Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 20 cze 2009, 12:08
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 cze 2009, 12:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 cze 2009, 23:34
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 cze 2009, 0:29
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 cze 2009, 3:15
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 23 cze 2009, 3:32
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 cze 2009, 4:24
Im wiecej gwiazd tym gwarancja mniejsza. Druzyna nie moze miec 11 liderowEtus2 pisze:nawet jak skompletuje mega kosmiczny skład to gwarancji nie będzie miał
Nie wiem kiedy on sie mial pogodzic z odejsciem skoro na kazdym kroku podkresla ze chce pomoc Valencii wyjsc z kryzysu.vakabayashi pisze:1. Villa na pewno nie zostanie w Valenci m.in dlatego że pogodził sie o odejsciem i po prostu chce odejsc
2. nalozenie na hiszpana miana 'nie na sprzedaż' to bardzo sprytny zabieg ze strony prezesa Valencii
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 23 cze 2009, 12:08
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 23 cze 2009, 12:35
marnaktory z kapelusza wyciaga kase na nowe zabawki (ale napinka)
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 cze 2009, 13:39
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 24 cze 2009, 5:36
Nigdzie sie nie cofnie pozostajac w Valencii. Bedzie wciaz na tym samym dobrym pulapie w klubie o ppotencjale pozwalajacym za 2-3 lata spokojnie walczyc o mistrzostwo, gdzie David jest bezsprzecznie gwiazda i liderem. To dla niego naprawde swietne miejsce do pracy, a swoje ambicje doskonale spelnia chociazby w reprezentacjiPelart pisze:Villa zdaje sobie sprawę, że pozostanie w Valencii będzie krokiem w tył, tej klasy napastnik, mający już swoje lata a grać w LE i walczyć o 3-4 miejsce w lidze? moim zdaniem David ma większe ambicje
Jesli kredyt bankowy uwazasz za "zabezpieczenie" budzetu to martwi mnie twoja wiedza o zabezpieczeniach.Etus2 pisze:ma 2 zabezpieczenia u dużych banków pozatym nie zapłacimy tego wszystkiego na raz tylko w ratach
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 24 cze 2009, 10:12
za 2-3 lata? trochę dużo będzie musiał czekać , w Realu również byłby gwiazdą a strzelając tyle bramek co w Valencii byłby jednym z liderów , imo Real potencjał ma większy.Nigdzie sie nie cofnie pozostajac w Valencii. Bedzie wciaz na tym samym dobrym pulapie w klubie o ppotencjale pozwalajacym za 2-3 lata spokojnie walczyc o mistrzostwo, gdzie David jest bezsprzecznie gwiazda i liderem. To dla niego naprawde swietne miejsce do pracy, a swoje ambicje doskonale spelnia chociazby w reprezentacji
Oświeć mnie ,tylko proszę bez linków do gazet katalońskichJesli kredyt bankowy uwazasz za "zabezpieczenie" budzetu to martwi mnie twoja wiedza o zabezpieczeniach.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 24 cze 2009, 10:38
Tu nie trzeba linków do gazet. Kredyt był, jest i zawsze będzie długiem. Jeżeli "zabepieczasz" sobie budżet robiąc długi, to oznacza, że kopiesz pod sobą dołki. Dodatkowo od kredytów płacisz odsetki, które są zarobkiem banku, a dla Ciebie oznaczają powiększenie zobowiązań.Etus2 pisze:Oświeć mnie ,tylko proszę bez linków do gazet katalońskich
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 cze 2009, 10:49
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 cze 2009, 15:52
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio