Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 sty 2014, 16:18
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sty 2014, 16:21
Ale jak tu dyskutować kiedy wokoło sami hipokryci, którzy sądzą że nikt już nie pamięta jak sami byli przeciwnikami transferów, a teraz każdy transfer powoduje ekstazę na forum. Ok, trzeba robić zakupy, Mata to bardzo dobry piłkarz, ale mądry Polak po szkodzie bo można było w lecie zrobić 2-3 poważne wzmocnienia i nie płakać teraz, że jest tak fatalnie i przegrywamy wszystko. Tylko wtedy jakoś nic się nie działo. Hejtowanie Mggigsie to dla mnie pisanie nie na temat posta, tylko na temat tego kto go napisał. Morrowa w to nie mieszaj, daj po prostu spokój tej wymianie zdań z lipca, po prostu odpuść bo to już jest przegięcie, że używasz tego w każdej rozmowie. Szanuję zdanie Twoje i Arwina, ale hipokryzji nie rozumiem. Nie jestem jasnowidzem, ale do przewidzenia było, że nowy trener nie pociągnie tego zespołu z takim składem. Już ostatni sezon za Fergusona pokazywał, że są problemy, jednak kunszt SAFa umiał wykrzesać 1000% z tej ekipy.MGiggs pisze:Bassu widze ma problem w tym temacie- Arwin i ja jesteśmy hejterami, reda umieszcza na nasłabsze ogniwo forum a Morrow o mało z sobie nie wyszedl podczas letniej wymiany zdań z Ozilem i Bale w roli głownej. Nie wiem kto jeszcze został..Kamil juz malo pisze i chyba tylko czarny został
Za 2 krotnie najlepszego piłkarza roku Chelsea płacimy 37 mln funtów, za faceta który ma staty na poziomie Silvy pod względem goli asyst kreowanych sytuacji- nagle jest przeplacony a za Balego mieliśmy dać 120 mln bo jest wart każdych pieniędzy z Ozilem który nie gra tak dobrze jak Mata w zeszłych sezonach w Chelsea. Trudno się w tym połapać co piszesz. Nikt nie sądził że Carras zanotuje taki spadek formy a Rio po świetnym sezonie będzie wrakiem, do tego doszły kontuzje Roo i RVP.Okazało sie ze Nani jednak nie nadaje sie do MU a dla Younga i LAV.Kagawynie ma już miejsca w klubie. Tylko że zamiast wróżenia wiekszosć wolała poczekać to co pokaże boisko.
Cięzko Cie Bassu ogarnąć.
Police say they received a 999 call from a Manchester United fan demanding to speak to Sir Alex Ferguson after the side's exit from the League Cup last night.
They lost their semi-final with Sunderland 2-1 on penalties after extra time.
The supporter is said to have been 'in a drunken state'.
Officers are reminding people only to call 999 in an emergency.
The police force said: "Last night, at approximately 10.30pm a man from the Crumpsall area of north Manchester rang 999 in a drunken state demanding to speak to Sir Alex Ferguson about last night's result.
"Obviously, it can be a sad and depressing moment when you're football team loses a game, however can we all please remember that 999 is to be used for emergencies only. For any other police related enquiries that are not an emergency, you can ring 101.
"If you would like to speak to Sir Alex about recent football results we here at GMP Manchester North can only suggest you try ringing Manchester United FC directly as you will probably (not definitely) have a much better chance of getting through to him there rather than ringing the police."
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 sty 2014, 16:42
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2014, 16:43
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 sty 2014, 16:46
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sty 2014, 16:53
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 sty 2014, 17:08
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 sty 2014, 19:18
Cytaty, Bassu, cytaty. Ja tam akurat prawie w ogóle się nie udzielałem w kwestii letnich transferów, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Zdanie zmieniłem tylko i wyłącznie na temat Moyesa, gdzie niecałe dwa i pół tygodnia temu kazałem mu zdupiać na drzewo, a teraz daje mu czas do końca roku. A, że ekscytuje się transferem Maty? No trudno żebym się nie ekscytował w momencie gdzie przechodzi do nas gracz klasy światowej.Bassu pisze:Mam w dupie Wasze zdanie w tym temacie bo obaj zmieniacie je jak Wam wygodniej. Poczytajcie sobie jak sami w letnim okienku skakaliście do gardeł tym, którzy widzieli problem i szukali rozwiązwiąń m. in w kupowaniu jakościowych zawodników. Żenada i nic więcej. Bale był wart każdych pieniędzy. Ozil także.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 sty 2014, 21:47
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sty 2014, 21:56
mgiggs wszystko ustawia tak, że jak mu się coś nie podoba to obtacza się kolegami, a więc to nie ja wrzucam wszystkich do jednego worka i szukam sensacji. Możemy już zrobić OT bo serio nudne są te sprzeczki...Arwin pisze:Cytaty, Bassu, cytaty. Ja tam akurat prawie w ogóle się nie udzielałem w kwestii letnich transferów, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Zdanie zmieniłem tylko i wyłącznie na temat Moyesa, gdzie niecałe dwa i pół tygodnia temu kazałem mu zdupiać na drzewo, a teraz daje mu czas do końca roku. A, że ekscytuje się transferem Maty? No trudno żebym się nie ekscytował w momencie gdzie przechodzi do nas gracz klasy światowej.Bassu pisze:Mam w dupie Wasze zdanie w tym temacie bo obaj zmieniacie je jak Wam wygodniej. Poczytajcie sobie jak sami w letnim okienku skakaliście do gardeł tym, którzy widzieli problem i szukali rozwiązwiąń m. in w kupowaniu jakościowych zawodników. Żenada i nic więcej. Bale był wart każdych pieniędzy. Ozil także.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 sty 2014, 22:06
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 sty 2014, 22:13
Na Was najlepszy był Parksickstick pisze:United który leje Arsenal nawet z Moyesem przy sterach w składzie z Matą, który wali Arsenalowi bramki nawet siedząc większość sezonu na ławce. Dla mnie bomba
MGiggs
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 sty 2014, 8:55
Mata to gracz ze światowej półki, ale taki transfer nie zamiecie pod dywan wczorajszego blamażu. Nie wiem czy widziałem kiedykolwiek gorsze karne na tym poziomie rozgrywek.
I jeśli nawet Hiszpan ma coś zmienić w grze, to trzeba pamiętać że nie będzie on motorem napędowym drużyny. Brakuje cały czas środkowego pomocnika, a wobec braku RVP i Roo, siła ataku jest jaka jest.
To w końcu jest problem ze skutecznością czy ze stwarzaniem sytuacji ?:DWystarczyło, żeby Cziczarito wykorzystał jedną z kilku szans jakie miał na strzelenie bramki (chociażby ta w dogrywce, gdzie pudłował praktycznie sam na sam) i Sunderland byłby na kolanach przed karnymi. Cieszę się, że odszedł Andreson, ale moim zdaniem to wierzchołek góry lodowej.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sty 2014, 13:00
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio