Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 paź 2009, 19:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 03 paź 2009, 20:46
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 0:38
Ta wyjściowa '11' oznaczała naprawdę dużo zmian. Na ławce usiadł bezwzględnie najlepszy środkowy obrońca Barcelony (i nie tylko), zawodnik, który sprawia, że w tyłach mamy spokój. Puyol grał dobrze, ale Rafa poniżej normy.Jarzinho pisze:Valdés, Alves, Márquez. Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Ibrahimović, Messi
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 04 paź 2009, 10:57
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 paź 2009, 11:26
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 paź 2009, 11:37
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 12:32
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 paź 2009, 14:07
Nasza defensywa ma podobny poziom do tej AtleticoMentor pisze:Teraz przerwa na reprezentacje a potem wyjazd do Valencii a więc trochę kiepsko to wygląda, ale trzeba jakoś dać radę.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 14:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 paź 2009, 14:16
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 14:20
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 paź 2009, 14:25
Wiem, dlatego liczę że zagra... Pedro lepiej spisuje się od niegoMentor pisze:Henry raczej na pewno. Jego uraz miał być niegroźny. Do meczu 2 tygodnie więc jak nic nowego mu się nie stanie to będzie gotów do gry. Inna sprawa, że jak gra to spisuje się dość słabo.
Niby tak, ale Mata, Pablo czy Silva kompletnie nie nadają się do mocnej gry defensywnej. Za słabi są w tym, niemal zerowy odbiór mająMentor pisze:A przeszkadzanie naszym maluchom to zdecydowanie dobra metoda, ale jeden zawodnik może nie wystarczyć. Wczoraj obaj mieli oddzielne plastry i do rozgrywania w środku musiał się przyłączyć Messi. Inna sprawa, że coś za coś - Almeria dobrze zorganizowana w defensywie nie oddała strzału na bramkę Valdesa
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 14:29
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=29064Sammyy pisze:Bojan raczej nigdzie się nie wybiera. W u20 nie zgłoszony, a na u17 za stary już jest. Chyba, że jest coś o czym nie wiem jeszcze![]()
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 paź 2009, 14:38
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 22:59
Pogrubiony fragment rozłożył mnie na łopatkiXavi:
„Chico cały czas krył mnie indywidualnie. To irytujące, bo nie wiesz co masz ze sobą zrobić. Czasami chciałem nawet zejść z boiska, bo tak mi to przeszkadzało. Nigdy nie spotkałem się jeszcze z tak bliskim kryciem. To było wręcz obsesyjne. Chodził za mną nawet gdy wykonywałem rzuty rożne. Starałem się nie zwracać na to uwagi i grać z pierwszej piłki. To przykre że tak grali, ale myślę że więcej drużyn przyjmie taki sposób gry.”
Iniesta:
„Mam dobre wspomnienia z tego meczu, szczególnie że zakończył się dla nas bardzo pozytywnie. Żal mi Ortiza, który widać że chciał grać, ale nie mógł, bo cały czas musiał stać blisko mnie. Sanchez oddelegował aż dwóch graczy, którzy mieli utrudniać życie mi i Xaviemu. Było to dziwne spotkanie, ale najważniejsze że mamy komplet punktów.”
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio