Hardkorowobaziu pisze:Chelsea
AV
Lech
Inter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 6:48
Hardkorowobaziu pisze:Chelsea
AV
Lech
Inter
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2010, 6:58
Po porażce w LM i remisie w Bresci muszą nawet 'rezerwowym' składem wygrać z cieniującą drużyną Lecce.Salas11 pisze:bezzębny Inter
Mówisz o lidze bo chyba nie LE, wkońcu wygrać muszą, już o tym pisałem.Szczerze? dla mnie pewniak!Salas11 pisze:beznadziejnie spisujący się Lech...
Na własnym stadionie bez porażki i 5 meczów bez zwycięstwa, męczyć się będą ale wygrać 1 bramką powinni.Salas11 pisze:Osłabiona Aston Villa
No risk no fun.Salas11 pisze:Hardkorowo
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 8:31
Właśnie że nic nie muszą. Jeśli wygrają, oczywiście będę się z tego cieszył, ale szczerze mówiąc tego nie widzę. Benitez nie ogarnął tej drużyny nawet jak większość zawodników była zdrowa, więc jak ma ogarnąć z plagą kontuzji, praktycznie bez drugiej linii, która jest kluczowa?baziu pisze:Po porażce w LM i remisie w Bresci muszą nawet 'rezerwowym' składem wygrać z cieniującą drużyną Lecce
Wciąż patrzysz na Lecha przez pryzmat formy w LE, mimo iż w lidze regularnie dają ciała. Pewniak? Liga polska jak żadna inna nauczyła mnie przez lata gry, że tu nie ma żadnych pewniaków. Dlatego w ogóle jej nie obstawiam.baziu pisze:Mówisz o lidze bo chyba nie LE, wkońcu wygrać muszą, już o tym pisałem.Szczerze? dla mnie pewniak
Tottenham też powinien a widziałeś jak było. Jedyny mecz który wczoraj mi nie wszedł, ale zapomniałem o forumowej zasadzie: jeśli za dużo osób gra dane zdarzenie, to nie wejdzie. Przykładów wiele na potwierdzenie teorii (Lyon, Lazio, Tottenham etc)baziu pisze:Na własnym stadionie bez porażki i 5 meczów bez zwycięstwa, męczyć się będą ale wygrać 1 bramką powinni.
W tym wypadku bet for fun, bo wytypowałeś aż trzy mecze drużyn, które grają na przełamanie. To nie ma szans powodzenia. Coś musi nie wejść.baziu pisze:No risk no fun.
Tak bardzo w nich wierzysz, czy to zwykła sympatia dla klubu z Wielkopolski w której mieszkasz?baziu pisze:Dzisiaj jak coś z tych meczy wtopi to mógłbym zawieść się tylko na Leszku.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 lis 2010, 9:53
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lis 2010, 10:15
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 lis 2010, 10:19
I sympatia i wiaraSalas11 pisze:Tak bardzo w nich wierzysz, czy to zwykła sympatia dla klubu z Wielkopolski w której mieszkasz?
Szanse są zawszeSalas11 pisze:To nie ma szans powodzenia. Coś musi nie wejść.
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 10:59
Nigdzie nie napisałem że Lech jest słaby, tylko że daje ciała. Dla mnie to rzecz niepojęta, że drużyna jest w stanie urywać punkty Juventusowi, wygrywać z kilka klas silniejszym ManCity i jednocześnie być w ligowej tabeli na przedostatnim miejscu wyprzedzając jedynie beznadziejną w tym sezonie Cracovię. Była w odpowiednim wątku dyskusja na temat tego zjawiska. Konkluzje były takie, że piłkarzom odjebała sodówka po zeszłym sezonie i meczach w LE, przez co na ligowe potyczki wychodzą jak na sparing. Skoro takie są fakty, jaką mam pewność że tym razem podejdą do meczu z odpowiednim zaangażowaniem? Żadną. Czeher jakiś czas temu fajnie to zdiagnozował:Aker pisze:uważasz, że Lech jest słaby, a czy Polonia jest jakaś mocna? Lech u siebie potrafi grać o wiele lepszą piłkę niż na wyjeździe, zwłaszcza będąc w takiej sytuacji w jakiej teraz są.
Że mają nóż na gardle też do mnie nie trafia, bo nawet jeśli taki Peszko rozwiąże kontrakt z Lechem, chętnych na jego usługi będzie sporo (przynajmniej w kraju) Status gwiazdy (czeher pisze:a to jest Polska amatorka pachnie z kazdej sfery zycia
To tak jakbym się zastanawiał: napaść na bank czy na monopolowy?baziu pisze:Wiesz wolę obstawić AV, Inter itd. o kursie 1,75 i zaryzykować, niż tak jak w przypadku Bastii o kursie 1,30 srałem do końca, więc wiesz jak mam się bać to wole mieć więcej do wyciągnięcia.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 14:10
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 14:20
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 lis 2010, 15:03
Ja mam Arsenal Villę i Liverpoolfieldy pisze:własnie cholera nie wiem co do tego dodać. NIc mnie nie przekonuje, a na Chelsea mało płacą
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 15:13
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 lis 2010, 15:20
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 15:48
wiesz jak to jest z meczami z tej samej ligi, w tej samej kolejce, cieżko trafić kilka na razmajer13 pisze:Ja mam Arsenal Villę i Liverpool
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 10 lis 2010, 16:18
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lis 2010, 16:33
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio