Wasze prywatne typy - Strona 993

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 6:48

baziu pisze:Chelsea
AV
Lech
Inter
Hardkorowo :? Osłabiona Aston Villa, jeszcze bardziej osłabiony i bezzębny Inter, beznadziejnie spisujący się Lech... :roll: Tylko Chelsea jako tako przekonuje.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2010, 6:58

Salas11 pisze:bezzębny Inter
Po porażce w LM i remisie w Bresci muszą nawet 'rezerwowym' składem wygrać z cieniującą drużyną Lecce.
Salas11 pisze:beznadziejnie spisujący się Lech...
Mówisz o lidze bo chyba nie LE, wkońcu wygrać muszą, już o tym pisałem.Szczerze? dla mnie pewniak!
Salas11 pisze:Osłabiona Aston Villa
Na własnym stadionie bez porażki i 5 meczów bez zwycięstwa, męczyć się będą ale wygrać 1 bramką powinni.
Salas11 pisze:Hardkorowo
No risk no fun.

Bardziej zawiodłem się wczoraj na Spursach którzy dominowali a nie wygrali i Portsmouth, którzy przez głupi faul w ostatniej minucie przez strzelca bramki dali karnego QPR.
Dzisiaj jak coś z tych meczy wtopi to mógłbym zawieść się tylko na Leszku.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 8:31

baziu pisze:Po porażce w LM i remisie w Bresci muszą nawet 'rezerwowym' składem wygrać z cieniującą drużyną Lecce
Właśnie że nic nie muszą. Jeśli wygrają, oczywiście będę się z tego cieszył, ale szczerze mówiąc tego nie widzę. Benitez nie ogarnął tej drużyny nawet jak większość zawodników była zdrowa, więc jak ma ogarnąć z plagą kontuzji, praktycznie bez drugiej linii, która jest kluczowa? :roll: Pisałem tuż po meczu z Brescią, aby nie stawiać na Inter w najbliższych spotkaniach, no ale jak chcesz.
baziu pisze:Mówisz o lidze bo chyba nie LE, wkońcu wygrać muszą, już o tym pisałem.Szczerze? dla mnie pewniak
Wciąż patrzysz na Lecha przez pryzmat formy w LE, mimo iż w lidze regularnie dają ciała. Pewniak? Liga polska jak żadna inna nauczyła mnie przez lata gry, że tu nie ma żadnych pewniaków. Dlatego w ogóle jej nie obstawiam.
baziu pisze:Na własnym stadionie bez porażki i 5 meczów bez zwycięstwa, męczyć się będą ale wygrać 1 bramką powinni.
Tottenham też powinien a widziałeś jak było. Jedyny mecz który wczoraj mi nie wszedł, ale zapomniałem o forumowej zasadzie: jeśli za dużo osób gra dane zdarzenie, to nie wejdzie. Przykładów wiele na potwierdzenie teorii (Lyon, Lazio, Tottenham etc)
baziu pisze:No risk no fun.
W tym wypadku bet for fun, bo wytypowałeś aż trzy mecze drużyn, które grają na przełamanie. To nie ma szans powodzenia. Coś musi nie wejść.
baziu pisze:Dzisiaj jak coś z tych meczy wtopi to mógłbym zawieść się tylko na Leszku.
Tak bardzo w nich wierzysz, czy to zwykła sympatia dla klubu z Wielkopolski w której mieszkasz? :>

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 lis 2010, 9:53

Co sądzicie o Arsenalu na dzisiaj?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lis 2010, 10:15

do Salasa:
uważasz, że Lech jest słaby, a czy Polonia jest jakaś mocna? Lech u siebie potrafi grać o wiele lepszą piłkę niż na wyjeździe, zwłaszcza będąc w takiej sytuacji w jakiej teraz są.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2010, 10:19

Salas11 pisze:Tak bardzo w nich wierzysz, czy to zwykła sympatia dla klubu z Wielkopolski w której mieszkasz? :>
I sympatia i wiara :wink:
Salas11 pisze:To nie ma szans powodzenia. Coś musi nie wejść.
Szanse są zawsze :wink:

Wiesz wolę obstawić AV, Inter itd. o kursie 1,75 i zaryzykować, niż tak jak w przypadku Bastii o kursie 1,30 srałem do końca, więc wiesz jak mam się bać to wole mieć więcej do wyciągnięcia.
Nie gram za wielkie stawki max 20zł czasami zdarza się, że za 50, więc tragedii nie ma. Kiedyś próbowałem grać single za 100zł minimum to byłem tak posrany z wyborem meczu, że wypłata szła w jeden weekend.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 10:59

