Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 sty 2005, 20:59
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 29 sty 2005, 21:11
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 sty 2005, 21:25
Dziś BVB jutro Schalke i HSVPawel pisze:dzis rano miał Borussie teraz zmienił na Inter
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 sty 2005, 22:32
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 19 mar 2005, 23:44
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 10 kwie 2005, 12:53
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 kwie 2005, 13:22
oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasieplayer pisze:nie przesadzajcie ze on znowu taki zdolny, kiedys widzialem wypowiedz na onecie kolesia co chcial go zobaczyc w reprezentacji... no sorry, ale wnioskujac swoja wypowiedz na samej ilosci strzelonych przez niego bramek, koles sie nie popisał. Niektorzy mysla ze jak ktos strzela na wyspach to zaraz henry jest, ludzie to 4 liga, przeciez nawet Rossi strzela mniej wiecej tyle co on, ale 2 lidze, nie 4 i jak sobie radzi w kadrze? mamy mnostwo zdolniejszych, choc nie wykluczam tego ze spokojnie poradzilby sobie w naszej ekstraklasie z ekstrakasą
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 10 kwie 2005, 13:52
oj az mi Cie zal Abbot gra w Division III jak kilka osob przede mną napisało. żeby była jasnosc - wczesniej pisali rowniez cos takiego : "angielska Division I - odpowiednik polskiej II ligi" - wiec sobie policz ktora to bedzie div III, a tak wogole to nie interesuje mnie 4 liga angielska i nie bedzie interesowała (no bez przesady) Mowie tylko ze niektorzy podniecają sie niewiadomo jak ze polak strzela na wyspach i zreszta powiedzialem ze mozliwe ze poradzilby sobie w ektraklasiecloner pisze: oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasie
pozdro
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 14:35
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 14:52
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 kwie 2005, 16:31
to mi Ciebie zal, Abbott gra w LEAGUE ONE !!! a to jest odpowiednik 3.ligi !!!! w Anglii jest taka hierarchia :player pisze:oj az mi Cie zal Abbot gra w Division III jak kilka osob przede mną napisało. żeby była jasnosc - wczesniej pisali rowniez cos takiego : "angielska Division I - odpowiednik polskiej II ligi" - wiec sobie policz ktora to bedzie div III, a tak wogole to nie interesuje mnie 4 liga angielska i nie bedzie interesowała (no bez przesady) Mowie tylko ze niektorzy podniecają sie niewiadomo jak ze polak strzela na wyspach i zreszta powiedzialem ze mozliwe ze poradzilby sobie w ektraklasiecloner pisze: oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasie
pozdro
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 kwie 2005, 16:40
player

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 11 kwie 2005, 17:28
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 11 kwie 2005, 17:40
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 kwie 2005, 20:17
ja mozew mlodziezowce choc nie wiem czy nie jest juz za stary?Kuchar pisze:a na jakiej pozycji w reprezentacji go widzielibyscie?? bo ja na zadnej
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio