Pewnie dwa kompy mają w chacie :P .
Prawdopodobne skład:
Dida-Cafu Nesta Kaładze Maldini-Seedorf Pirlo Gattuso Kaka-Gila Pippo
I jescze bukmacherka:

AC Milan 1.35

X 4.15

Chievo Verona 8.50
Trzeba wygrać i czekac na Barce.
Forza

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 kwie 2006, 16:32

Trzeba wygrac i czekac na Inter.

To beda pasjonujace a zarazem meczace dwa tygodnie.Inter Barca Barca (Messine pomijam).Ogladajac kazde z tych spotkan bede pewnie klebkiem nerwow a takie nagromadzenie ich w odstepie 12 dni zapewne zbyt pozytywnie nie wplynie na moje zdrowie.

Chievo jak to Chievo jest zawsze batem na Milan.Nie wiem jak oni to robia ale druzyna bez wielkich gwiazd co sezon rozkupywana mniej lub bardziej a i tak zmusza nas do najwyzszego wysilku.A gdy tego wysilku nie ma to po prostu z nimi przegrywamy.
O tyle dobrze ze gramy u siebie a u siebie w tym sezonie nie przegrywamy i niemal nie remisujemy.Jest to tez swietny mecz dla Gilardino zeby strzelic w koncu bramke i mam nadzieje sie przelamac co bedzie szalenie wazne na finiszu.
Moje serce raduje sie gdy widzi nasze przypuszczalne boki obrony w tym meczu.Cafu Maldini wracaja w najwazniejszym momencie.Musza szybko zlapac forme oby sie to udalo szczegolnie z Cafu bo mamy wielkie problemy z obsada prawej obrony.
Wkurza mnie natomiast sklad pomocy na to spotkanie.Zero rotacji.Pirlo ciagle w pierwszym nie wiem po co w takim meczu moze zagrac Vogel przeciez.Dlaczego nie Ambro albo Costa o Jankulu nawet nie marze.

Wierze jednak ze pacynka wie co robi :)

Forza Milan.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 08 kwie 2006, 16:37

Jey pisze:J się schowam
Ostatnio jestem niedoinformowany i pirdoły pisze :?
Ja bym to nazwał niedouczeniem , w każdym razie ortografia jest Ci chyba obca. :lol:

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 08 kwie 2006, 16:48

madrid_fan pisze:Ja bym to nazwał niedouczeniem , w każdym razie ortografia jest Ci chyba obca.
No ostatnio nie interesuje się piłką tak jak dawniej :roll:
W Polsce mieszkam 10 lat i z ortografią mam trochę problemy... :?

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 08 kwie 2006, 17:05

Chlopaczek pisze:Dlaczego nie Ambro albo Costa o Jankulu nawet nie marze.
Jankul w meczu z Lecce nie pokazal nic. Musimy zagrać o honor i przede wszystkim o punkty aby walczyć z nterem który czuje w kościach że przegra albo zremisuje.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 kwie 2006, 17:14

A co ma pokazywac jak zagra od wielkiego dzwonu?
Idac tym tokiem rozumowania Pirlo powinien trenowac z rezerwami.
Zawodnik musi czuc ze trener na niego liczy nawet jesli nie stawia.Superpatyk Crouch w L'poolu nie strzelil gola przez ponad 10 godzin a Benitez i tak uparcie wystawial go w pierwszym skladzie i w koncu ten "napastnik" sie przelamal.

Jankul sie u nas calkowicie marnuje.Dobrze ze jestesmy na tyle bogaci ze mozemy sobie pozwolic na marnowanie zawodnikow za 8 milionow euro :roll:

A "najfajniej" bedzie jak ktorys z naszych pierwszoplanowych pomocnikow w tym meczu zlapie kontuzje.No to wtedy sie dopiero posypia na Carlo gromy i pytania dlaczego nie wystawil zmiennikow.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 08 kwie 2006, 17:33

Wedlug mnie to normalne ze Carlo chce wystawic w tym meczu pierwszy sklad. Do meczu z Interem zdaza wypoczac, poza tym widzielismy jak zmiennicy radzili sobie z Lecce i w kontekscie obrony drugiego miejsca w tabeli lepiej przeciwko lepszemu od poprzedniego rywala Chievo wystawic mocniejszy sklad. O kontuzje nie ma sie co bac bo jak bedzie miala sie przytrafic to zdarzy sie na treningu. Mysle ze wygramy ten mecz, chcialbym aby padlo kilka bramek, mogliby Gila z Sheva ustrzelic cos aby nie tracic dystansu do Toniego w klasyfikacji zdobywcow bramek.

Awatar użytkownika
Jonathan_NJ
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 08 kwie 2006, 17:53

Kendo pisze:Cafu

To wielki powrót wielkiego zawodnika, mam nadzieję , iż szybko odzyska wysoką formę i wkomponuje się w grę Milanu. Jeśli wystąpi , co pewne nie jest to będzie to dobre wstrzelenie się do gry , biorąc pod uwagę zbliżające sie spotkania z Interem i Barceloną. Kontuzji doznal Stam, Costacurta ma już swoje lata i nie te warunki co kiedyś , jednak nadal jest bardzo dobrym zawodnikiem. Brakuje szybkich akcji prawą stronę , które psują szyki obronne i przyswarzają problemów rywalowi ... Cafu, czekamy.

