Dlaczego reprezentacja Grecjii tak fatalnie spisuje się E MŚ - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 lut 2005, 23:10

No ale dzisiaj to Grecy wygrali z mocnymi Duńczykami 2:1, może zaczną grac troche lepiej, ja im tego w sumie życze

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 25 mar 2005, 13:21

Myślę, że Grecy popełnili ten sam błąd co reprezentacja Engela po wywalczeniu awansu do MŚ. Poczuli się zbyt pewnie, myśleli, że teraz to z każdym będą spokojnie wygrywać.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 mar 2005, 13:53

Moim zdaniem Grecja wcale nie jest taka dobra. TO że wygrali ME to nie znaczy że są najlepsi w Europie... Myślę że miel szczęście. Przecież w meczu z np. Francją byli gorsi tylko że udało im się strzelić gola. To samo było w meczu z Portugalią i Czechami... W meczu z Czechami przecież oddali CHYBA (nie jestem pewien) jeden celny strzał i to po stałym fragmencie gry...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2005, 23:31

jak czytam te Wasze wypowiedzi to sie zaczynam zastanawiac od ilu dni interesujecie sie pilka nozna :D przeciez Grecy graja obecnie bardzo dobrze !! nie dosc ze na EURO upokorzyli wszystkich faworytow pokonujac ich sprytem, no bo jesli nie ma sie wysokich umiejetnosci to trzeba wygrac sposobem !! a trener Rehnagel (czy jak mu sie tam pisze) znal ten sposob !! jest to bardzo dobry taktyk i rozpracowal wszystkich przeciwnikow, a co do EL. MŚ 2006 - to nie wiem czy wiecie ale wygrali 3 spotkania, 2 zremisowali i jedno przegrali (przypadkowo z Albania), no a wygrali u siebie z Kazachstanem oraz Dania !!! Ostatnio wygrali na bardzo ciezki terenie jakim jest boisko Gruzji !! a remis u siebie z Turcja (przeciez to 3. druzyna swiata) nie jest zadnym wstydem !!! Grecy nadal prezentuja bardzo wysoki poziom, tylko ze tyle wiecej bramek strzelaja !! ale tez troszke wiecej traca i przez to zdarzaja im sie nielicze porazki, jednakze uwazam ze Grecja jeszcze cos zdziala !! juz teraz sa na 2.miejscu w swojej grupie za Ukraina, jednak wierze ze to Grecy wlasnie wygraja grupe, a z 2. miejsca awansuje Turcja, Ukraincy nie maja latwych spotkan przed soba i moga miec problemy !!
pod tym adresem znajdziecie wszystko o grupie 2. !!
http://sport.onet.pl/1020297,1340,31943 ... plina.html
pozdro

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 27 mar 2005, 23:38

odpowiedz krotka - moim zdaniem poprostu mieli farta na ME .... ale mnie wtedy denerwowali ;/

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 mar 2005, 0:11

Cloner masz trochę racji, ale chce ci powiedziec, że ten temat był zakładany w momencie gdy Grecy zajmowali przedostatnie miejsce w grupie, a była taka sytuacja na początku eleminacji.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2005, 0:17

kama_reda pisze:Cloner masz trochę racji, ale chce ci powiedziec, że ten temat był zakładany w momencie gdy Grecy zajmowali przedostatnie miejsce w grupie, a była taka sytuacja na początku eleminacji.
po prostu 1. mecz przegrali a 2. zremisowali - wiadomo ze mistrzowie maja prawo byc zmeczeni !! ale teraz pokazuja prawdziwy futbol, i zwyciestwo z Dania i ostatnio z Gruzja bardzo dobrze o nich swiadczy :)

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 28 mar 2005, 9:50

Zachłysnęli się sukcesem, Otto Renhegelowi, skończyły się pomysły na taktykę. Wygrana 2:1 z Duńczykami, to już coś, jeszcze trochę będą eliminacje, więc zobaczymy jak Grecja, na finishu się uplasuje.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”