Co Was w kobietach najbardziej ekscytuje? - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 22:45

smitu pisze:ale zeby znalezc taka z tym wszystkim hehe to prawie jak cud, czy moze ktorys z was taka juz znalazl ??
DORIAN pisze:ja znalazlem swoja 2 polowke
:D czyli tak 8)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 gru 2004, 22:52

DORIAN pisze:
smitu pisze:ale zeby znalezc taka z tym wszystkim hehe to prawie jak cud, czy moze ktorys z was taka juz znalazl ??
DORIAN pisze:ja znalazlem swoja 2 polowke
:D czyli tak 8)

no to ci powiem ze ci zazdroszcze 8) tez bym chcial znalezc :P

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 gru 2004, 23:01

smitu pisze: no to ci powiem ze ci zazdroszcze 8) tez bym chcial znalezc :P
pamietaj smitu :P kto szuka ten znajdzie:P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 23:02

Czy ja wiem,ja mie szukalem,to byl czysty przypadek ze na siebie trafilismy pewnego dnia :wink: lepiej nie szukac tej jedynej,sama sie kiedys znajdzie :roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:45

DORIAN pisze:Czy ja wiem,ja mie szukalem,to byl czysty przypadek ze na siebie trafilismy pewnego dnia :wink: lepiej nie szukac tej jedynej,sama sie kiedys znajdzie :roll:

ja juz troche szukalem i mi styknie, czasu teraz nie mam na szukania, teraz licze ze wlasnie jakis przypadek sprawi ze trafie na jakas fajna panne

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 13:48

Jedno jest pewne.Jesli bedziecie siedziec przed kompem to ta druga polowa do was nie przyjdzie chyba ze jest listonoszka albo jakas akwizytorka :lol:
Ja osobiscie nie wierze w cos takiego jak druga polowa.Moim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:51

Chlopaczek pisze:Jedno jest pewne.Jesli bedziecie siedziec przed kompem to ta druga polowa do was nie przyjdzie chyba ze jest listonoszka albo jakas akwizytorka :lol:
Ja osobiscie nie wierze w cos takiego jak druga polowa.Moim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet :twisted:

wiele kobiet ale jedna chociarz na miesiac :P a przed kompem to i tak zadko siedze 8)

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 30 gru 2004, 14:27

Tak jak to już mówili musi mieć "to coś" w sobie... liczy się charakter, poczucie humoru, tak naprawdę wyglad się tylko trochę liczy, najbardzie to, co ma w środq... rozum i serce :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 gru 2004, 15:47

Chlopaczek pisze:JednMoim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet :twisted:
Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkich :lol: pozostawie to bez komentarza :roll: biedna A.... :twisted:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 30 gru 2004, 15:52

Moim zdaniem najbardziej pociągające na dłuższą mete w kobiecie jest to, że jest kobieca. O tym nie swiadczą duże piersi czy jakiś konkretny kolor wlosów. Kobieta pownna się odpoweidnio poruszać. Kobiecość objawia się w tym jak ONA gestykuluje, siedzi, porusza się, tańczy, mówi, etc....

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:21

bellus pisze:Moim zdaniem najbardziej pociągające na dłuższą mete w kobiecie jest to, że jest kobieca. O tym nie swiadczą duże piersi czy jakiś konkretny kolor wlosów. Kobieta pownna się odpoweidnio poruszać. Kobiecość objawia się w tym jak ONA gestykuluje, siedzi, porusza się, tańczy, mówi, etc....

i to jest wlasnie "to cos" :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 16:48

DORIAN pisze:
Chlopaczek pisze:JednMoim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet :twisted:
Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkich :lol: pozostawie to bez komentarza :roll: biedna A.... :twisted:
No co? :lol: Dlaczego tylko jedna?Dlaczego nie zasmakowac brunetki blondynki i rudej miseczki od B (A pomijam szkoda czasu :lol: ) do D (E jak sie ma farta :wink: ) nie wspominajac o mulatkach murzynkach i japonkach (moje ciche marzenie :lol: ) Jedna sie predzej czy pozniej znudzi.Nie wierze w milosc po grob w koncu przychodzi zmeczenie materialu.Myslisz ze po co jest te 2 czy 3 miliardy kobiet?Zeby je brac :lol: Da ataku chlopaki :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:59

Chlopaczek pisze:
DORIAN pisze:
No co? :lol: Dlaczego tylko jedna?Dlaczego nie zasmakowac brunetki blondynki i rudej miseczki od B (A pomijam szkoda czasu :lol: ) do D (E jak sie ma farta :wink: ) nie wspominajac o mulatkach murzynkach i japonkach (moje ciche marzenie :lol: ) Jedna sie predzej czy pozniej znudzi.Nie wierze w milosc po grob w koncu przychodzi zmeczenie materialu.Myslisz ze po co jest te 2 czy 3 miliardy kobiet?Zeby je brac :lol: Da ataku chlopaki :twisted:

ej nie za duzo ty bys chcial, tego kwiatu jest pol swiatu ale chyba nie starczy ci nasienai na wszystkie 8) poza tym ja wole sie zakochac i byc z jedna panna niz latac od jednej do drugiej

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 17:03

smitu pisze:
Chlopaczek pisze:
DORIAN pisze: Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkich :lol: pozostawie to bez komentarza :roll: biedna A.... :twisted:

ej nie za duzo ty bys chcial, tego kwiatu jest pol swiatu ale chyba nie starczy ci nasienai na wszystkie 8) poza tym ja wole sie zakochac i byc z jedna panna niz latac od jednej do drugiej
Spoko to wolny kraj.Twoj kraj Twoja woda :lol: Nie mowie ze trzeba brac sie za wszystkie tylko ze jest z czego wybierac :) I oby nasienia jak Ty to mowisz nie starczylo bo z tego moglby byc dzieci :lol:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 17:41

Kobiety są cholernie irytujące. Wiedzą wszystko najlepiej i są skore do kłótni o byle badziew. W dodatku w głowie im same głupoty, np. małżenstwo czy dzieci. Na dodatek większość z nich jest brzydka a reszta głupia i nic nie można znaleźć. A gadki z nimi są denne i płytkie - nic ciekawego. Generalnie gardzę kobietami.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”