Pawel Abbott - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 sty 2005, 20:59

Nowaczek pewnie go wytrzasnal z Fotball Managera i dlatego nie moze nic o nim napisac :lol: ...a po za tym dziwie sie temuc zlowiekowi...on co tydzien zmienia kluby...jeszcze ostatnio mial w awatarze herb Monaco......

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 29 sty 2005, 21:11

dzis rano miał Borussie teraz zmienił na Inter :P

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 sty 2005, 21:25

Pawel pisze:dzis rano miał Borussie teraz zmienił na Inter :P
Dziś BVB jutro Schalke i HSV

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 sty 2005, 22:32

Juz teraz ma MANCHESTER UNITED...niedlugo w kolejce pewnie stoji Chelsea i Arsenal....

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 19 mar 2005, 23:44

PaweB strzeli dzis kolejna bramke to juz bodajze 22 bramka w tym sezonie!m Wielkie brawa dla P. Abbota ;)

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 10 kwie 2005, 12:53

nie przesadzajcie ze on znowu taki zdolny, kiedys widzialem wypowiedz na onecie kolesia co chcial go zobaczyc w reprezentacji... no sorry, ale wnioskujac swoja wypowiedz na samej ilosci strzelonych przez niego bramek, koles sie nie popisał. Niektorzy mysla ze jak ktos strzela na wyspach to zaraz henry jest, ludzie to 4 liga, przeciez nawet Rossi strzela mniej wiecej tyle co on, ale 2 lidze, nie 4 i jak sobie radzi w kadrze? mamy mnostwo zdolniejszych, choc nie wykluczam tego ze spokojnie poradzilby sobie w naszej ekstraklasie z ekstrakasą :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 kwie 2005, 13:22

player pisze:nie przesadzajcie ze on znowu taki zdolny, kiedys widzialem wypowiedz na onecie kolesia co chcial go zobaczyc w reprezentacji... no sorry, ale wnioskujac swoja wypowiedz na samej ilosci strzelonych przez niego bramek, koles sie nie popisał. Niektorzy mysla ze jak ktos strzela na wyspach to zaraz henry jest, ludzie to 4 liga, przeciez nawet Rossi strzela mniej wiecej tyle co on, ale 2 lidze, nie 4 i jak sobie radzi w kadrze? mamy mnostwo zdolniejszych, choc nie wykluczam tego ze spokojnie poradzilby sobie w naszej ekstraklasie z ekstrakasą :lol:
oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasie

pozdro

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 10 kwie 2005, 13:52

cloner pisze: oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasie
pozdro
oj az mi Cie zal Abbot gra w Division III jak kilka osob przede mną napisało. żeby była jasnosc - wczesniej pisali rowniez cos takiego : "angielska Division I - odpowiednik polskiej II ligi" - wiec sobie policz ktora to bedzie div III, a tak wogole to nie interesuje mnie 4 liga angielska i nie bedzie interesowała (no bez przesady) Mowie tylko ze niektorzy podniecają sie niewiadomo jak ze polak strzela na wyspach i zreszta powiedzialem ze mozliwe ze poradzilby sobie w ektraklasie

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 14:35

a na cyprze?? polacy strzelają ole dziesiątkami w meczach;]

Abbott jest dobry, ale młody i potrzeba mu dobrego klubu. a strzelajac te 30 czy 40 goli podbufuje swoje morale i niebedzie miał kompleksa przechdzic yzej i wyzej...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 14:52

wiesz jak dla mnie player ma racje chociaz z pewnosci ajakis tam talent ma ale zobacz taki tarachulski w polsce byl sredniakiem aw ktorejs tam lidze angieslkiej tez strzela sporo goli

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 kwie 2005, 16:31

player pisze:
cloner pisze: oy widze ze sie nie znasz na pilce, Abbott gra w 3.lidze a nie w 4. !!! a pamietasz jak Abbott gral w mlodziezowce ??? wtedy byl wyrozniajacym sie pilkarzem !! no i oczywiscie poradzilby sobie w naszej extraklasie
pozdro
oj az mi Cie zal Abbot gra w Division III jak kilka osob przede mną napisało. żeby była jasnosc - wczesniej pisali rowniez cos takiego : "angielska Division I - odpowiednik polskiej II ligi" - wiec sobie policz ktora to bedzie div III, a tak wogole to nie interesuje mnie 4 liga angielska i nie bedzie interesowała (no bez przesady) Mowie tylko ze niektorzy podniecają sie niewiadomo jak ze polak strzela na wyspach i zreszta powiedzialem ze mozliwe ze poradzilby sobie w ektraklasie
to mi Ciebie zal, Abbott gra w LEAGUE ONE !!! a to jest odpowiednik 3.ligi !!!! w Anglii jest taka hierarchia :
:arrow: English Premier League 2004/2005
:arrow: English 1st Division 2004/2005 (Coca Cola Championship)
:arrow: English 2nd Division 2004/2005 (League One)
:arrow: English 3rd Division 2004/2005 (League Two)
:arrow: English Conference 2004/2005
Abbott wystepuje w druzynie HUDDERSFIELD !!!
jak masz jeszcze jakies watpliwosci to idz do lekarza

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 kwie 2005, 16:40

aa to sorry wnioskowałem sie na wypowiedziach moich poprzedników. O ile masz racje to zwracam honor. A jakie ligi są w angli to kojarze.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 11 kwie 2005, 17:28

Abbot w cienkim zespole angielskim, jak by się pzreniósł do Polski, to niedość, że byłby jednym z najlepszych napastników, to jeszcze mógłby pokazać się w reprezentacji.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 11 kwie 2005, 17:40

a na jakiej pozycji w reprezentacji go widzielibyscie?? bo ja na zadnej

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 kwie 2005, 20:17

Kuchar pisze:a na jakiej pozycji w reprezentacji go widzielibyscie?? bo ja na zadnej
ja mozew mlodziezowce choc nie wiem czy nie jest juz za stary?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”