Dziwi mnie zaś gra Pirlo, który jak wiemy nie gra ostatnio jak przystało należy, co może być spowodowane przemęczeniem. Na tej pozycji grać może akurat Ambrosini czy Vogel i sądzie, iż to któryś z tych zawodników powinien zagrać od pierwszych minut.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 kwie 2006, 18:09

Jutro mecz który musimy wygrać aby zachować przewage nad Interem bo za tydzień derby które są dla nas bardzo wazne ale mecz Ligi Mistrzów jest najważniejszy i Carlo powinien uważać. Gramy chyba w piątek :?:
ostry66 pisze:mogliby Gila z Sheva ustrzelic cos aby nie tracic dystansu do Toniego w klasyfikacji zdobywcow bramek.
To jest najmniej ważne, Toni już ma za wysoką przewage. Niech się lepiej skupią na wygrywaniu a nie strzelaniu.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 08 kwie 2006, 19:10

bramkarze: Dida, Kalac.
obrońcy: Cafu, Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Simic.
pomocnicy: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
napastnicy: Amoroso, Gilardino, Inzaghi.
Lista powołanych. o bokach mogliśmy pomarzyć. El Capitanio nie powołany. Musimy zagrac skrzydłami w polui karnym tacy specjaliści od gry głową jak Gila i Pippo.Chlopaczek co do jankulovskiego. Nie gra nie dlatego że buty nie podoibaja sie Ancelottiemu ale dlatego że na reningach nic nie pokazuje. Carlo nie przekonał sie do twgo zawodnika. na lewej obronie od konkurencji aż wrze. Maldini,Kala,Sergio.Jankulovski jest dla mnie tym 4, więc zapewnie dużo już nie pogra. Słyszałem plotki na temat jego transferu do Romy. To by było świetne posunięcie. Pograł by tam a byłby cześcią zapłaty za Chivu.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 kwie 2006, 11:14

Już dziś zmierzymy się na własnym stadionie z 6 drużyną ligi włoskiej Chevio :] Będzie to okazja do rewanżu z pierwszej rundy gdzie na wyjeździe przegraliśmy 2:1. Jeżeli wierzyć statystyką to dziś powinniśmy wygrać lub w ostateczności zremisować. Nasza drużyna napewno liczy na wicemistrzostwo kraju i aby tego dokonać musimy dziś wygrać aby utrzymać przewage nad Interem który wczoraj wygrał swój mecz. Chievo też ma o co walczyć i będą się starali nas pokonać bo walczą o miejsce premiowane występem w pucharze UEFA. Carlo może dziś liczyć na wszystkich poza Stamem który najprawdopodobniej nie zagra nawet w meczu z Barceloną :?

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 kwie 2006, 14:33

Mamy już oficialne składy:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Gilardino, Inzaghi. All: Ancelotti.

CHIEVO: Fontana; Malagò, Moro, Mandelli, Lanna; Semioli, Brighi, Franceschini, Gemiti; Amauri, Pellissier. All: Pillon.

Mecz rozpocznie się z 10 minutowym opóźnieniem.Bardzo cieszy mnie widok w podstawowej 11 Cafu.Reszta bez zmian :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 kwie 2006, 14:34

Oficjalne jedenstaki

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Gilardino, Inzaghi.

Rezerwa: Kalac, Costacurta, Simic, Vogel, Jankulovski, Rui Costa, Amoroso.

CHIEVO: Fontana; Malagò, Moro, Mandelli, Lanna; Semioli, Brighi, Franceschini, Gemiti; Amauri, Pellissier.

Rezerwa: Squizzi, Mantovani, Scurto, Landolina, Zanchetta, Obinna, Tiribocchi.

Mecz zacznie sie o 15:10 narazie nie wiadomo czemu sie opozni poczatek spotkania ale Galliani ma wyjasnic w niedługim czasie.
A juz wszystko jasne Milan solidaryzuje sie z Interem dlatego wyszli 10 minut pozniej na murawe.
Wczoraj Inter został napadniety przez ich własnych kibicow w Malpensa.
Pozostaje tylko Forza Milan

Ale kaszana przegrywamy po golu Pellissier ktory wyprzedił Cafu i strzelił w lewy rog :/
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2006, 15:29 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 09 kwie 2006, 14:36

Strasznie liczę na bramkę Gili i że się chłop przełamie bo jak nie to jego kryzys będzie się pogłębiał :? , a to jest naprawdę przyszłościowy zawodnik. Chciałabym nawet aby pomoc "zagrała" bardziej pod niego niż Pippo bo ta bramka jest mu naprawdę potrzebna.
Typuję 2:1 dla nas- Bramki Pippo i Gili :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”