Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 lip 2011, 20:54
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 lip 2011, 20:58
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lip 2011, 21:25
Na zasadzie gdzie nas rzuci. Jedziemy do znajomego na kujawy, a potem stamtąd ruszamy nad morze. Na krzywy ryj, taki spontaniczny wypad. Coś się w trakcie ogarnieBienias pisze:ja podobnie. Gdzie wybijasz?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 lip 2011, 22:31
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2011, 22:59
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 lip 2011, 23:01
Hmm wtedy najprawdopodobniej bede w Krakowie, składać papiery na UEK.piwus pisze:16 lipca - Kraków
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2011, 4:07
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lip 2011, 9:59
Też pozdrawiamykaczy pisze:walcie sie na ryj
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lip 2011, 10:18
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 09 lip 2011, 11:20
A na co składasz te papiery?Vianuch pisze:Hmm wtedy najprawdopodobniej bede w Krakowie, składać papiery na UEK.Także wieczorem/nocą bardzo chętnie, muszę tylko jakiś nocleg/poranek ogarnąć.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 lip 2011, 4:35
Dla mnie to jest bardzo przykre co piszesz, nie wiem czy to żart. Początkowo nie było mowy o noclegu, żadnych planów w tym kierunku. Potem, kiedy Chlopaczek to zaproponował, odpowiedziałem, że u mnie nie ma miejsca. U mnie w domu nie ma miejsca. Podtrzymuję to. Od razu kiedy pojawił się plan noclegu, zacząłem szukać hostelu dla nas, bo ja też się planuję dołożyć. Różnie można mnie nazywać, ale tego nie rozumiem. Dlaczego kłamcą? Skąd ten kwas?sbQ pisze:Ale ten Piwus to kręci. Jak się pytałem czy będzie nocleg, to "nie, nie... u mnie nie ma miejsca, nic nie wiem ". A teraz z noclegiem. A idź się pan ... :mać:
Chlopaczek też dobry jest. W oczy ładnie pięknie, a teraz razem pokazaliscie na co was stać.
Chamstwo.
6 osób jest chętnych na nocleg, prawdopodobnie weźmiemy 5 lub 6-osobowy pokój na spanie i afterparty. DołączaszVianuch pisze:Hmm wtedy najprawdopodobniej bede w Krakowie, składać papiery na UEK.Także wieczorem/nocą bardzo chętnie, muszę tylko jakiś nocleg/poranek ogarnąć.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lip 2011, 13:32
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2011, 13:34
ekhm... to ja bym sie chcial wypisacChlopaczek pisze:to sie umowimy na piwko i seks z murzynami.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lip 2011, 13:44
Nie ma odwrotow ani zwrotow...Emerald pisze:ekhm... to ja bym sie chcial wypisacChlopaczek pisze:to sie umowimy na piwko i seks z murzynami.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 lip 2011, 13:58
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio