Kto na lewą obronę w Reprezentacji Polski? - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto na lewą obron? w Reprezentacji Polski?

1. Tomasz Rząsa
3
8%
2. Stolarczyk Maciej
6
17%
3. Kie?bowicz Tomasz
18
50%
4. Lasocki Rafa?
0
Brak głosów
5. Bartosz Bosacki
2
6%
6. Micha? ?ew?akow
7
19%
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 mar 2005, 17:22

no stolarczyk moze byc ale on jest juz dosc stary :cry:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 22 mar 2005, 21:32

mathiasek12 pisze:no stolarczyk moze byc ale on jest juz dosc stary :cry:
W tym roku skończy 33 lata.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 mar 2005, 22:05

Ja bym dał szanse Kiełbowiczowi i jeżeli by sie sprawdził to powinien "pewniakiem" w kadrze Janasa, bo nie mamy najlepszych lewych obrońców. Może jeszcze Tomasz Wisio, ale teraz jest kontuzjowany

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 27 mar 2005, 18:12

Rząsa zagrał wczoraj bardzo dobry mecz - pewnie z tyłu, często włączał się do akcji ofensywnych. Moim zdaniem to on jest najlepszym kandydatem na pozycję lewego obrońcy.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 18:42

Kiełbowicz powinien wejść na stałe do reprezentacjii :!: :!: :!: Ostatnie mecze w Legii pokazują, że ten lewy obrońca jest obecnie w bardzo dobrej dyspozycji. I wykonuje bardzo dobrze stałe fragmenty gry(najlepiej rzuty wolne)z którym Janas ma ciągle problem. Janas mógłby sprawdzić w sparingu Marcina Stolarczyka, który jest ciągle w formie, mimo iż siedzi na ławce rezerwowych. Michał Żewłakow powinien zostać wyprubowany, tak samo jak Stolarczyk, bo zbiera dobre recenzje w Anderlechcie Bruksela. Ja osobiście zraziłem się do Tomasza Rząsy, który mimo swojego wieku i doświadczenia popełnia czasami dziecinne błędy.

Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 27 mar 2005, 19:31

Według mnie najlepszy jest Żewłakow, ma duże doświadczenie i umiejętności, dobrze rozumie się z Krzynówkiem, gra w dobrym klubie. Także jeśli tylko będzie w formie powinien grać. Kiełbowicz to dla mnie wielka niewiadoma, nigdy nie widziałem go na tej pozycji, dlatego nie mogę go ocenić.

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 27 mar 2005, 21:52

magus pisze:Janas mógłby sprawdzić w sparingu Marcina Stolarczyka, który jest ciągle w formie, mimo iż siedzi na ławce rezerwowych.
Chodzi Ci o Macieja Stolarczyka, tego z Wisły K. :?: Bo on raczej starszawy jest - 33 o ile się nie mylę :?
magus pisze:Michał Żewłakow powinien zostać wyprubowany, tak samo jak Stolarczyk, bo zbiera dobre recenzje w Anderlechcie Bruksela.
Michał Żewłakow jest podstawowym zawodnikiem w reprezentacji tyle że teraz jest kontuzjowany, więc nie widzę potrzeby sprawdzania go :wink: Zwykle gra na prawej obronie, a Baszczyński jest jego zmiennikiem (przynajmniej tak było jakiś czas temu)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2005, 23:21

Witam, tez wezme udzial w dyskusji :)
Na pozycji lewego obroncy mamy sporo dobrych zawodnikow i naprawde ciezko wybrac tego kto powinien grac w 1.skladzie, Rzasa ma sukcesy w europejskich pucharach, gral juz w wielu klubach w europie, doswiadczene by sie przydalo, jednakze czy w Polsce nie ma lepszych pilkarzy ?? ja jako kibic Legii powinienem na ta pozycja nominowac Kielbowicza, ktory ostatnio gra bardzo dobrze, prawie bezblednie, jednakze wybralem najbardziej niedocenianego zawodnika w Polskiej lidze !! chodzi mi o Macieja Stolarczyka, czesto jest on pomijany przy ustalaniu skladu na mecz Wisly K., dla mnie jest on number 1 na tej pozycji !! jest to zawodnik bardzo waleczny, bardzo czesto wrecz nie do przejscia, czyli taki jaki powinien byc obronca !! czyli powinien grac w mysl "ani pilka ani pilkarz nie moze go przejsc" - czyli jesli uda sie komus go okiwac to nalezy jak najszybciej uciec sie do faulu (tylko nie w polu karnym) - a w faulowaniu, zatrzymywaniu pilkarzy tak zeby sedziowie nie widzieli jest on naprawde dobry !! gdyby tylko dostawal wiecej szans to zostalby doceniony i trenerzy musieliby go powolac do kadry !!
Janas - powolaj wreszcie STOLARCZYKA !!

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 27 mar 2005, 23:32

Rzasie niezle idze ale chyba alepszy by bylo Boasacki ... ta apropo to wdzileiscie statystyki Rzasy w Football Managerze ? xD smiechowe

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 mar 2005, 23:53

Rzasa jest dobry i narazie niech gra na tej pozycji ale nadchodzi juz pora aby poszukac kogos mlodszego na lewa obrone. A Stolarczyk jest juz za stary i nie gra rewelacyjnie.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 09 kwie 2005, 14:09

Po MŚ lewa strona należeć powinna do Sznaucnera, a zmiennikiem powinien być Dudka !

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 kwie 2005, 14:32

Alkoholiko pisze:Po MŚ lewa strona należeć powinna do Sznaucnera, a zmiennikiem powinien być Dudka !
Sznaucner zagrał w tym sezonie już 1911 z 2160 minut możliwych na boisku.Dudka też pewny w Amice.Trzeba szukać następców, bo Rząsa już za stary będzie na i po MŚ.Stolarczyk też solidnie gra w Wiśle, ale Mijajlović można powiedzieć wyrzucił go z kadry :wink:.Pamiętacie, że kiedyś Mila grał na lewej obronie...Może jednak ? :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 kwie 2005, 14:43

kielbowicz nie grrał źle ostatnio ale myśle że możnaby wypróbować sznAUcnera

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 kwie 2005, 14:58

W najblizszych meczach towarzyskich Janas powinien dac szanse Kielbowiczowi. Co do Sznaucera to jakos mnie On nie przekonuje :?

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 09 kwie 2005, 15:46

moim zdnaiem Stolarczyk. Bardzo solidny obronca ktory jesli trzeba to potrafi ruszyc do przodu

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”