smitu pisze:ale zeby znalezc taka z tym wszystkim hehe to prawie jak cud, czy moze ktorys z was taka juz znalazl ??
DORIAN pisze:ja znalazlem swoja 2 polowke
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 22:45
smitu pisze:ale zeby znalezc taka z tym wszystkim hehe to prawie jak cud, czy moze ktorys z was taka juz znalazl ??
DORIAN pisze:ja znalazlem swoja 2 polowke
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 gru 2004, 22:52
DORIAN pisze:smitu pisze:ale zeby znalezc taka z tym wszystkim hehe to prawie jak cud, czy moze ktorys z was taka juz znalazl ??DORIAN pisze:ja znalazlem swoja 2 polowkeczyli tak
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 gru 2004, 23:01
pamietaj smitusmitu pisze: no to ci powiem ze ci zazdroszczetez bym chcial znalezc
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 23:02
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:45
DORIAN pisze:Czy ja wiem,ja mie szukalem,to byl czysty przypadek ze na siebie trafilismy pewnego dnialepiej nie szukac tej jedynej,sama sie kiedys znajdzie
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 13:48
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 13:51
Chlopaczek pisze:Jedno jest pewne.Jesli bedziecie siedziec przed kompem to ta druga polowa do was nie przyjdzie chyba ze jest listonoszka albo jakas akwizytorka![]()
Ja osobiscie nie wierze w cos takiego jak druga polowa.Moim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 30 gru 2004, 14:27
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 gru 2004, 15:47
Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkichChlopaczek pisze:JednMoim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobiet
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 30 gru 2004, 15:52
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:21
bellus pisze:Moim zdaniem najbardziej pociągające na dłuższą mete w kobiecie jest to, że jest kobieca. O tym nie swiadczą duże piersi czy jakiś konkretny kolor wlosów. Kobieta pownna się odpoweidnio poruszać. Kobiecość objawia się w tym jak ONA gestykuluje, siedzi, porusza się, tańczy, mówi, etc....
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 16:48
No co?DORIAN pisze:Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkichChlopaczek pisze:JednMoim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobietpozostawie to bez komentarza
biedna A....
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:59
Chlopaczek pisze:No co?DORIAN pisze:Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkichChlopaczek pisze:JednMoim zdaniem mezczyzna jest stworzony do tego zeby miec w zyciu wiele kobietpozostawie to bez komentarza
biedna A....
Dlaczego tylko jedna?Dlaczego nie zasmakowac brunetki blondynki i rudej miseczki od B (A pomijam szkoda czasu
) do D (E jak sie ma farta
) nie wspominajac o mulatkach murzynkach i japonkach (moje ciche marzenie
) Jedna sie predzej czy pozniej znudzi.Nie wierze w milosc po grob w koncu przychodzi zmeczenie materialu.Myslisz ze po co jest te 2 czy 3 miliardy kobiet?Zeby je brac
Da ataku chlopaki
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 gru 2004, 17:03
Spoko to wolny kraj.Twoj kraj Twoja wodasmitu pisze:Chlopaczek pisze:No co?DORIAN pisze: Ty to ziomek sie jzu nie wypowiadaj bo zgorszysz wszystkichpozostawie to bez komentarza
biedna A....
Dlaczego tylko jedna?Dlaczego nie zasmakowac brunetki blondynki i rudej miseczki od B (A pomijam szkoda czasu
) do D (E jak sie ma farta
) nie wspominajac o mulatkach murzynkach i japonkach (moje ciche marzenie
) Jedna sie predzej czy pozniej znudzi.Nie wierze w milosc po grob w koncu przychodzi zmeczenie materialu.Myslisz ze po co jest te 2 czy 3 miliardy kobiet?Zeby je brac
Da ataku chlopaki
ej nie za duzo ty bys chcial, tego kwiatu jest pol swiatu ale chyba nie starczy ci nasienai na wszystkiepoza tym ja wole sie zakochac i byc z jedna panna niz latac od jednej do drugiej
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 17:41
Axel Hammond
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio