Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 22 gru 2004, 8:52
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 gru 2004, 10:19
yhhh, ty akurat im kibicowałeś, jakos na początku Juve ci tylko w głowie byłoMikusinski pisze:Ja jestem wiernym kibicem. Od klku lat kibicuję The Blues, czy jest dobrze czy źle. Ogromnie mnie ucieszyło Sz. P Romana Abramovicza.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 22 gru 2004, 10:36
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 gru 2004, 10:43
tak to prawda już to w jakimś temacie pisałem. tak samo jest z realem, manchesterem i innymi najbogatszymi i zdobywającymi trofea klubami.. nie mówie że arsenal nie ma takich "kibiców" bo napewno ma ale to są typowi jednosezonowcy... ja z ręką na sercu mogę powiedzieć że arsenalowi kibicuję od 2000 roku - jestem jeszcze młody więc stosunkowo wcześnieSickness87 pisze:Lakier...swieta racja ! 100% poparcia ! teraz wszyscy mowia ze kibicuja od 5 ! 6 ! lat na dobre i na zle ! i ze ciesza sie ze roman i pomogl...tak mowi 90% "fanow" chelsea...a prawda jest taka ze to 90% kibicuje romkowi a nie zespolowi...jakos 2 lata temu na stronac chelsea z tego co pamietam to krucho bylo z kibicami...a teraz kazdy nesw o tranferze pisze okolo 30 ludzi.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 22 gru 2004, 10:55
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 22 gru 2004, 11:13
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 gru 2004, 12:18
Ja jestem za ROMA odkad sprowadzili Gabriela Batistute,wczesniej bylem z ROMA,ale semtyment pozostal:)Pozdro dla PRAWDZIWYCH FANOW ROMY.Co do tematu to wierny.Sickness87 pisze:dokladnie...to nie jest sztuka kibicowac wielkim klubom ktore maja tutyly..ale chelsea to nie to samo co real czy manu ...te 2 ostatni wieloma latami zapracowali na slawe i uwielbienia..a chelsea ? rok i tyle ! ja kibicuje Romie od okolo 5 lat...i nie zaczalem kibicowac jak zdobyla scudetto ale juz rok wczesniej sie w niej zakochalem..
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 gru 2004, 12:56
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 gru 2004, 13:31
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 22 gru 2004, 13:37
Wojaszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 22 gru 2004, 13:40
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 24 lut 2005, 10:36
Milka7
t_JB