Aker pisze:uważasz, że Lech jest słaby, a czy Polonia jest jakaś mocna? Lech u siebie potrafi grać o wiele lepszą piłkę niż na wyjeździe, zwłaszcza będąc w takiej sytuacji w jakiej teraz są.
Nigdzie nie napisałem że Lech jest słaby, tylko że daje ciała. Dla mnie to rzecz niepojęta, że drużyna jest w stanie urywać punkty Juventusowi, wygrywać z kilka klas silniejszym ManCity i jednocześnie być w ligowej tabeli na przedostatnim miejscu wyprzedzając jedynie beznadziejną w tym sezonie Cracovię. Była w odpowiednim wątku dyskusja na temat tego zjawiska. Konkluzje były takie, że piłkarzom odjebała sodówka po zeszłym sezonie i meczach w LE, przez co na ligowe potyczki wychodzą jak na sparing. Skoro takie są fakty, jaką mam pewność że tym razem podejdą do meczu z odpowiednim zaangażowaniem? Żadną. Czeher jakiś czas temu fajnie to zdiagnozował:
czeher pisze:a to jest Polska amatorka pachnie z kazdej sfery zycia
Że mają nóż na gardle też do mnie nie trafia, bo nawet jeśli taki Peszko rozwiąże kontrakt z Lechem, chętnych na jego usługi będzie sporo (przynajmniej w kraju) Status gwiazdy ( :lol: ) już ma więc i o odpowiednie zarobki trudno nie będzie. Będzie zatem gwiazdorzył gdzie indziej. Może już coś takiego planuje skoro ambicji starcza mu (innym zresztą też) tylko na mecze LE, gdzie można się pokazać Europie na tle prawdziwych gwiazd?
baziu pisze:Wiesz wolę obstawić AV, Inter itd. o kursie 1,75 i zaryzykować, niż tak jak w przypadku Bastii o kursie 1,30 srałem do końca, więc wiesz jak mam się bać to wole mieć więcej do wyciągnięcia.
To tak jakbym się zastanawiał: napaść na bank czy na monopolowy? :think: :P Ale spoko, rób jak uważasz :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 14:10

Lech na własnym stadionie to inny Lech. U siebie powinien te śmieszne dyskopolo rozpierdolić. Tylko że Lech był przygotowywany do gry przez Zielińskiego i piłkarze mają siły na godzinę gry, nie mówiąc już o 3 meczach w ciągu tygodnia :lol: Ciężki mecz do stawiania.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 14:20

ależ byłem wczoraj zły (delikatnie mówiąc) na te Koguty. W rożnych chyba 17-3, w strzałach nie liczyłem. Gordon bronił wszystko co leciało, nie wybronił raz, jak VDV sobie ręką pomógł i gola uznali. Taaaką przewagę mieli :angry2:

Dziś trzeba się odegrać !! :P
Arsenal i

własnie cholera nie wiem co do tego dodać. NIc mnie nie przekonuje, a na Chelsea mało płacą :?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 lis 2010, 15:03

fieldy pisze:własnie cholera nie wiem co do tego dodać. NIc mnie nie przekonuje, a na Chelsea mało płacą :?
Ja mam Arsenal Villę i Liverpool

Villa u siebie powinna pyknąć Blackpool a wiadomo że Liverpool jest na fali i po zwycięstwie z Chelsea zagrają mocno uskrzydleni.
AKO: 4.30

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 15:13

Ja sobie na karteczce wypisałem: Arsenal, Lazio i Dundee Utd. Zobaczymy co z tego będzie. Do tego hokej (czeski i szwedzki) i dycha w obiegu :lol:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1512
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 lis 2010, 15:20

na dzisiaj :
Bilbao - Alcoron 1 , Baskowie raczej pewni awansu i u siebie powinni przypieczętować awans
Barca (-1) - Ceuta 1 - mysle ze Katalonczycy wygraja u siebie minimum 2 bramkami
Swansea - Bristol 1 - Swansea walczy o awans do PL sa cholernie mocni u siebie , raczej niespodzianki byc nie powinno
Zenit - Csk - 12 mecz o mistrza praktycznie , nie wyobrażam sobie remisu w tym meczu albo gospodarze albo goscie
Chelsea - Fulham 1 Chelsea u siebie nie traci pkt .
City - United 12 - podopieczni Fergusona ostatnio koszą wszystko co leci , to jednak derby remis nie wchodzi w gre
Cesena - Lazio 2 - Lazio po ostatniej wpadce z Roma bedzie chcialo wygrac a na wyjazdach graja bardzo dobrze
Gent - Eupen 1 - Eupen to jedna z najslabszych druzyn w lidze i mysle ze Gent spokojnie wygra

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 15:48

chyba jeszcze Atletico z Osasuną gra (wczoraj się przyglądałem, mogłem drużyny pomylić :P)
ktoś ma wątpliwości ? bo 1 mi się tu widzi :glass:
majer13 pisze:Ja mam Arsenal Villę i Liverpool
wiesz jak to jest z meczami z tej samej ligi, w tej samej kolejce, cieżko trafić kilka na raz :)

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 10 lis 2010, 16:18

Atletico z Las palmas graja :)

Nie mam pojecia co dzisiaj postawic czaje sie na single arsenal,inter,i byc moze Lazio.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lis 2010, 16:33

Od Interu po ostatnich wyczynach lepiej sie trzymac z daleka, poki sie u chlopakow nie ustabilizuje. Chelsea wydaje sie pewna, ale kurs marny, Milan tez powinien dac rade u siebie. Arsenal boli fakt ze to wyjazd i Wolves u siebie potrafia zaskoczyc, no ale nie widze u nich kolejnej straty punktow z rzedu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”