Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 gru 2004, 22:36

Powiem tak,Cassano jest mlody,wiem ze nic go nie usprawiedliwia,jest jaki jest i trzeba go chwalic za gre a nie za zachowanie bo to jest problem trenera i jego fanow:)Co do Tottiego to jedni go lubia drudzy nie,szanuje to jak najbardziej.Ja sadze ze autorytet pilkarski ma najlepszy jaki moze byc,co do autorytety moralnego to nie interesuje mnie to,jego zycie :roll:

inter1908
Skład B
Skład B

cassano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 24 gru 2004, 23:37

moze troche przesadziłem !! ale tak uwazam !!! mysle ze cassano ma talent tylko trzeba go oszlifowac:P a adriano tez jest młody i zachowuje sie jak starszy gosc!!!! jak przejdzie do juve to bedzie napewno tam wymiatał! pozdro

inter1908
Skład B
Skład B

cassano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 24 gru 2004, 23:39

oczywiscie jak cassano przejdzie do juve :D. maja tam zarabistego trenera jakim jest Capello i se poradzi z temperamentem cassano

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 gru 2004, 0:28

Chcialbym ze ostatnio sa spekulacje na temat transferu Tottiego do Realu, i mam nadzieje ze Totti tego nie zrobi gdyz to bedzie jego wielki blad. A jesliby tam odszedl to coraz bardziej byloby prawdopodobne ze Cassano odejdzie z Romy.
p.s Zycze Romie i jej kibicom zakwalifikowania sei do europejskich pucharow, gdyz uwazam ze bardziej te puchary sie naleza Romie niz np. Palermo. Tak wiec szybkiego powrotu do formy Roma az do spotkania z Juve 8)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 25 gru 2004, 1:28

Bobohawk pisze:Chcialbym ze ostatnio sa spekulacje na temat transferu Tottiego do Realu, i mam nadzieje ze Totti tego nie zrobi gdyz to bedzie jego wielki blad. A jesliby tam odszedl to coraz bardziej byloby prawdopodobne ze Cassano odejdzie z Romy.
p.s Zycze Romie i jej kibicom zakwalifikowania sei do europejskich pucharow, gdyz uwazam ze bardziej te puchary sie naleza Romie niz np. Palermo. Tak wiec szybkiego powrotu do formy Roma az do spotkania z Juve 8)
Dziekuje bardzo,milo z Twojej strony :) TOTTI I CASSANO mam nadzieje ze zostana na swoim miejscu,bo jesli Totti odejdzie do realu to bedzie masakra,ale prezes obiecal zmany w zespole wiec Totti zostaje :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 gru 2004, 12:02

Panucci nie przejdzie do Juventusu, tak samo jak Cassano.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 gru 2004, 15:52

Inter 1908 - 1 WP za obraze piłkarza i 1 WP za pisanie posta pod postem

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 gru 2004, 17:15

Przyczytalem newsa o Ronaldo i Gilardinho(czy jak to sie pisze)....masakra...moim zdaniem zamiana ronaldo na gilardinho byloby bzdura!Widzialem gilardinho w akcji i moim zdaniem niczym sie nie wyroznia i do tego jest dosc wolny...a ronaldo tez co prawda sie "spowolnil"ale dalej ma klase;]...w koncu miedzy innymi dzieki niemu brazylia wygrala na MS:D

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 26 gru 2004, 23:17

Ja sądze iż w styczniowym okienku nie będzie wielu ruchów transferowych, a z wielkimi nazwiskami nie bedzie się działo prawie nic..

A co do Cassano i Tottiego to ja tu nie chce nikogo obrażać, ale chyba Francesco naprawde jest wzorem dla Antonio... spórzcie na ich zachowanie :evil: Powinniście się romuski :oops:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2004, 23:10

DORIAN pisze:
Bobohawk pisze:Mam nadzieje ze do Juve przejdzie Cassano. Ciekawe ile jest prawdy w tym co powiedzial Moggi ze nie bedzie transferow zima. Mi sie jakos niechce w to wierzyc :)
I znowu ktos pisze takie glupie przepowiednie,nie pisac mi takich bzdur ze Cassano gdzies sie wybiera!! :evil: Wesolych swiat i nie pisz takich farmazonow 8)
Cassano sie nigdzie nie wybiera :lol: a Roma wycniła go juz na konkretne pieniądze ktore jest w stanie wyłorzyć np: Real Milan czy tez Juve więc nie gadaj mi tu głupot DORIAN bo przemawia przez ciebie strach że Cassano przestanie grac dla Romy co by było dla niego dobrym rozwięcaniem (wystarczy popatrzec na karere Emersona czy Zebiny w Romie a potem w JUVE

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 27 gru 2004, 23:39

(L)oczkerson pisze: Roma wycniła go juz na konkretne pieniądze ktore jest w stanie wyłorzyć np: REAL MILAN czy tez juve
Tak szukam,szukam o tym i nie moge nic znalezc,gdzie tak ptaszki cwierkaly :?: ty moze jakis dziwny jestes albo masz gluchostuki i slyszysz jakies dziwne glosy co?I nie boje sie ze Cassano odejdzie bo jesli to zrobi to bedzie dla mnie znaczylo ze nie jest wart gry w zespole ROMY.

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 29 gru 2004, 0:02

moim skromnym zdaniem Antonio raczej w Romie pozostanie.
Ciekawe czy jeśli odszedł by do juve to wskoczył by do składu za alexa???
Raczej nie więc lepiej dla niego jak do juve nie przejdzie bo się chłopak zmarnuje...chyba najlepszym wyjściem dla niego byłaby przeprowadzka do interu i gra u boku adriano(to by był atak...)

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 20:24

Cassano zostanie..chcial kontrakt taki jak Totti ? i go dostanie ! Dorian ma racje...Cassano jak wielu pilkarzy wychowal sie w biedzie...bez ojca...bez pieniedzy..czy cos gorszego moze spotkac mlodego chlopca ? mysle ze nie ...pamietam jak za pierwsza wyplate ( pierwsza wyplata w Romie ) kupil sobie jakis samochod sportowy...rozwalil go na koszu na smieci nieopodal domu...a tak nawiasem mowiac pilkarze Romy maja slabosc do samochodow...wypadki Cassano,Zebiny,Candeli i Limy ;]
moim realistycznym marzeniem jest przejscie Taddei'ego do Romy...rowniez Bovo moglby zawitac w Rzymie...Giallorossich maja prawo pierwokupu...a ta slynna wymiana Dacourt - Davids...oby do tego nie doszlo...jestem pewny, ze Roma utrzyma caly pierwszy sklad..odejsc moze jedynie Delvecchio i Candela...

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 06 sty 2005, 23:22

Oto wszystkie zatwierdzone już transfery na dzień 5 stycznia:

Zawodnik Z klubu Do klubu:

Giulio Migliaccio :arrow: Ternana :arrow: Atalanta
Raffaele Ametrano :arrow: Messina :arrow: Avellino
Gianni Comandini :arrow: Atalanta :arrow: Ternana
Davide Succi :arrow: Chievo :arrow: Lucchese
Massimo Maccarone :arrow: Middlesbrough :arrow: Siena
Riccardo Allegretti :arrow: Chievo :arrow: Venezia

Jak narazie najspektakularniejszy transfer to przejście Maccarone do Sieny :)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 sty 2005, 23:30

No najspektakularniejsze to przejście Maccarone do Sieny. Ale w Middlesbrough nie pokazał nic, to nie wiem czy wogóle jakis jest najspektakulary transfer . Jeszcze sie zacznie dopiero 6 ale moze byc bez hitów w czołowych klubach ... choć moze Romek i Milan dogadaja sie w zimie :D i transfer wypożyczonego gracza bedzie hitem :D Lepiej chyba dać teraz 10 baniek niż jak strzeli jeszcze troche i bedzie już inna cena :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”